Geen fijn bedrijf. Nooit doen
Geen fijn bedrijf. Onze bedrijfsvaatwasmachine is nu 3x in storing gevallen. Veel waterschade door onkunde monteurs. vanrijswijk gebeld en stuurt een weer een andere onervaren monteur die geen verstand had van de machine. De 3e keer weer een andere monteur die al aangaf geen achtergrond ervaring te hebben met horeca machines. Hij gaf aan uit een andere branche te komen en moest het nog leren. Wij als zorginstelling verbazen ons dat er om de zoveel tijd een andere persoon op de stoep staat en het probleem alleen maar erger maakt. 2x hebben wij een schoonmaakbedrijf laten komen om alles op te ruimen.
Als je gaat bellen sta je uren in de wacht. Ze herkennen mijn nummer want als ik met de gsm van mijn collega bel wordt er in eens opgenomen. Als wij aangeven dat dit niet te tolereren wordt je op een onbeschofte manier behandeld !
Bij een andere zorgvestiging is dit ook voorgevallen. De td geeft al aan geen zaken meer te doen met vanrijswijk. Ze komen hun afspraken niet na.
Bij onze nieuwe technieker was de reparatie wel in 1x in orde en is ruim 35% voordeliger.