De maat klopt niet. Ik bestelde XL, deze zat te strak om de buik en belangrijker te strak om de hals. Soccershop weet best wel wat Europese maten zijn en moet deze gewoon duidelijker meten en commun... Toon meer
Bij Globalsoccershop draait alles om passie voor voetbal. Wij bieden een breed en uniek assortiment aan voetbalshirts van clubs en nationale teams van over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar dat ene zeldzame retroshirt of het nieuwste special edition shirt van jouw favoriete club uit Mexico, bij ons ben je aan het juiste adres!
Zuster van Donkstraat 13, 4341LS, Arnemuiden , Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zoals altijd heb ik leuke en originele shirts besteld en ontvangen. Communicatie en levering verloopt zoals altijd vlekkeloos...

Antwoord van globalsoccershop.nl
Wat een leuke website! Was opzoek naar een speciaal shirt van de Dominicaanse republiek en hier bij globalsoccer gevonden. Was eerst geen voorraad, via Instagram snel contact gehad met de vraag wanneer weer op voorraad kwam en was meteen een week later raak. Meteen besteld, Binnen 2 dagen was die bedrukt en al in huis! Super mooi shirt en super snelle levering. Heel fijn contact, al mij vragen werden beantwoord. Super blij met dit pareltje, de volgende bestelling gaat alweer geplaatst worden

Antwoord van globalsoccershop.nl
was opzoek naar een het shirt van Millonarios. hier gevonden door het ruime aanbod nog een shirt er bij besteld. top kwaliteit en goede service

Antwoord van globalsoccershop.nl
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij deze webshop. Per ongeluk had ik het verkeerde voetbalshirt besteld en ik had ze gemaild. Binnen een half uur kreeg ik antwoord terug (op een zondagavond!) dat ze het goede voetbalshirt zouden inpakken voor mij!
De levering was ook echt snel.

Antwoord van globalsoccershop.nl
Is gewoon een hele leuke webshop waar je leuke en bijzondere voetbal t shirt kan kopen

Antwoord van globalsoccershop.nl
Ik heb een tijdje geleden een shirt gehaald. De kwaliteit is nog steeds top. Kan het zeker aanraden!

Antwoord van globalsoccershop.nl
Kwaliteit is goed en de levering is ook top!

Antwoord van globalsoccershop.nl
Snelle levering, mooi shirt. Begreep van vrienden wel dat ik 3 shirts kan kopen voor de prijs waarvoor ik heb betaald bij je.

Antwoord van globalsoccershop.nl
Soccershop weet best wel wat Europese maten zijn en moet deze gewoon duidelijker meten en communiceren met de producent van het t shirt. Ik ben niet blij dat ik steeds iets moet terugsturen wat voor mij als Europeaan is bedoelt.

Het is een fantastisch shirt uit de Mexicaanse competitie 👍👍

Antwoord van globalsoccershop.nl
Uitstekend shirt, mooie website, tiptop! De verzending met DPD is minder, stap over naar andere vervoerder graag.

Antwoord van globalsoccershop.nl
T shirts netjes binnen een week ontvangen ondanks de kerst.

Antwoord van globalsoccershop.nl
Voetbal shirt perfect ontvangen en uitermate professionele en accurate afhandeling van vertraagde levering door de pakketservice

Antwoord van globalsoccershop.nl
Ik had een shirt besteld die netjes werd opgestuurd, helaas had de pakketdienst deze kwijt gemaakt. Jeffrey heeft mij telkens netjes een update gegeven van de status en heeft een shirt voor mij achtergehouden en deze alsnog naar mij opgestuurd.
Perfecte service!

Antwoord van globalsoccershop.nl
Goede ervaring mijn zoon heeft eindelijk een mooi voetbal t-shirt gevonden.
Kwaliteit is top en heel makkelijk te bestellen.Echt een aanrading.