GMZ Global Reviews

2,6

Attention arnaque surtout un certain MR Franck ils m ont arnaqué de 250€ ça aurait pu être pire si mon fils a réagi

GMZ global seems to be a fraud company. When I lost confidence on them, i tried withdrawal request of my pending amount. But everytime chat room person comforts me with renewed hope by saying that... Toon meer

Très mauvais expérience! Au départ, il vous promettent la lune, des gains incroyables à conditions que vous misez des sommes en US $. Puis, si vous reculez pour réfléchir à leur proposition, ils vous... Toon meer

I deposited Usd200 requesting to refund back from dec as Iam not interested any more after seeing adverse Reviews but they are not refunding I think they duped so many like me

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

GMZ Globalは

GMZ Globalは、革新的な技術と充実したリソースで本当におすすめです。予測分析ツールがトレードの判断をサポートしてくれて、サポートチームもいつでも親身に対応してくれます!

5 november 2024

GMZ Globalは

GMZ Globalは、私のトレードスキルを大幅に引き上げてくれました。AIによる洞察は非常に役立ちますし、学習コンテンツも豊富です。サポートも素早く対応してくれるので、全体的に素晴らしい体験をさせてもらっています!

4 november 2024

GMZ Global propose une technologie de…

GMZ Global propose une technologie de pointe et des analyses en temps réel qui améliorent mes décisions de trading. Les ressources pédagogiques sont complètes, ce qui permet à tous les niveaux d'expérience de s'épanouir facilement. Hautement recommandé !

29 oktober 2024

Refuse Withdrawal Request

GMZ Global IMO Avoid
This is an Authentic review unlike some previous reviews from marketeers
GMZ Global refuse withdrawal requests
Registered with GMZ Global via company Tools Trades deposited $250
Assigned a Financial Advisor though never spoke with same advisor more than once.
Received emails from GMZ intended for other individuals
With this in mind plus IMO their platform is terrible requested withdrawal of funds received email confirming withdrawal being processed.
Spoke to chat several times re: withdrawal all you get is message transferred to YOUR financial advisor.
Sometimes you get a call sometimes not. When they do call generally say they will investigate and call me tomorrow (which never comes)
Calls are from a London number which if you try to call back get a message 'number is out of service'
Only names picked up on emails from them are Eddie R Hazel Norman Mirai Hikara
Obviously unsure if real or otherwise
A search -gbz global scam – will bring up numerous info such as regulator AOFA being of no use internationally & they use a fake trading license
Seems I'm not 1st to lose deposit to GMZ Global thieves
IMO Stay clear of GMZ Global, Better you give to charity

12 oktober 2024

GMZ Global se distingue par ses outils…

GMZ Global se distingue par ses outils avancés de trading CFD et sa technologie d’IA. La plateforme offre des informations analytiques et de prédiction en temps réel, supportées par des ressources développées et des opérations transparentes. L’excellence du service client améliore encore l’expérience de trading.

31 augustus 2024

GMZ Global is a leader in CFD trading

GMZ Global is a leader in CFD trading, featuring advanced algorithms and AI for precise market analysis. The platform’s extensive resources and excellent customer support make it a reliable choice for traders seeking efficiency and support..

29 augustus 2024

GMZ Global excels in CFD trading with…

GMZ Global excels in CFD trading with its cutting-edge AI features and sophisticated algorithms. The platform provides real-time market analysis and extensive trading resources. Reliable customer support and transparent operations make it a standout choice for traders.

27 augustus 2024

GMZ Global delivers top-notch CFD…

GMZ Global delivers top-notch CFD trading with its advanced AI technology and algorithms. The platform offers real-time analytics, predictive tools, and extensive resources. Transparency and excellent support make it a solid choice for traders at any level.

27 augustus 2024