Not a pleasant company
Ik ben in contact gekomen met dit bedrijf, omdat ik slachtoffer ben van boilroom fraude. Het eerste contact met een medewerker was zeer heftig. Zoals ik het ervaren heb werd ik verschrikkelijk bang gemaakt. Er werd onder andere gezegd dat ik beschuldigd zou kunnen worden van meewerken aan kinderhandel en in de gevangenis zou kunnen belanden. De toon was zeer agressief en ik werd zo bang dat ik niet meer rustig kon na denken. Daarna wilde ze dat ik een contract tekende en vloog daar door heen. Ik had geen tijd om het goed te lezen en was te zeer van slag. En meteen betalen met mijn creditcard. Het laatste geld wat ik overhad was nu betaald aan dit bedrijf.
De dag daarna heb ik informatie ingewonnen bij het politiebureau waar ik aangifte had gedaan. Zij hebben mij gerust gesteld en gezegd dat ik mij geen zorgen hoef te maken.
Er stond op hun site dat ik 14 dagen bedenktijd had en dat ik binnen die 14 dagen een refund zou krijgen.
Daar heb ik gebruik van gemaakt en dat ging heel erg moeizaam. Diverse e-mails en telefoontjes en ik kreeg het niet voor elkaar. Ben er twee weken mee bezig geweest. Pas nadat ik per e-mail schreef dat ik naar de politie zou gaan en aangifte zou doen bij de politie én het politie rapport met de e-mails van dit bedrijf naar de fraude afdeling van mijn bank zou sturen toen pas had ik binnen een paar uur een refund.
Al met al een zeer onprettige ervaring.