Bedrijf heeft geantwoord
Glowie er hudpleie som faktisk funker. Vi ble lei av produkter med tomme løfter og skapte noe vi selv ville bruke med ingredienser man kan stole på og resultater man faktisk ser. Alt vi gjør handler om at du skal føle deg bra i huden din hver dag, ikke bare håpe på det. Ingen unødvendigheter, bare hudpleie som gjør jobben.
Noorwegen
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg bestilte produktet i håp om små resultater. I stedet fikk jeg store resultater

Antwoord van Glowie
Huden min så veldig sliten ut før jeg begynte med Glowie Den var mørk, matt og livløs. Nå når jeg ser meg i speilet, ser jeg en glød og mykhet som ikke var der før. En venninne tok tak i ansiktet mitt og spurte hva som hadde skjedd med huden min. Jeg fortalte henne alt.

Antwoord van Glowie
Venner spurte om jeg hadde byttet behandling. Jeg har bare byttet hudpleie

Antwoord van Glowie
Jeg er 49 år gammel, og huden min mistet fastheten. Jeg begynte med Glowie, og innen en måned skjedde det noe Kinnene mine ser løftede ut. Huden min føles spenstig når jeg berører den. Folk på treningssenteret mitt spør meg stadig hva jeg gjør annerledes.

Antwoord van Glowie
Ansiktet mitt føltes tørt før, men nå føles det behagelig hele dagen Endringen føltes gradvis, men merkbar.

Antwoord van Glowie
Tenåringsdatteren min lånte Glowie-en min, og nå trenger jeg to flasker

Antwoord van Glowie
Jeg fortalte ikke noen at jeg hadde startet en ny hudpleierutine. Vennen min la likevel merke til at huden min så lysere ut.

Antwoord van Glowie
Jeg er 57, og huden min føles endelig som min egen igjen.

Antwoord van Glowie
Jeg gikk ned mye i vekt i fjor, og ansiktet mitt så innfallent og eldre ut. Glowie hjalp huden min til å se fyldigere og mer næret ut. Det innfallne utseendet under øynene mine ble så mye bedre. Jeg føler at jeg har fått ansiktet mitt tilbake etter et virkelig tøft år.

Antwoord van Glowie
Huden min føles mykere og ser sunnere ut for hver dag som går.

Antwoord van Glowie
Min 55 år gamle hud trengte seriøs hjelp. Glowie ga den akkurat det. Fastheten kom tilbake sakte, men sikkert. Kjeveområdet mitt ser mer definert ut nå. Endringen er reell og synlig. Naboen min trodde jeg hadde vært hos hudlege. Det har jeg ikke. Bare Glowie hver dag.

Antwoord van Glowie
Vanligvis slutter jeg raskt å bruke hudpleieprodukter, men dette har blitt en fast del av rutinen min.

Antwoord van Glowie
De fine linjene rundt leppene mine har bleknet mye. Jeg er så fornøyd.

Antwoord van Glowie
Jeg har brukt Glowie i seks uker nå. Hudteksturen min har blitt mye bedre, og tørrheten er stort sett borte. Jeg gir fire stjerner fordi jeg forventet litt mer oppstramming rundt halsen. Men ansiktet mitt ser virkelig bedre ut, så jeg vil fortsette å bruke den.

Antwoord van Glowie
Emballasjen var enkel og litt presset under levering, men produktkvaliteten var utmerket.

Antwoord van Glowie
Etter noen uker merket jeg at huden var glattere. Nå føles det unødvendig å bruke foundation.

Antwoord van Glowie
I løpet av noen uker så huden min lysere ut og føltes fuktig. Selv folk rundt meg la merke til at ansiktet mitt så mer uthvilt ut.

Antwoord van Glowie
Det beste jeg noensinne har kjøpt til huden min.

Antwoord van Glowie
Jeg hadde ikke store forventninger, men Glowie overrasket meg. Etter noen uker så huden min mykere og jevnere ut. De tørre områdene rundt ansiktet mitt ble bedre, og nå bruker jeg mye mindre sminke enn før.

Antwoord van Glowie
Jeg begynte å bruke Glowie for to måneder siden. Mannen min la merke til huden min før jeg i det hele tatt fortalte ham at jeg brukte noe nytt. Han sa at ansiktet mitt så annerledes ut. Yngre. Jeg føler meg mer selvsikker når jeg går ut uten sminke nå. Det betyr alt for meg.

Antwoord van Glowie
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.