Givn Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Det var overraskende enkelt å kjøpe dette gavekortet Gavekortet gir mange muligheter til å oppleve noe man ellers ikke ville ta seg råd til Å kjøpe gavekort hos Givn var en trygg og god erfaring. V... Toon meer

Det var enkelt å legge inn bestillingen. Leveringen var rask. Det var flott å kunne skrive en personlig hilsen til mottakeren og til og med legge ved et bilde fra mitt eget galleri. Alt fungerte helt... Toon meer

Selve kjøpet gikk veldig greit, det var bare en hake ved det! Jeg gikk inn på en heimeside for det jeg trodde var for Amfi på Steinkjer. Etter at kjøpet var gjennomført, satt jeg der med et gavekort f... Toon meer

Som førstegangs kjøper av gavekortet synes jeg all informasjon som kom underveis og etterkant var veldig bra. Jeg valgte å gi gavekortet digitalt på sms til et gitt tidspunkt og det fungerte veldig f... Toon meer

1. Cadeauwinkel
  2. Bedrijfscadeau leverancier
  3. Internetwinkel

Over Givn

Givn samler norges beste matopplevelser i ett gavekort. La den heldige velge mellom over 600 restauranter i hele norge. Her er 3 ting som gjør Givn til et trygt valg:
  • 3 års varighet
  • Påminnelser på SMS
  • Pengene tilbake-garanti

Les mer og kjøp gavekort på givn.no

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

185 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Enkelt

Enkelt, kommer til å bruke denne igjen!

3 juni 2026

Takk! Godt å høre at det var enkelt. Hilsen oss i Givn 💛

Quality.

Clean website and order process.
An extremely rare practice of three years of validity, and transferring any unused amount back to you. Highly recommended!

8 augustus 2025

Antwoord van Givn

Thanks for recommending Givn, Marius! Appreciate it :)

Jeg finner ikke kvitteringen og…

Jeg finner ikke kvitteringen og mottaker finner ikke gavekortet. Ingen hjelp å få av nettsida.

24 december 2025

Antwoord van Givn

Hei Trine Marie. Kontakt oss på hjelp@givn.no så finner vi igjen gavekortet dit :)

Enkel å bruke

Enkel å bruke. Flott at man kan følge prosessen hele veien fra kjøp til mottaker åpner gavekortet. Og helt supert at gavekortet kan gis fremover i tid. Artig at man kan legge ved bilde i gavekortet :-)

25 mei 2026

Takk skal du ha 💛 Hilsen oss i Givn

Solid opplevelse

Hurtig respons med gode opsjoner på leveringstidspunkt.

17 mei 2026

Antwoord van Givn

Hjertelig takk for fine ord Sigrid :)

Gikk ok med gavekort

Gikk ok med gavekort, men fikk ikke tilsendt kvittering hvilket var veldig upraktisk. Måtte sende melding å etterspørre dette og tok 24 timer før det var mulig å få tak i.

12 mei 2026

Antwoord van Givn

Hei Heidi. Noen ganger blir våre eposter blokkert av arbeidsgivers sikkerhetsinnstillinger for epost. Kan det ha skjedd her? Uansett, glad for at det ordnet seg.

En genial ordning :)

Flott at det gikk an å legge inn tidspunkt for når sms'en skulle sendes, og personlig hilsen.
Kan brukes i hele landet.
En genial ordning og god service.

4 mei 2026