GoBlender Reviews 64

TrustScore 3.5 uit 5

3,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vores blender udviklede røg og smeltede indgangen til opladeren under opladning. Gudskelov var jeg hjemme så det ikke udviklede sig til brand. Firmaet har ikke reageret på mine utallige henvendelse... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg faldt over jeres go-blender, via Instagram da jeg følger en person som lavede en reklame med jeres gode blender. den skulle jeg da bare have det var skidesmart, fordi at min datter har nogle spi... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende service og hurtig ombytning! Jeg købte en blender fra GoBlender, men oplevede desværre, at den havde problemer med at holde strøm. Jeg kontaktede deres kundeservice, som var meget imø... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos GoBlender stræber vi altid efter at levere den bedste service og support til vores kunder. Det er også derfor vi tilbyder 1-3 dages levering, gratis fragt på ordre over 499 og 2 års garanti samt 365 dages returret. Udover vores bærbare blendere, så tilbyder vi også en masse tilbehør til blender oplevelsen, som vil være med til at gøre det meget nemmere. Fra 2025 hr vi udvidet vores sortiment med GoShakere, som er til træningsfreak der har brug for en fuldstændig komplet smooth proteindrik. Selv tak :)

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt en fars dags gave, hvor derefter jeg fik besked på at der var længere leveringstid pga mange bestillinger.
De gjorde alt for at jeg fik den før tid, så det er jeg virkelig glad for. Mange gange tak.

31 mei 2024

Hej Anonym,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats bliver værdsat. Vi ser frem til at betjene dig igen snart!

De bedste hilsner,

Hurtig Levering

Jeg købte en blender til min kæreste og hun er blevet mega glad for den. Jeg bestilte den en torsdag og så ankom den lige efter weekenden😃

20 november 2022

Hej Oliver,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at din kæreste er blevet så glad for blenderen, og at leveringstiden levede op til dine forventninger. Det er altid vores mål at gøre vores kunder tilfredse, og din positive feedback betyder meget for os!

Vi ser frem til at handle med dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har snart brugt blenderen i en…

Jeg har snart brugt blenderen i en måned og må bare konstatere, at den virker upåklageligt. Stilrent design og dejlig nem at have med på farten. Super oplevelse herfra

12 oktober 2022

Hej Emil,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en super oplevelse med vores blender, og at den fungerer upåklageligt for dig. Det glæder os også, at du værdsætter det stilrene design og den praktiske brug på farten. Din positive feedback betyder virkelig meget for os!

Super god blender

Super god blender! Hurtig levering hvilket var vildt fedt. Gør virkelig ens morgen meget nemmere!

Helt klart en anbefaling herfra :)

29 oktober 2022

Hej Laura,

Tusind tak for din gode anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med blenderen og vores hurtige levering. Det betyder meget for os, at vores produkt kan gøre din morgen nemmere. Din anbefaling værdsættes virkelig!

Vi ser frem til at betjene dig igen.

Smoothie on the go

Superfed blender! Hurtig levering, og meget nem at bruge. Det gør min travle morgen en hel del nemmere, når jeg bare lige kan lave min smoothie eller min iskaffe on the go.

En klar anbefaling herfra

23 oktober 2022

Hej B,

Tusind tak for din super gode anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med blenderen og vores hurtige levering. Det er fantastisk, at den gør dine travle morgener nemmere, og at du kan lave din smoothie eller iskaffe på farten. Din klare anbefaling betyder meget for os!

Vi håber du også vil gøre en handel her i fremtiden! :)

Sygt nok produkt

Sygt nok produkt, har lige købt og det er ret dejligt ikke at skulle bruge vores gamle der er en helt blendestation til og som fylder volder meget, den her fylder virkelig lidt da selve flasken selv blender, den er virkelig praktisk og nem at have med rundt.

8 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og super produkt

Jeg købte en bærbar blender fra Goblender, og har kun haft gode oplevelser med den! Produktet har hjulpet mig meget i min travle hverdag med mine lange arbejdsdage, hvor jeg tit i løbet af dagen glemmer at få noget at drikke eller spise. Derudover er deres service super fin og hurtig.

21 september 2022

Best blender ever

Super kvalitet, praktisk og hurtigt levering!

Har længe ledt efter en praktisk blender, der er let at have i tasken og samtidig nem at rengøre.

Vil klart anbefale goblender!

20 september 2022

En super oplevelse

En super oplevelse. Jeg har længe ledt efter sådan en, da min søster har ønsket sig en. Hendes fødselsdag kom og jeg har skrevet lidt frem og tilbage med dem om den kunne nå at komme hjem til hendes fødselsdag. Det var god og hurtig service. Hun er så glad for den, så nu har jeg også selv købt mig en🤩

10 september 2022

Jeg er besat

Jeg er besat! Jeg laver en proteinshake hver dag efter træning og var så træt at shaker flaskerne. Nu med den her smarte fætter, så har jeg ikke længere klumper i mine shakes. Derudover er den vildt nem at gøre ren, så det er bare et kæmpe plus. Klar anbefaling herfra!

8 september 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.