Lees wat reviewers zeggen
Dipin tuotteet on ihania! Kittiä on helppo käyttää, pari kertaa meni opetteluun mutta nykyään kynnet näyttää todella hyvältä! Kynsien tekeminen on kiva minä-hetki ja kynnet pysyy koristeltuina palj... Toon meer
Glamdrip on ollut helppo ja ihana tapa laittaa kynsiä! Olen aiemmin käyttänyt ihan perus kynsilakkaa ja siihen on aina mennyt hermo ja se on mennyt pilalle nopeasti. Nyt kynnet pysyy hyvänä pitkään... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
GLAMRDiP – Täydelliset Kynnet Kaikille Meillä GLAMRDiP:llä on yksinkertainen missio: tehdä kauniiden, salonkitasoisten kynsien saamisesta helppoa ja edullista kotona. Tarjoamme innovatiivisia kynsituotteita, kuten suosittuja dippausjauheittamme, jotka takaavat pitkäkestoisen ja kiiltävän lopputuloksen ilman UV-valoa. Arvomme keskittyvät laatuun, kestävyyteen ja saavutettavuuteen. Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia, eläinystävällisiä ja vapaita 18 haitallisesta kemikaalista, joita usein esiintyy kynsituotteissa. Uskomme, että kauneuden ei tarvitse tarkoittaa kompromisseja terveyden tai ympäristön kustannuksella. GLAMRDiP on suunniteltu sopimaan kaikille taustasta, elämäntyylistä tai lookista riippumatta. Missiomme on vahvistaa itseluottamustasi tuotteilla, jotka tuovat parhaat piirteesi esiin. Tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun – joko olet tyytyväinen tai saat rahasi takaisin. Tavoitteemme ei ole vain toimittaa tuotteita, vaan myös luoda yhteisöllisyyttä kauneuden ja itsestä huolehtimisen ympärille. Me GLAMRDiP:llä olemme ylpeitä siitä, että teemme kynsienhoidosta helppoa, hauskaa ja kaikkien saavutettavissa. Tervetuloa GLAMRDiP:n maailmaan – kynsiesi paras ystävä!
Contactgegevens
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Olen ollut tyytyväinen
Olen ollut tyytyväinen tuotteisiin! Minulla ei tahdo kynnet pysyä, mut nämä kestää useamman viikon. Olen käyttänyt tuotteita puolisen vuotta ja nyt pysyvyys alkaa huonontua, luulen että nesteet alkavat "vanhentua". Tilasin uudet ja uskoisin että ongelma katoaa.
Sotkuista ja hankalaa tekemistä
Sotkuista ja hankalaa tekemistä. Kolmannella kerralla aloin herkistyä jollekin ainesosalle, mutta 30 päivän palautusaika on jo mennyt. Omaksi tappioksi jäi, etten pystykään käyttämään tuotteita. Build nesteen ja jauheen yhteisvaikutus saa silmät kirvelemään ja käy henkeen.

Antwoord van GLAMRDiP Suomi 🇫🇮
GLAMRDiP tuotteilla tuli aivan ihanat…
GLAMRDiP tuotteilla tuli aivan ihanat ja kestävät kynnet 🤩
Helppoa ja ihanaa✨
Kynsien teko on todella helppoa ja jo ensimmäisellä kerralla lopputuloksesta tuli miellyttävä 😍
Laadukkaat tuotteet
Tuotteet ovat laadukkaat, ja jopa aloittelija sai niillä kohtuulliset kynnet aikaan. Tässä varmasti harjoitus tekee mestarin, ja kannattaa huolella lukea ohjeet ja vinkit ennen aloitusta.
Tykkään tosi paljon!
Tykkään tosi paljon! Ilman minkäänlaista kokemusta ei tietenkään tullut heti täydelliset kynnet, mutta silti tosi kauniit! Viilaamalla ja muotoilemalla sai melko nätiksi, ihana että näitä pystyy kunnolla viilaamaan ja muotoilemaan kun ne on kovat. Ohjeet on myös tosi hyvät ja selkeät, ja kynnet tosi kestävät! Itse teen maatilatöitä, ja silti kynnet on kestänyt tosi hyvin :) Oon kans saanut paljon kehuja kynsistä, itsekin olen niihin ihan ihastunut :)) Tuun todellakin käyttämään näitä tuotteita pitkän aikaa
Erittäin hyvät tuotteet ja helppo…
Erittäin hyvät tuotteet ja helppo käyttää. Hinta-laatusuhde erinomainen. Suosittelen!
Pakkaus ei sisällä Dippien poistoainetta.
Harjoitus tekee mestarin. Kivoja värejä löytyy.
Sini
Glamrdipillä ovat kauniit ja niiden tekeminen on kivaa ajanvietettä.
Kynsien laitto vaatii kuitenkin harjoittelua että kynsistä saa ohuet ja pitkään kestävät.
👍🏻 very content customer!
I was searching for a healthier, cheaper and more ethical way to maintain a nice manicure, and GLAMRDIP has been a perfect answer:-) the customer service has been great and products are great quality!
BEST!
Dipin tuotteet on ihania!
Kynsien tekeminen on kiva minä-hetki ja kynnet pysyy koristeltuina paljon pidempään kuin normaalilla kynsilakalla. Plus toisin kuin kynsilakan kanssa, kynnet on pystynyt kasvamaan eikä katkeile helposti
I liked this product verymuch.Its easy…
I liked this product verymuch.Its easy to do manicure with it.Your promises were right.All the materials lasts for long time and manicure goes very cheap.
3 weeks easily without worries
3 weeks easily without worries, easy apply. Not going back to gel.
Customer for 4 months
I've been a customer for 4 months now. I love doing my own nails. I get great ideas for my nails and Dippi has some really lovely colors in their selection. I also ordered some nail art pens a while ago and they've been fun to use for different ideas. Dippi has a lot of video tutorials for doing nails, which has made it a lot easier for me to deal with the problems I had when I first started using Dippi powders.
Tykkään.
Aluksi hankala, mutta harjottelemalla paranee. Hyvä tuote.
Kestävä ja helppo manikyyri
Toimiva systeemi. Manikyyri on helppo tehdä ja pysyvyys erinomainen. Värejä löytyy jokaiselle
Glamrdip kestää
Ihanat värit, kestää kauan kynsissä, olen saanut lohkeilevat kynnet paranemaan taas entiseen loistoonsa kun ei tarvitse kokoajan poistaa lakkoja. Hyvät ohjeet.
Hyvät ja selkeät ohjeet
Hyvät ja selkeät ohjeet, kynnet kovettuvat hyvin eikä jää tahmaisiksi tai sotke.
Suosittelen erittäin lämpimästi! 💛
Happy customer
The nails stay as well as told. Takes a little practice but it's doable. Orders might take some time to arrive, but otherwise the customer service has been very good.
I love doing my nails with GLAMRDiP
I love doing my nails with GLAMRDiP!
It has been a very nice way to express myself in a long lasting way. My nails have lasted 4-5 weeks everytime! It's way cheaper to do them myself with GLAMRDiP. The instructions are very clear and it was easy to learn too.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.