Super blij wordt ik hiervan 🙏2 jaar terug aangeschaft maar door omstandigheden zijn ze weinig gebruikt. Nu weer gepakt ivm klanten om het uit te leggen, maar ze deden het helaas niet meer. Ik had... Toon meer
De Pebbles zijn heel fijn omdat ze structuur en houvast bieden. Wanneer ik zonder begeleiding adem oefeningen doe word ik snel afgeleid door bijvoorbeeld mijn hartslag en dan ben ik de tel kwijt. Daar... Toon meer
Een geweldig product voor ademhalingsoefeningen. Tellen is niet meer nodig terwijl de ogen dicht zijn. Automatisch start het volgende onderdeel. Dit is geheel handmatig in te richten of via de vele vo... Toon meer
Ik gebruik de Glimp Pebbles vrijwel dagelijks, zowel voor mezelf en mijn man. Maar zeker ook in mijn praktijk als ademfysioloog. Wat voor mij het grootste verschil maakt, is dat ik niet meer hoef mee... Toon meer
Glimp's adem-plan verbetert; welzijn, productiviteit en stressweerbaarheid met 19%, in twee maanden tijd. Met ons hand-held apparaat, de Pebbles, krijg je dagelijkse begeleide ademhalingsoefeningen. De unieke bio-sensor binnenin, synchroniseert met de adem en monitort je mentale gezondheid. Wanneer nodig, krijg je in een online sessie gepersonaliseerd leefstijl advies van een Glimp coach, gebaseerd op bio-data.
Molengraaffsingel 12, 2629JD, Delft, Nederland
Werkt gewoon prima. Merk echt resultaat. Zeer intuïtief. Vragen aan klantenservice binnen no time zeer uitgebreid beantwoord.

Antwoord van Glimp
Heel goede ondersteuning. Updates en aanpassingen waar nodig en een super communicatie!

Antwoord van Glimp
De pebbles werken echt goed. Bij technische problemen wordt je meteen en goed geholpen. Daar kun je alleen tevreden mee zijn.

Antwoord van Glimp
De modules liggen goed in de hand en de trillingen zijn ideaal en geven het ademhaling ritme mooi aan. De verschillende achtergrondgeluiden zijn ook een mooie afwisseling.

Antwoord van Glimp
Een heel tof en jong bedrijf die met een veel enthousiasme de Pebbles geintroduceerd hebben. Een persoonlijke ademcoach, de sensoren geven de stimuli om een bepaald adempatroon te volgen. Een heel fijn en nuttige tool.

Antwoord van Glimp
Super snelle reactie bij vragen en snel geleverd! Ik ben erg tevreden over de Pebbles, al worden er hopelijk nog wat kleine verbeteringen doorgevoerd (geluid pebbles, offline functie en inzicht HRV). Al met al een fijn product!

Antwoord van Glimp
Een fantastisch product om het ademwerk in je routine te krijgen. Ik ben groot fan en gebruik de Pebbles veel in mijn praktijk. Met simpele en effectieve oefeningen kunnen mijn cliënten thuis ook aan de slag tussen de sessies met mij. Coaching en de Pebbles vullen elkaar prachtig aan.

Antwoord van Glimp
Snel verstuurd. Ik gebruikte de moonbird al maar deze trillingen zijn echt eenvoudiger te volgen. Verbinden met de app verloopt snel.
De offline is er (nog) niet en dst is jammer. Ook de hrv inzage die moonbird heeft mis ik.
Ik verwacht dat dit met toekomstige updates de achterstand wordt ingehaald.
Ik kan het nu al zeker aanraden.

Antwoord van Glimp
Snelle bezorging binnen 2 werkdagen, verder snelle, goede en duidelijke beantwoording van vragen zowel voor de aankoop als ook daarna. Product is echt top, paar dingen die nog beter kunnen maar daar zijn ze druk mee bezig, dus ik wacht geduldig af terwijl ik het product al met veel plezier (en rust 🙏 ) gebruik.

Antwoord van Glimp
Een snelle verzending en duidelijke uitleg hoe te starten. De pebbles zijn een erg fijne begeleiding tijdens het ademen. De bio feedback is waardevol.

Antwoord van Glimp
De Pebbles liggen fijn in je handen en de trillingen maken het makkelijker om een strak ademritme te kunnen volhouden.
De app was simpel te installeren, heeft fijne programma's en je kan je eigen frequentie instellen.

Antwoord van Glimp
Super handig. Je kunt werkelijk alle adempatronen instellen. Nu hoop ik alleen dat we hem ook zonder telefoon kunnen gaan bedienen. Daarom nog geen 5 sterren. Anders zeker 5sterren

Antwoord van Glimp
Ik ben een ademcoach in Heist-op-den-berg en heb het product besteld om te kijken hoe het werkt.
Is een nette en professionele verpakking, snel geleverd, product voldoet aan alle beschreven eigenschappen.
Mooi en goede ademtool.

Antwoord van Glimp
Deze peddles waren snel geleverd, zijn makkelijk te koppelen aan de app en vooral niet te vergeten makkelijk in gebruik.

Antwoord van Glimp
Pebbles is fijn intuitief apparaat, oefeningen in de app maken je echt rustiger.

Antwoord van Glimp
Ondanks het een Pre order was had ik het product snel binnen. Duidelijk omschrijving en gebruiksvriendelijk.
Heb de pebbels al een aantal keer gebruikt en voel duidelijk verschil.
Ben erg blij met deze aankoop

Antwoord van Glimp
Heb de pebbles razendsnel ontvangen en kon er door de duidelijke instructies en superfijne app direct mee uit de voeten.

Antwoord van Glimp
De pebbles van Glimp bieden een fijne ondersteuning bij het bewust verbonden ademen. De afwisseling van links (in) naar rechts (uit) is schitterend en houdt je bij de les.
Bert Evens
Shantum Inner Peace Breathwork