Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virker simpelthen ikke - Rotten var "væk" i et par dage fra motorrummet og sad og lunede sig så fint oppe ad sirenen. drop det. Gider ikke engang bruge mere tid på den her anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Odense d. 26 - 8 Vi købte en Gnaversirene i juli da vi har fået flagermusse , efter 6 ugers brug og samtale med Lars sendte vi Gnaversirenen tilbage , da vi desværre hører til de 2% hvor den ikke... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God opfølgning på spørgsmål. Der var hjælp at hente, uanset om det var ferieperiode, weekend eller sent om aftenen. Lars har været yderst hjælpsom og professionel hele vejen 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var lidt skeptiske før vi købte, men har ikke hørt måren siden vi satte den op på loftet. Den er lidt dyrere end alternativerne på marked, men vores oplevelse er at vi har fået noget der virker.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ongediertebestrijding

Geschreven door het bedrijf

GNAVERSIRENEN, er en lille familie drevet virksomhed, hvor vi nu i 35 år har hjulpet mere end 75.000 hjem og virksomheder af med deres "ubudne gæster" - Mus, rotter, mår og flagermus. - Vi vil altid gerne give den bedste service, og sætter stor pris på ordentlighed og god kommunikation . Vi giver altid vores kunder 100 % garanti for effekten, ellers betaler vi pengene tilbage. Læs mere om brugen og virkningen af højfrekvenslyd på www.gnaversirenen.dk

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Virker simpelthen ikke

drop det. Gider ikke engang bruge mere tid på den her anmeldelse.

27 april 2026

Hej Ibrahim.
Vi ved vores GNAVERSIRENE virker. Som vi skriver på vores hjemme; giver vi garanti for effekten, eller pengene tilbage i op til 90 dage. Hvis du har set "din rotte" sidde ved siden af sirenen og lune sig, så er det en yderst tam rotte ;-)
Der kan slevfølgelig være en fejl på sirenen. - Jeg vil meget gerne, om du vil kontakte mig, så finder vi en løsning på at du får dine penge tilbage, eller en ny sirene. Mvh Lars / Tel. 22842105.

Super løsning

Jeg købte Gnaversirenen til at bekæmpe rotter og jeg er virkelig imponeret! Det er en super effektiv og en 100% giftfri løsning der bruger ultralyd til at jage rotterne væk.

18 december 2025

Antwoord van Gnaversirenen

Hej Erik. - 1000 tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at vi kan hjælpe dig af med dine ubudne gæster. - Glædelig Jul til dig og dine :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og kompetente medarbejdere

4 augustus 2025

Hej Louise,
Tak for din søde og venlige anmeldelse. Den gjorde mig endnu mere glad for at udføre mit arbejde :-)

Rigtig god service

Odense d. 26 - 8
Vi købte en Gnaversirene i juli da vi har fået flagermusse , efter 6 ugers brug og samtale med Lars sendte vi Gnaversirenen tilbage , da vi desværre hører til de 2% hvor den ikke virker
Og allerede i går fik vi vores penge tilbage TAK . Rigtig god service
Venlig hilsen Lisbet Andersen

27 augustus 2025

Antwoord van Gnaversirenen

Hej Lisbeth. - Tak for din anmeldelse, det blev jeg glad for. - Held og lykke med uddrivelsen. DBH Lars

Flagermusene er væk

Vi havde bøvl med flagermus på loftet i vores kontor. Efter at have installeret en sirene fik vi hurtigt problemet løst, så jeg kan kun anbefale Gnaversirenen

25 augustus 2025

Super sirene

Super sirene
Kan kun anbefale til andre.
Vi havde en mår og den er nu flyttet.
Så det er trygt fortsat at have gnaversirenen i gang, så vi er sikret fremover

22 augustus 2025

Garanti mid flagermus

Garanti mid flagermus - glem det.

Nu betaler vi så 20.000 for udslusning af de flagermus sirenen skulle kunne skræmme væk!! Hold jer væk fra den sirene, den har absolut ingen effekt udover at tage dine penge.

