Klantenservice onbereikbaar. Dashboard werkt niet. Kan niet gedeeltelijk vervroegd aflossen. Ondanks b secure plus een betaalde dienst kan ik niks aanpassen in het schema en geen reactie van klantense... Toon meer
Lening aanvragen verliep soepel. Alles is goed en overzichtelijk. Heb ieder maand gewoon kunnen betalen maar afgelopen week heb ik bedrag op mijn account gezet maar deze is nog steeds niet bijg... Toon meer
Go&Grow (formerly Bondora Capital) is a leading European fintech that helps people accelerate their dreams financially. Established in 2008, Go & Grow has grown to be one of the most popular and trusted investment platforms in Europe. With Go & Grow, our most hassle-free investing product, customers enjoy simple online investing, instant liquidity, and attractive returns. Our community over almost 500,000 customers has added over €1.7B to their accounts and continue to reach their financial goals with ease. For more information or to create your free account, please visit https://goandgrow.eu
Sõjakooli tn 6, 11316, Tallinn, Estland
- investor@bondora.com
- goandgrow.eu
Klantenservice onbereikbaar
Klantenservice onbereikbaar. Dashboard werkt niet. Kan niet gedeeltelijk vervroegd aflossen. Ondanks b secure plus een betaalde dienst kan ik niks aanpassen in het schema en geen reactie van klantenservice.
Weigeren in contact te komen
Weigeren in contact te komen over de lening van onze overleden vader. Geen antwoord op meerdere e-mails en telefonisch wordt er automatisch opgehangen na 10 minuten in de wacht te staan.
Ik heb een lening gekregen maar ik kom…
Ik heb een lening gekregen maar ik kom niet in mijn dashboard in hun site bij bondora hoe willen ze dat ik die termijn anders betaal.. ik kom tot niks uit anders ligt het aan me telefoon? ik heb al vaak benaderd de klantenservice maar krijg maar geen mail terug..
Waardeloos in contact komen en maandbedrag torenhoog
Ga niet met dit bedrijf in zee ik heb over de 20 emails gestuurd met spoed erbij aanvraag formulieren via de site zelfs hun spaans nummer gebeld zijn niet thuis reageren nergens op je schaft het extra plus pakket aan wat 30 euro extra per maand kost om je maand bedrag te verlagen want hun maandbedrag veranderd ook is totaal niet klantgericht ik vindt het de grootste oplichters die er zijn Ik moet nu 315 per maand betalen. En je kan van die service geen gebruik maken fijn schaf je het aan omdat hun adverteren maand bedrag te kunnen veranderen hun om hulp vragen kan maar ze reageren gewoon niet ik lees dat meer hier last van hebben en na een slechte revieuw kunnen ze wel
Reageren. wat een rot bedrijf. Ik ga binnenkort proberen te kijken of ik deze lening over kan sluiten na een ander aub mensen ben verstandig en ga hier zo snel mogelijk bij weg of niet mee in zee hoge rentes en geen service. Ik ben zoo stom geweest.
Ik heb gisteren weer berichtje gestuurd krijg meerdere mailtjes ja we reageren tussen ma en vrij vanaf dec wat een lachertje 10 febr is het 2 maand verder 0,0 contact mochten ze reageren en me twee vragen netjes oplossen wil ik me revieuw nog miss wel aanpassen
Doof, Blind, Dom of oplichting bedrijf uit Estonia die niet weet hoe ze een klantenservice moeten onderhouden
Ik weet niet of het normaal is maar ik probeer al een hele tijd van hun vervelende sms'jes af te komen maar mailen om de dag maar reageren ho maar. En je kunt het nummer blokken maar ze gaan gewoon met het volgende nummer verder. Dit wordt een gevalletje ACM of het helpt voor een estonia bedrijf geen idee.
Oplichters,dieven,vargad
Hallo, deze mensen zijn gewoonweg dieven. Ik probeer al drie weken contact op te nemen met Bondora, zowel telefonisch als per e-mail, maar ik krijg geen enkele reactie. Ik kan niet meer inloggen op mijn account en daardoor mijn maandelijkse termijnen niet meer betalen. Mijn advies: blijf uit de buurt van Bondora. Met vriendelijke groet.
Hello, these guys are pure and simple thieves. For three weeks I've been trying to contact Bondora, whether by phone or email, and I haven't received any response whatsoever. I can no longer log into my account and therefore I can no longer pay my monthly installments. My advice: stay away from Bondora. Sincerely.
Tere, need tüübid on puhtakujulised vargad. Olen kolm nädalat üritanud Bondoraga ühendust võtta, olgu siis telefoni või e-posti teel, aga pole mingit vastust saanud. Ma ei saa enam oma kontole sisse logida ja seetõttu ei saa ma enam oma igakuiseid makseid maksta. Minu soovitus: hoidke Bondorast eemale. Lugupidamisega.
Nooit aan beginnen
Nooit aan beginnen. Zend copie ID-bewijs en willen daarna camerafoto die dus niet werkte.
Ik vind Bondora wel een fijne partij en…
Ik vind Bondora wel een fijne partij en integer. Op het moment geen enkele bank voor een alleenstaand hardwerkende ouder wilde ondersteunen deed Bondora dit wel. Auto was total loss kreeg geen eens een lease auto maar wel hulp via Bondora zondder gemopper. Duur jazeker, klantenservice kan absoluut beter. Echter probeer de grote banken is te bereiken tegenwoordig.... bijna onmogelijk.
