1. Cosmeticawinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

100% Natuurlijke Coconut Charcoal poeder (Houtskool poeder) en Charcoal Tandpasta (Zwarte Tandpasta) voor Wittere Tanden (Tanden Bleken) binnen 3 Dagen.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Geen bestelling ontvangen

Ik heb een week geleden een bestelling gedaan, maar kreeg geen bevestigingsmail. Ik heb gebeld en gemaild maar er is niemand te bereiken en krijg geen bericht terug. Misschien via deze manier wel?

25 februari 2026

Product (pasta) werkt niet!!

Zeer slecht gevoel bij dit bedrijf. Ruim 2 weken op mijn bestelling moeten wachten. En de pasta doet helemaal niks. Echt waardeloos!! Ga nooit meer hier bestellen, wat ze leveren niet het product wat er beloofd wordt op de site. De promotiefilmpjes kloppen niet, want het maakt de tanden niks witter.

5 april 2023

Reeds paar dagen geleden bestelling en…

Reeds paar dagen geleden bestelling en betaling netjes voldaan. Geen spullen ontvangen tot op heden. ook geen mail mbt niet kunnen leveren of later. Erg duister moet ik zeggen. Wacht het nog even netjes af, anders stappen ondernemen. Heb dit helaas vaker om het hand gehad.

12 oktober 2021

Antwoord van Glorysmile

Hi Louis, Thank you for your review. I see that your package was delivered on time, we've contacted PostNL and the mailman confirmed the delivery to PostNL, this is also visible in your track and trace: 3SMYPA786332730

Klasse

In één woord: geweldige service :-) haha twee woorden.
Door klantenservice medewerkster Sabrina Perez er alles gedaan om een casus op te lossen. Mail contact buitengewoon snel, correct en persoonlijk!
Dit verdiend meer dan vijf sterren!

30 april 2021

Na meerdere mails en telefoontjes nog…

Na meerdere mails en telefoontjes nog steeds geen reacties.

30 april 2021

Dear Richard,

This is your second review where you claimed that we didn't answer you, but I personally always answered you directly.

Since I've already answered all your emails and your last review, allow me summarize your case:

- On 05-03-2021 we delivered your order,
- 24-03-2021 (after more than 14 days return term) You sent us an email that you have returned your package and you didn't receive your refund, after 1 hour we replied and letting you know that we didn't receive your return package, so we asked you to send us your return tracking number.

-25-03-2021 you sent us your tracking number, again we answered you that the address you sent the package to is not ours, ours is clearly stated on our website and on every email that you receive from us.

Although, you didn't return your order to us, you kept insisting on receiving a refund.

20-04-2021, you left your first review, saying that we never answered you, that you returned the package and that we are a scam. I replied to your review and I explained everything again "that you didn't return your order to us, and for that it is not reasonable to send you a refund).

30-04-2021 We received an email from the fulfilment center that you sent the package to them instead of sending it to us, they also warned us that the package you sent to them (the toothbrushes, are opened, damaged and used), we could pay the shipping costs to retrieve the package from them but that will be useless, we can't sell a used / damaged toothbrushes that will be unfair to our customers (I've also sent you an email about this, with the screenshot from the other company).

Unfortunately, you are not honest with your reviews, but you are using them to get a refund for a used product that you didn't even return to us.

Kind Regards,
Sabrina Perez

Snelle levering, prima product

Snelle levering zoals beloofd, prima contact via e-mail en prima prijs. Ik heb de gells gebruikt met licht en wel refill gells besteld omdat ik wel verschil zag maar ik dit nog niet voldoende vond. Gewoon een prima product met beschrijving hoe te gebruiken.

20 oktober 2020

Goed resultaat

Had eerste de set met 3 gels besteld en was zeer te spreken over het resultaat. Dus heb nu de extra 3 gels bijbesteld om mijn tanden nog een tintje witter te maken.

14 juli 2020

Bij aankoop op hun website op een potje…

Bij aankoop op hun website op een potje tandpoeder is 30 gram aangegeven. Toen ik dit product thuis kreeg op een potje met poeder aangegeven 15 gram. Het was een grap voor mij als koper. Ik heb geprobeerd contact op te nemen met de winkel op het opgegeven telefoonnummer en e-mailadres. Niets werkt. Dit zijn oplichters.

10 juli 2020

Beste Misha,

Allereerst bedankt voor uw review,
Wij bieden op onze website geen 30 gram Charcoal Poeder verpakking aan. Op onze website bij productomschrijving staat duidelijk vermeld wat de inhoud is van de houtskoolpoeder verpakking, namelijk 15 gram. .

Bovendien kunt u uw pakket altijd kosteloos aan ons retourneren als u van gedachten bent veranderd.

Heeft u ons misschien verward met 1 van onze concurrenten? Kunt u ons misschien een screenshot sturen waar u de 30 gram houtskoolpoeder heeft gezien? een foto hiervan kunt u sturen naar email: info@glorysmile.nl

GlorySmile.nl Team

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten, betaalbare prijs en goede service. De handleidingen vond ik ook erg duidelijk. Een echte aanrader voor wittere tanden!

12 augustus 2019

Dubbel compleet charcoal pakket…

Dubbel compleet charcoal pakket besteld, omdat de enkele set op moment van bestelling niet beschikbaar was, maar even later weer wel. Mogelijk marketing truc om meer te verkopen. Snelle, nette levering maar na 12 dagen poetsen geen wittere tanden. Veel pijn aan lippen en vooral het tandvlees. Veroorzaakt wondjes waardoor het poetsen nog pijnlijker wordt. Enorm geknoei met dat zwarte poeder 2 keer per dag. Helemaal klaar mee. Bedrijf per email niet bereikbaar voor retourneren en dat voor een bedrijf dat 7 dagen per week open is. Ook telefonisch niet bereikbaar, een vage Engelse voicemail in moeten spreken. Nu 12-8, al sinds 8-8 geen reactie op mijn mail. Ik denk dat een deel van die 'voor' en 'na' foto's op hun website gefotoshopt is, een gunstige belichting bij de 'na' foto's is toegepast of de tanden echt extreem vies of extreem geel waren voor gebruik. Geen goed gevoel bij dit bedrijf.

12 augustus 2019

Top product! Top levering! Top klantenservice!

Ik heb het dubbel compleet pakket bestelt en na een paar dagen zag ik al duidelijk verschil! Ik ben heel tevreden. Ook met de levering (binnen 24 uur) via PostNL en met de klantenservice die snel en professioneel antwoordde nadat ik nog een vraag had over hoe ik de poeder moest gebruiken.

16 november 2018
Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)