Ginatricot Reviews 5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alvorlig klage vedr. håndtering af personoplysninger i butik

Hej,
Jeg henvender mig med en alvorlig klage over jeres håndtering af personoplysninger i butik.
Jeg har nu to gange oplevet, at jeg i forbindelse med afhentning af pakker er blevet bedt om at oplyse mit fulde navn, adresse og telefonnummer højt foran andre kunder – endda med krav om at stave oplysningerne. Dette står i skarp kontrast til jeres beskeder, hvor der kun fremgår, at man skal medbringe ID.
Det er ikke acceptabelt, at jeres faktiske praksis i butikken afviger så markant fra den information, I giver til kunderne på forhånd.
Derudover finder jeg det problematisk, at personoplysninger håndteres på en måde, hvor de bliver eksponeret offentligt i butikken. Det er unødvendigt for identifikation og strider imod grundlæggende principper om dataminimering og fortrolighed.
Jeg forventer derfor:
en klar redegørelse for jeres procedure ved udlevering af pakker
at jeres medarbejdere instrueres i at håndtere personoplysninger diskret
at jeres kundekommunikation opdateres, så den afspejler den reelle proces
Hvis dette er jeres faste praksis, bør det fremgå tydeligt for kunden på forhånd. Alternativt skal praksis ændres, så den lever op til almindelige standarder for databeskyttelse.
Jeg ser frem til jeres svar.

16 april 2026

Mega ringe support

Jeg købte en bluse online og fik den leveret den 22. november. Det var en julegave til min datter, og desværre passede blusen ikke, og jeg ville ombytte. Jeg skrev til kundeservice den 25. dec. om der var forlænget returret i forbindelse med jul, hvis ikke, om det så ville være muligt at ombytte til en anden vare. I perioden fra den 25. 12 til 12. januar 2026, fik jeg adskillige automatgenererede ubrugelige svar, der ikke besvarede mine direkte spørgsmål. Efter 18 dages ventetid, fik jeg endelig besked om, at de 30 dages returret var overskredet, og at jeg heller ikke kunne ombytte - mine penge var altså spildt. VIRKELIG ringe support - jeg handler ALDRIG mere hos Gina Tricot.

16 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ville bytte en vare købt på Black…

Ville bytte en vare købt på Black Friday. Det kan man ikke medmindre man bytter hele ordren. Det er virkelig ringe service og blev desuden mødt af en meget sur og afvisende ekspedient i Gina Tricot, Hundige. Jeg handler aldrig der mere.

29 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestiller to forskellige ordre på…

Jeg bestiller to forskellige ordre på deres hjemmeside og de bliver begge fejlleveret til Gina Tricot Kolding Storcenter hvor jeg ellers havde bestilt til Odense . Jeg ringer til butikken og spørger om de kan returnere varen så vil jeg bestille ny ordre til Odense . Taler med Fanny som siger ja den klare hun. Efter nogle dage hvor jeg ingen besked får om returnering ringer jeg igen og taler med Malou som fortæller at varen ligger der stadig. Man kan åbenbart ikke returnere pga fejl i systemet , men it er på sagen. Jeg beder om at blive ringet op af hendes chef Mette dagen efter, men hører intet. Jeg har ingen respons fået og ej heller fra kundeservice .
Der er absolut ingen service i det firma , så hold jer langt væk.
Jeg har mu to ordrer liggende i Kolding som de ikke vil hjælpe med og returnere . Flot service , virkelig trist. Handler aldrig hos jer mere.

6 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte en bluse hos Gina Tricot…

KØB INTET HER. Jeg købte en bluse hos Gina Tricot online. For 3 uger siden returnerede jeg den hos Gina Tricot i Kolding storcenter. De sagde, at pengene skulle returneres gennem Klarma. Jeg har ingen penge fået. Kundeservice siger, at det er gået videre til Klama, som intet har på sagen. Kundeservice kan jeg kun maile til.
Handl aldrig hos Gina Tricot. Der er gået 2 mdr og jeg har ikke fået mine penge

14 november 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.