Margreet van G'nger is zeer vriendelijk en heeft ervoor gezorgd dat ik de bestelling nog op tijd binnen had, voor mijn vakantie. Het is echter jammer dat PostNL de leveringen de laatste maanden nog... Toon meer

goede prijs/kwaliteit verhouding. de gembersap was erg lekker (goed sterk) en kon flink wat shotjes uit 1 fles halen. volgende keer bestel ik meer flessen tegelijk, zodat de bezorgkosten iets minder h... Toon meer

Heel wat problemen gehad met levering via dpd. Gebeld met Gngr hieromtrent. Onmiddellijk werd er een nieuwe zending gemaakt en de volgende ochtend kon ik al genieten van de heerlijke gember. Uitm... Toon meer

Snelle levering. Artikelen goed verpakt. De giftbox met twee glaasjes is zo leuk. Leuk ook om cadeau te geven. De smaak is precies zoals je van gember verwacht: lekker pittig. Je kunt het gebruiken vo... Toon meer

1. Natuurlijke voedingswinkel
  2. Drankendistributeur
  3. Drankgroothandelaar

Over G'nger

G'nger functional shots & Pure gembersap

G’nger staat voor een simpele maar krachtige belofte: het leveren van natuurlijke sappen, zonder toegevoegde suikers, verrijkt met functionele ingrediënten ter ondersteuning van je welzijn.

Onze Functional shots, functional juices & Pure gembersap zijn ontworpen om niet alleen heerlijk te smaken, maar ook om jou een welverdiende boost te geven.

Natuurlijke sappen: We gebruiken alleen de beste biologische gembersap uit Peru. Al sappen zijn vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen.

Geen toegevoegde suikers: We geloven in de natuurlijke zoetheid van onze ingrediënten, zonder de noodzaak voor toegevoegde suikers.

Functionele ingrediënten: Onze producten zijn meer dan alleen lekker. Ze zijn verrijkt met essentiële mineralen die bijdragen aan jouw welzijn.

Plantaardig: Goed voor de planeet & goed voor jou.

shop nu

Goed

Gewoon goed. Smaken is wennen

27 februari 2025

Antwoord van G'nger

Beste Lianne, dankjewel voor de review. Ik begrijp dat je moet wennen aan de smaak. We hopen dat je er echt van kan gaan genieten.

Site is overzichtelijk en bestellen is…

Site is overzichtelijk en bestellen is makkelijk. Snelle ahandeling en correcte communicatie. Shotjes zijn zoals geadverteerd

27 februari 2025

Antwoord van G'nger

Hoi Bryan, bedankt om je positieve ervaring met ons te delen. We hopen dat je geniet van de shotjes. Fijne dag!

Prima shotjes

Prima shotjes volgens afspraak geleverd. Komt wel binnen 😁

12 februari 2025

Antwoord van G'nger

Beste Remco, dankjewel voor je tijd om een positieve review te plaatsen. Geniet van de shotjes!

Mooi eerlijk product

Snelle bezorging! Lekkere sterke smaak, puur product!

10 januari 2025

Antwoord van G'nger

Hoi Marsha, dankjewel voor je reactie. Wij worden er blij van dat jij blij van onze producten wordt. Geniet ervan!

Topper

Prima, alles zo was afspraak

5 januari 2025

Antwoord van G'nger

Hoi Martijn, wat tof dat je een positieve ervaring hebt met onze producten. Dankjewel voor het delen van die ervaring.
Geniet van de producten & een fijne dag!

Snelle levering en duidelijke site.

Snelle levering en duidelijke site.
Goed product, de shots leveren me direct energie, een boost voor je gezondheid. Ik ben om!

18 november 2024

Antwoord van G'nger

Hoi Liesbeth, dankjewel voor het delen van je positieve ervaring! Hier worden we blij van. Geniet ervan.

Betrouwbaar

Site is overzichtelijk en bestellen gaat makkelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling

14 november 2024

Antwoord van G'nger

Beste Arienne, wat leuk dat je tijd neemt om je positieve ervaring met ons te delen. Dankjewel!

Snelle levering in een mooie…

Snelle levering in een mooie verpakking. Erg blij met de smaak van de shots. Veel frisser dan de shots van de AH en ook nog met extra kurkuma en Zink. Aanrader!

29 oktober 2024

Antwoord van G'nger

Hoppa, dankjewel Stefan. Daar worden we allebei blij van. Dank voor je review!

Goed product

Goed product en snelle en goed ingepakte verzending

21 oktober 2024

Antwoord van G'nger

Beste Gea, heel hartelijk bedankt dat je de moeite hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Geniet van de sappen!

Goed product en goede levering

Snelle levering en goed product. Ik heb al meerdere keren opnieuw besteld

27 september 2024

Antwoord van G'nger

Dankjewel dat je de moeite neemt om een review te plaatsen, heel fijn dat je tevreden bent met de producten!

Met 1 dag vertraging geleverd ( lag aan PostNL ) Goed verpakt en perfect product! Korting 10% nadien gekregen voor eerste order.

22 september 2024

Antwoord van G'nger

Hoi Geert, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een goede waardering te geven. Geniet van je gembersappen!

Gewoon top!

Het is echter jammer dat PostNL de leveringen de laatste maanden nogal slecht uitvoert. Het pakket werd op 19km afstand van mijn adres gedropt. Daar kan het bedrijf G'nger uiteraard niks aan doen, behalve eventueel een andere transporteur als alternatief aan te bieden. Ik ben zeer content met de service en communicatie.

11 september 2024

Antwoord van G'nger

Hoi Roy, wat leuk dat je de tijd neemt om je goede ervaring met ons te delen. Fijn dat alles op tijd binnen was voor je vakantie.
Geniet ervan.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Duidelijk site en snelle levering. Ik kwam erachter dat ik 6 flessen te weinig had gekregen maar dit is snel opgelost. Prima service en snelle reactie!

6 september 2024

Antwoord van G'nger

Hoi Michel, dank voor de moeite om je ervaring met ons te delen.
Geniet van je gembersap!

Service was zeer goed, en evaluatie van proefpakketten.

Service was zeer goed, de levering van mijn bestellingen was snel en top in orde.
Het waren 2 proefpakketten.
De smaak is voor te fel... maar smaken verschillen 🤷🏼‍♀️

30 augustus 2024

Antwoord van G'nger

Bedankt voor je review en wat leuk dat je de proefbox hebt besteld.
Onze shots bevatten wat meer gember dan je wellicht gewend bent in een gembershot. Je kunt zo ook aanlengen met (bruis) water voor een lekkere limonade of met warm water voor een verwarmende kop gemberthee. Wellicht is dit een goede manier om toch van onze pittige gembershots te kunnen genieten.

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging, kwam op tijd voor een verjaardag en het was een succes!
Dus ik ben hartstikke tevreden 5 stars..!!⭐️

4 september 2024

Antwoord van G'nger

Bedankt voor je review en de 5 sterren. En wat ontzettend leuk dat je iemand anders blij hebt gemaakt met G'nger.
We hopen jullie allebei snel weer terug te zien :)