Giro di KiKa was een event waar ik veel voldoening aan heb beleefd. 1) Het belangrijkste natuurlijk om door mijn deelname aan de Giro di KiKa een bijdrage te hebben geleverd aan de strijd tegen k... Toon meer
Indrukwekkend fiets event door Italië, omdat je door een mooie streek fietst EN omdat je voor een heel inspirerend doel fietst! De sessies 's avonds waarin aandacht besteed wordt aan ernstig zieke ki... Toon meer
Giro di KiKa is een prachtig wielerevent voor kinderen met kanker. Fiets van 18 tot en met 23 juni 5 epische etappes in 6 dagen en maak een verschil voor kinderen met kanker. Liever 1 dag fietsen? Geef je dan alleen op voor Giro di KiKa Classico en beleef op vrijdag 23 juni een onvergetelijke dag!
Amsterdam, Nederland
- girodikika.nl
Mensen keken ook naar
De Giro di KiKa heeft mijn verwachtingen overtroffen.
Giro di KiKa was een event waar ik veel voldoening aan heb beleefd.
1) Het belangrijkste natuurlijk om door mijn deelname aan de Giro di KiKa een bijdrage te hebben geleverd aan de strijd tegen kinderkanker.
2) Natuurlijk was de sportieve uitdaging ook groot en in mijn geval heeft het de verwachtingen ruimschoots overtroffen.
3) De geweldige onderlinge sfeer op de camping.
4) En tot slot, maar niet minder belangrijk; De inzet van Brian, Jacqueline en alle vrijwilligers, waarvoor hartelijke dank.
Mooi doel, mooie uitdaging
Ik heb voor de tweede keer deelgenomen aan Giro di Kika. Een geweldige belevenis. Kleinschalig wat het juist het ‘samen-gevoel’ versterkt. Samen strijden tegen kinderkanker.
Aanrader!
Prachtig en intens
Ik heb dit jaar de gehele Giro di KiKa gereden. Vanaf aankomst in Predazzo voelt het als 1 grote familie. Werkelijk alles en iedereen is daar om je in de watten te leggen. Het enige wat je zelf moet doen is die hobbeltjes over. In Bormio zijn de sanitaire faciliteiten wat minder, maar is het verder ook perfect geregeld. De routes zijn pittig, maar goed te doen voor een getrainde fietser. Zelfs voor een zwaardere rijder zoals ik (95kg).
Onvergetelijke week - life changing
Wat een onvergetelijke week hebben wij gehad. Super om deelgenoot te zijn van het Kika-team. Er werd gezorgd alles wat je nodig hebt op de campsite, die ik mede door de inzet van alle vrijwilligers 5 sterren wil geven. Belangrijker nog was de ‘saamhorigheid’ en nog meer betrokkenheid bij Kika. Groeten, twee nieuwe ambassadeurs voor het leven.
Top evenement
Dezelfde mooie omgeving van Predazzo met nieuwe uitdagende routes. Top georganiseerd en zoals alle jaren weer veel vrijwilligers die de Girodikika mogelijk maken
Mooi event met een goed Doel
Super goed georganiseerd voor een enorm goed doel!! Heb zowel hele Giro Di Kika 2x gereden als nu ook de Classico een keer. Aanrader!!
Ga volgend jaar voor de 6e keer mee. Een geweldige week en ontmoet veel vrienden steeds
Werken voor een goed doel
Dit moet je een keer hebben meegemaakt …
Dit moet je een keer hebben meegemaakt als fietser.
Perfecte organisatie alles klopt van begin tot het eind.
Gastheer Brian en gastvrouw Jacqueline geven je het gevoel dat jij welkom bent.
Maar je moet het doen voor Kika
Giro di KiKa een aanrader!
Dit is een super mooi evenement om aan deel te nemen als fietsen, vrijwilliger of begeleider. Zowel de omgeving waar je fietst als het doel waar je voor fietst is mooi. Het is goed geregeld van begin tot het einde voor alle deelnemers (dus ook de niet fietsers).