Lening ,niet doen!!!
Lening verstrekken zijn ze snel ,moet het wel toegeven maar alles daarna of reageren op je mails HOOOO MAAAR!!!!
heb perongeluk 500 euro teveel betaald door de fout van hun site ,maar probeer al een tijdje in contact te komen maar nee!!!!
En er staat nergens dat ze bkr registratie doen !!! Of ik heb het iver het hoofd gezien maar!!
Krijg alleen maar spam van deze mensen
Krijg alleen maar spam van deze mensen! Heb ze al meerdere keren geblokkeerd op sms maar steeds andere nummers dus mijn advies is simpel. Leen zoveel mogelijk en betaal ze niks terug. Ze kunnen toch waarschijnlijk niks doen!
Geen contact (?)
Heb al 6 (?) mails gestuurd zowel via contactformulier alsmede rechtstreeks, er komt 0 komma 0 reactie. Eerste mail eind december, gisteren de laatste. Graag kom ik in contact met iemand van Bondora. // inmiddels in contact, zodoende aangepaste review.
Geld lenen gaat heel vlot. Verder heb ik kosten waarvan ik niks weet
Geld lenen gaat heel soepel en snel.
Heb je eenmaal een vraag of wil je informatie dan is de service waardeloos. Een uitgebreide vraag wordt meermaals met een zin afgehandeld per mail en er staat inhoudelijk geen antwoord in.
Ik heb spijt want bekken dien ze niet en ben in cirkeltjes aan het draaien.
Als ik een uitdraai maak van mijn terugbetalingen krijg ik allerlei dagen waarin koster verrekend worden en ik heb geen idee waarvoor.
Ik krijg spam van dit bedrijf
Ik krijg spam van dit bedrijf, opzeggen is niet mogelijk
Geen goede indruk
Probeer binnen de bedenktijd van 14 dagen lening op te zeggen en geld terug te storten aan Bondora. Echter dit gaat niet via hun beschreven procedure via het dashboard van mijn account bij hun. Bondora geprobeerd te bellen en mails gestuurd via hun website en direct, maar geen reactie ! Geen goede performance zover. Waar is hulp van hun klantenservice ?
Reactie van Bondora’s klantenservice : we weten niet wanneer en of we het probleem met het systeem kunnen oplossen ! Er wordt ook vermeld, het bedrag niet terug te storten op het rekeningnummer, waar bedrag van overgemaakt is, omdat het dan gebruikt wordt voor aflossingen en andere betalingen tot het bedrag op is. Ondertussen loopt vergoedingsrente verder op en wat gebeurt er als het probleem doorloopt en niet opgelost is tot na de 14 dagen bedenktijd ??
Groot probleem met terugboeken naar eigen rekening
Fijn dat je een mooie rente krijgt over je ingelegde geld. Maar een terugboeking naar je eigen bank, voor uitgevoerde werkzaamheden, wordt ontzettend moeilijk gemaakt. Voor mij wellicht om met Bondora te stoppen
Ellende
Lening aanvragen ging simpel maar zodra je eerder af gaat lossen gaan ze vragen stellen of je dood gooien met nieuwe leningen aub leen hier niet
wachtwoord veranderen/achterstaan
nou kort gezegd ik ben wachtwoord vergeten
wat een gedoel om wachtwoord te veranderen ik ontvang geen email ik wordt niet geholpen inmiddels achterstaan met betalen omdat ik niet kan inloggen
ik zal zeggen blijf hier uit de buurt !
Je krijgt de lening niet versneld afgelost zoals ze beweren
De lening is niet af te lossen als je vervroegd wil aflossen, ze houden je gewoon aan. Geld erop gestort dan moet je doormiddel van een berichtje naar je foon een nummer krijgen maar die sturen ze nooit al meerdere keren geprobeerd je komt er nooit vanaf. Ik zeg niet doen geen lening nemen bij bondora je komt er niet meer vanaf
Bondora behandelt slachtoffers ID-fraude heel slecht
Hele slechte ervaring met Bondora. Ik ben slachtoffer van ID-fraude door mijn ex-partner die een lening op mijn naam heeft afgesloten. In Juli al gemeld bij het bedrijf en alle gevraagde documenten opgestuurd inclusief proces-verbaal van de aangifte die ik in augustus pas kon opsturen. Dringend verzocht mij alle informatie te verstrekken dus ook de betalingsachterstand en hoe ik kan betalen om achterstanden niet te laten oplopen. Mijn ex-partner werkt namelijk nergens aan mij. Maanden en herhaaldelijke mails verder heb ik nog geen enkele reactie. Ze reageren op geen enkele mail en zijn telefonisch niet bereikbaar. Ondertussen wel een negatieve BKR-registratie opgelopen die voorkomen had kunnen worden als Bondora mij in augustus alle informatie had verstrekt. Ik zit met mijn handen in het haar. Het is een schande hoe dit bedrijf omgaat met slachtoffers van ID-fraude.
Ik kwam alles door en kreeg een lening…
Ik kwam alles door en kreeg een lening offerte in me mail maar continu als ik deze aan tik kom ik op de website en staat er 4 dagen lang “ even geduld a.u.b.” ja vind ik wel heel raar na al me gegevens gedeeld te hebben, daarna heb ik alle manieren geprobeerd om contact te zoeken maar geen reactie .,.