Glassify.dk - Dansk online optiker Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig og kompetent online service. Fik skiftet glassene i mit stel på under en uge. Jeg fortrød senere min tilføjelse af anti blålys belægning, og Glassify tilbød straks at sætte nye glas i... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har netop set set Jeres opslag på Facebook og måtte blot ryste på hovedet. Her er hvad jeg skrev da jeg ikke tænker I vælger at vise mit skriv på opslaget. I spørger om hvorfor man... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, jeg sendte mine mega fede briller til dem og skulle have skiftet glasset til solbriller uden styrke, da jeg havde fået lavet en linseudskiftning. En uge senere er det kommet retur helt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig og smart proces for montering af brilleglas i eget stel. Brilleglasset er i top kvalitet og meget prisvenligt i forhold til normal fysisk optikerbutik (der også ofte tager ekstra pris for... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Opticien
  2. ook in
  3. Optische groothandel
  4. Zonnebrillenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Glassify: Din online danske optiker. Genbrug dit stel: Vi udskifter dine brilleglas i dine gamle briller. Briller med styrke: Køb nye briller og samme høje kvalitet som i butikken til en lavere pris. 100% online: Bestil hjemmefra og slip for turen ned i en fysisk butik.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

45 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super nem

Super nem måde at få nye glas og langt under hvad det ville koste i butikken.
Vejledningerne er mega god så man føler sig helt tryk ved at sende sine biller.

5 oktober 2022

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker

Mange tak for dine rosende ord, Troels.

Det sætter vi virkelig pris på. I disse tider skal det være nemt, godt og billigt.

Mvh
Glassify.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fin kommunikation og produkt

Super fin kommunikation og produkt! Hurtig service og levering.....

1 oktober 2022

Hej Toke.

Mange tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os.
Det sætter vi virkelig pris på.

Vi er glade for at læse, at du satte pris på vores kommunikation og service.

Vi håber at se dig tilbage en anden god gang.

Mvh
Thomas,
glassify.dk

Virkelig god oplevelse

Jeg kan virkelig kun give min varmeste anbefale af og få skiftet glas igennem glassify, det var nemt at bestille igennem en brugervenlig hjemmeside, hurtig levering til en god pris. Plus du slipper for at butikkerne vil sælge dig mere.

25 september 2022

Hej Maja,

Tak for du tog dig tid til at anmelde os. Vi er virkelig glade for din anbefaling.

Vores mission er netop at gøre give den bedste kvalitet samtidigt med at holde priserne på et niveau hvor alle kan være med. Man skal ikke gå på kompromis med øjnene.

Dbh
Glassify.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik glas med flydende overgang og…

Fik glas med flydende overgang og solfilter ( ved ikke om de hedder sådan ) i 2 par . Super, god service , fås ikke bedre . Tak for god service og hjælp 💚

20 september 2022

Hej Helen,

Mange tak for dine fine anmeldelse af os. Den sætter vi virkelig pris på.
Glidende overgang og farveskiftende glas - så har man alt i én brille. Bedre bliver det ikke.

Vi håber at se dig tilbage på glassify.dk næste gang, du skal have nye brilleglas.

Dbh
glassify.dk

Genial service

Genial service! Fik sat glidende overgang i to gamle stel. Hele processen gik som smurt. Meget venligt og hjælpsomt personale 👍

10 september 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Billigt og nemt.

Det hele fungerede rigtig fint og det er billigt og nemt. Dog var ventetiden lidt længere end hvad der stod på hjemmesiden pga. sommerferie, hvilket jeg ikke var blevet informeret omkring.

25 augustus 2022

Top dollar koncept

Top dollar koncept. Har været så træt af at betale Louis Nielsen, Synoptik og alle de andre røvere med deres sommertilbud med billige glas. Jeg har købt briller siden 1995 det er mange briller og alle til mere end 4.000 pr sæt glas. Så kommer Glassify med en pris på 2495,- ligeså gode måske bedre. Nemt nemt nemt at sende og modtag. 1000 tak

20 augustus 2022

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker

Endnu en gang tak for din fine anmeldelse, Thomas. Det glæder os du deler vores entusiasme omkring vores koncept.

Stor anbefaling herfra!

Stor anbefaling herfra. Jeg er mega glad for mit gamle brillestel, og jeg har været i syv sind over optiker priserne for at få skiftet glassene. Gennem tiden har mit syn ændret sig, og det har virkelig været en dyr fornøjelse, indtil jeg fandt Glassify, som var over 1/3 billigere end de tilbud, jeg ellers har fået!! Kæmpe optur over hele konceptet - og den ekstraordinære tålmodighed til mine mange spørgsmål.

12 augustus 2022

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker

Vi sætter stor pris på de positive ord, mange tak!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gik super nemt og gnidningsfrit

Det gik super nemt og gnidningsfrit. Jeg skulle have betalt ca. 3.100 kr for nye glas i en forretning - alternativt skulle jeg købe nyt stel+glas til 2.700 kr....så giver jeg gerne 900 kr for nye glas, når stellet intet fejler og vi skal have fokus på miljøet 😊

12 juli 2022

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker

Det glæder os, vi kunne spare dig penge og du kunne beholde dit stel. Tak for anmeldelsen af os!

De er så PERFEKTE

De er så PERFEKTE. HurtIg levering, megagod service og rådgivning. Kan kun anbefale dette. Og har sparet 8000kr ift bud på samme glas fra kendt brillekæde.

25 juni 2022

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker

Mange gange tak for din positive ord, Pernille. Det betyder meget for os at læse, hvor glad du har været for vores koncept.

Virkelig positiv oplevelse

Virkelig en positiv oplevelse at benytte glassify.dk.

24 juni 2022

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker

Tak for din anmeldelse af os, Helle. Den sætter vi stor pris på! :-)

Nemt

Nemt, billigt og god kvalitet. Det gik rigtig tjept og glassene er supergode. Kan varmt anbefales!

13 juni 2022

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker

Mange tak for dine 5 stjerner, Mia!

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.