Jeg kan da også vise adskillige filmklip med mår der går lige forbi sirenen som jo også skræmmer mår :-D

Og mus hygger sig også og går i fælde 50 cm fra sirenen

23 augustus 2025

Kære Carsten,
Vi er selvfølgelig kede af, at vores GNAVERSIRENE ikke har hjulpet dig af med dine flagermus. Som vi skriver på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os. Her kan vi i langt de fleste tilfælde råd og vejlede om korrekt brug. Som der ligeledes står på vore side, giver alle kunder tryghedsgaranti med 90 dage returret, hvor vi sender pengene tilbage, hvis ikke vi kan jage de ubudne gæster ud.
Mod måren skal sirenen indstilles på "LOW" frekvensen, for at være effektiv. Det står også på hjemmesiden og Brugsanvisningen. - Carsten, du er meget velkommen til at kontakte mig på telefon 22842105, så tænker jeg vi kan finde en løsning på dit problem. - Hvornår har du købt sirenen ?

Lars - www.gnaversirenen.dk

Kan kun anbefales

Professionel service og vejledning pr. tlf. service.
Hurtig og effektiv levering.
Virker perfekt til flagermus på loftet.
Kan kun anbefales.

14 augustus 2025

Antwoord van Gnaversirenen

Hej Martin - Tak for din fine anbefaling. Jeg er glad for at vi kunne hjælpe jer af flagermusene. Dbh Lars

Virker perfekt

Virker perfekt.
Havde flagermus på loftet og de forsvandt så snart vi satte en gnaversirene op. Jeg har næste. Prøvet alt uden held, men det her virker bare. Er så taknemmelig

12 augustus 2025

Antwoord van Gnaversirenen

Hej Jesper. - Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig også meget taknemlige for at kunne hjælpe dig. -
DBH
Lars Dupont
www.gnaversirenen.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte gnaversirenen sidste år og…

Jeg købte gnaversirenen sidste år og den har ingen effekt på flagermus overhovedet. Den står lige ved det sted, hvor de har rede og de er der stadigvæk, selvom sirenen blev sat op sidste år. Så ikke køb den til brug imod flagermus.

23 juni 2025

Antwoord van Gnaversirenen

Kære Kunde. - Vores GNAVERSIRENER er effektive, og det giver vi garanti for, eller pengene tilbage. - Det har vi gjort i mere end 30 år. Vi giver vores kunder 90 dages returret. - uanset om du har købt din i år, sidste år, eller 1995 vil vi gerne hjælpe dig af mine dine ubudne gæster. Mod forventning kan den være defekt. Så ring, eller skriv gerne til mig, så finder vi en løsning, så du bliver tilfreds.
Med venlig hilsen Lars Dupont
Tel.: 22842105

Flagermus

Jeg har haft en flagermus koloni, under mine tagsten. Dem har jeg nu udsluset, skiftet tag,isolering og undertag. Købte gnaversirenen, for at sikre mig at de ikke kom igen. Men den virker overhovedet ikke. Selv når der ikke er noget der bremser den, så som mursten/gips eller lignende. Jeg kan stå med den i hånden, udenfor i min indkørsel, og flagermuse flyver 3-5 meter over hovedet på mig.

9 mei 2025

Hej Carsten,
Jeg er glad på dine vegne, at du er sluppet af med din flagermuskoloni, og sikret at de ikke kommer ind igen. - Det er meget fornuftigt at købe en GNAVERSIRENE og bruge den præventivt, men den skal bruges rigtigt for at ha effekt. - Den har overhovedet ingen effekt på den måde du beskriver, lyden forsvinder ud i luften!! - Den skal sættes på loftet, eller monteres, der hvor flagermusene flyver ind og ud, så har den effekt. - Vi giver alle vores kunne 90 dages fuld returret, og penge retur, hvis ikke vi kan jage de "ubudne gæster" væk. Du er meget velkommen til at ringe til mig på 22842105, hvis der er noget du er i tvivl om. Mvh Lars Dupont/GNAVERSIRENEN.