Mooi, bijzonder, behulpzaam, super goed doel!
Top organisatie
Geweldig mooi gebied waar je doorheen geleid wordt
Een aanrader voor alle fiets liefhebbers
Giro di KiKa is een prachtige ervaring
Giro di KiKa is een prachtig wielerevenement.
Het is een combinatie van prachtige uitdagende fiets routes, samenhorigheid, en last but not least een mooi goeddoel.
Je komt niets te kort het is goed geregeld
Fantastische ervaring
Wat een fantastische ervaring was dit. Voor de eerste keer dat ik mee deed aan de Giro di KiKa, maar zeker niet de laatste keer. De hele aanloop er naartoe; geld ophalen voor KiKa en het trainen voor de tocht is geweldig. Je leeft er elke dag naar toe. Op de dag zelf maak je kennis met leuke andere fietsers en deel je veel verhalen, terwijl je aan het afzien bent door de zware tocht. Een hele belevenis die je niet snel vergeet!
Met je deelname aan Giro Di KiKa kun je wat doen voor kinderen die ernstig ziek zijn.
Inschrijven, geld inzamelen en trainen, trainen, trainen met als beloning mooie en pittige tochten in een schitterende omgeving.
Het evenement is zeer goed georganiseerd wat maakt dat je met elkaar een duurzame impact hebt op jezelf en je medemens. Impact op je zelf om de samenhorigheid te ervaren om met elkaar deze pittige uitdaging van kilometers en hoogte meters aan te gaan. Impact op de ander omdat je met elkaar je successen viert en elkaar erdoor heen sleurt als het tegen zit. Bovendien haal je met elkaar een fanatisch bedrag op voor het onderzoek naar kinderkanker. Op naar 100% genezing!
Een ervaring om nooit te vergeten
Een top event, werkelijk een beleving om nooit te vergeten. Een sportieve uitdaging met een fantastisch doel. De aangrijpende verhalen maken je bewust van waar het in het leven echt om draait. Gedurende het event een echte sfeer van saamhorigheid. Dankzij de inzet van een groep top vrijwilligers en een ervaren organisatie alles tot in de puntjes geregeld om een sportieve topprestatie te leveren. Wat is er nou mooier om je keihard te kunnen inzetten voor een ander. Dankbaar om mijn steentje te kunnen bijdragen. Op naar die 100% genezing.
Een week om nooit te vergeten
In 2015 meegedaan, was een week om nooit te vergeten. Het voelt alsof je stiekem even mee mag doen aan de Giro d'Italia. Prachtige routes gefietst door Italië en ook nog eens mooi bedrag voor KiKa opgehaald. De organisatie was top!
Ikvond het een van de mooiste…
Ikvond het een van de mooiste fietsevenementen die ik gereden heb in de eerste plaats het doel natuurlijk maar ook de sportieve uitdaging
Super georganiseerd!
Wat een super ervaring
Wat een super ervaring!
Zorg ervoor dat je goed traint en je kan genieten van heerlijke dagen met leuke mensen om je heen.
Gezellig met z'n alle op de camping of als je het niet ziet zitten neem je af en toe eens een hotelletje onderweg, hoe dan ook, je komt op de mooiste plekken op de fiets.
De organisatie zorgt ervoor dat je niks tekort komt, eten bij elke checkpoint, mooie verhalen aan het einde van de dag. Toffe foto's om deze herinnering nog eens te herbeleven.
Massages om je weer helemaal op de been te helpen, het is er allemaal.
Mooi om te zien hoe je elkaar door de heftige bergen heen kan helpen, zowel van je eigen team maar ook de anderen om je heen, het is gewoon een heerlijk rondreizend dorp :)
Bij twijfel: zeker doen, het is zwaar, het is soms afzien maar bovenal is het echt Waanzinnig mooi en te gek om gedaan te hebben.
Goed georganiseerd en een heel…
Goed georganiseerd en een heel bijzondere gebeurtenis