Kijk uit uit voor deze oplichters, mooie verhalen maar je geld is weg!!!
Galveston Advisory!!!! Pas op voor deze oplichters, het zit allemaal heel geraffineerd in elkaar en ze hebben hele mooie verhalen.
Ze doen net alsof ze heel geïntegreerd zijn in jou en wat je doet. Maar het enige dool dat ze hebben is om jou geld in een Wallet te krijgen via P2P of bijvoorbeeld Crypto.com.
P2P en Crypto.com zijn gewoon legalen omgevingen, maar vanuit daar moet je het alles overzetten naar een Wallet.
Als het daar staat, dan kun je er nietmeer aankomen, en vertellen ze je dat meer crypto moet kopen om alles uit de Wallet te kunnen halen.
Dat is volledige onzin, telkens als je probeert er iets uit te halen, dan werkt dat niet, of een heel klein beetje om jou te overtuigen dat het er toch klopt wat ze vertellen. Ik heb aangifte gedaan bij de politie, dat weten ze, en dan blijven ze nogsteeds bellen en appen om te proberen je te overtuigen dat je meer geld moet inleggen.
Ze bedenken samen met jou allerlei manieren om er voor te zorgen dat je steeds meer geld kwijt raakt, ze willen dat je leningen of een extra hypotheek afsluit, leent mij vrienden en familie en zelfs dat je jou huis aan hen verpand dat ze dan voor een periode voor je vasthouden en kunt terug kopen met je verdiende geld.
Ze zijn erg overtuigen en het zit allemaal erg slim in elkaar.
Ik ben daardoor veel geld kwijt geraakt, ik hoop dat ze snel worden opgepakt.