Værdi for pengene

18 maart 2025

Antwoord van Gnaversirenen

Hej Anders, Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot. - Vi er glade for at kunne hjælpe jer af med måren. Bedste hilsner Lars

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg må indrømme at jeg var lidt…

Jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk. Jeg bor på landet i et hus fra ca 1900. Jeg har boet her i 14 år og har altid haft kat. Kattene har været gode til at tage de mus der var men synes der kom flere og flere🤦‍♀️ ok katten er også gammel nu så tænkte jeg ville se hvordan jeg ellers kunne få bugt med dem ( altså musene 😏) så prøvede at købe en sirene fra gnaversirenen og det er det bedste jeg nogensinde har gjort🙌🙌 katten kan endelig nyde sit otium og bare være livsnyder på fuldtid og jeg er slubbet fra kredselyde 🙌🙌🙌
Så prøv det hvis i har problemer. Jeg kan i hvert fald ikke få armene ned😁

20 november 2024

Antwoord van Gnaversirenen

Hej Tina. - Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtigt glade for at GNAVERSIRENEN har hjulpet jer af med musene, og kattene nu kan nyde deres otium. :-) - Vi ønsker dig og kattene en rigtig glædelig jul. - Bedste hilsner Lars fra GNAVERSIRENEN.

Mår i sommerhus

Monterede 2 sirener på loftet i vores sommerhus. Den ene ende er endda i kip, så sirenen er lidt gemt. Måren er væk og vi har kun hørt den en enkelt gang hvor den var på visit i 5 minutter før den smuttede igen.

8 augustus 2024

Antwoord van Gnaversirenen

Hej Helle. - Tak for din fine anmeldelse. - Den blev vi rigtigt glade for. - Men selvfølgelig endnu mere glade for at læse, at jeres mår er jaget væk. - Bedst hilsner Lars fra GNAVERSIRENEN.

Det virker !!

**Gnaversirenen.dk - det virker bare!**

Jeg havde et kæmpe problem med flagermus på loftet og havde prøvet alt, inkl. udslusningskanaler, uden held. Så faldt jeg over Gnaversirenen.dk og købte to sirener for at se, om det kunne gøre tricket. Og wow – det virkede med det samme! Efter 36 timer var der ikke en eneste flagermus tilbage. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!

Jeg var så imponeret, at jeg straks købte to ekstra sirener til at holde mus og knævere væk også. Når man bor på landet, er det bare den perfekte løsning til at holde skadedyrene i skak. Jeg overvejer næsten at fylde hele huset med deres produkter! 😄

Hvis du har problemer med skadedyr, kan jeg kun sige: **prøv det her**! Det er nemt, hurtigt og super effektivt. Fem stjerner fra mig! 🌟🌟🌟🌟🌟
(Det skal lige siges jeg i forvejen allerede havde prøvet en anden sirene min far havde liggende fra et andet mærke end gnaversirenen- der ikke virkede! Så vær obs på dårlige ‘kopi sirener’ )

17 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flagermusekoloni væk på 24 timer. Vi havde en større flagermusekoloni…

Vi havde en større flagermusekoloni imellem undertaget og tagstenene i vores sommerhus. De bredte sig over ca. 50 kvsdratmeter.
Vi placerede en Gnaversirene på loftet, og indenfor 24 timer var hele kolonien væk.
Vi kan varmt anbefale Gnaversirenen.
Poul Kyed

15 augustus 2023

Antwoord van Gnaversirenen

Hej Poul. - Tak for din fine anmeldelse. - Dejligt at læse, at I er sluppet af med jeres ubudne gæster. - Husk vi er altid klar til at hjælpe med at besvare spørgsmål. - Vi giver altid garanti for effekten.
Bedste hilsner Lars Dupont www.gnaversirenen.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.