Bestilte i aftes, fik pakken i formiddag. Simpelthen perfekt. Bestilte et engel vedhæng og det lever helt op til det jeg havde tænkt mig. Så 5 stjerner herfra
Bedrijf heeft geantwoord
Kære Gitte, Hermed en lille hilsen fra en særdeles begejstret og trofast kunde. Jeg storelsker din butik og vi nyder vores smukke kvalitets ting derfra hver dag, de smukkeste swarowski krystalle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er altid en dejlig oplevelse at handle hos Godkarmeshop🙏🏻🪐🙏🏻altid super god venlig hjælpsom sød &rar kundeservice, hurtig ekspedition, få timer efter jeg har afgivet min ordre så er pakken p... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte en gaveæske med 20 ædelstene. De var skuffende små- de fleste mindre end halv størrelse og ligner ikke de udbudte.
Ballevej 118, 7300, Jelling, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg bestilte min vare den 11/8. Den 13/8 modtog jeg den. Det er ikke sidste gang jeg køber her. Fem store stjerner herfra.
Smukke ting, der bliver leveret til tiden. Har anbefalet firmaet God Karma til alle, der interesserer sig for disse unikke produkter. Vender selv tilbage igen og igen.
Jeg havde nærmest ikke bestilt, før min ordre var pakket og afsendt. Super hurtig levering og flotte varer. Helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her! :-)

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Super god service og lyn hurtig levering købte en japansk lampe og var første gang jeg købte der men det er bestemt ikke sidste gang jeg kan kun anbefale denne butik til andre

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Jeg har nu handlet hos godkarmashop mange gange ❤️ Og jeg har hver gang fået den bedste service , de giver altid et hurtigt svar på mine mange spørgsmål - varerne er i rigtig god kvalitet, og jeg kan varmt anbefale at handle hos dem, de er smilende og mega søde og giver en service som er i top - mange butikker kunne bestemt lære af denne gode service ... og fragten er billig eller gratis - dette er bestemt også et plus

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Jeg vil gerne sige tusind tak for exceptionel hurtig levering! Jeg havde en kop i forvejen, men den gik i stykker den dag jeg bestilte den du har leveret, og det var fantastisk allerede to dage senere at kunne tage den nye kop i brug.
Tusind tak for rigtig god service.
God kvalitet på varerne. Gode priser. + God karma 😊 og hurtig levering.

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Idag modtog jeg mine figurerer, god kvalitet, smukt og detaljeret udført.
Jeg var meget i tvivl, men med god service, både pr tlf, og pr mail, sørgede Britta for at finde og bestille de ting jeg ønskede, alt i alt en rigtig positiv oplevelse, kan kun varmt anbefale GodKarmaShop, bestemt ikke sidste gang jeg handler her
Super hurtig levering til døren.
Bestilte en lørdag og fik varerne mandag, som jeg også er meget tilfreds med.

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Har købt et Livstræ og en Skytsengel med Swarovski krystaller, til ophæng, og de er mere end flotte.
Leveringen var hurtig og upåklagelig👍🏻

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Som altid, gode produkter, nem hjemmeside, hurtig levering.

Super service ✅
Venlige mennesker ✅
Super hurtig levering ✅

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Virkelig god service. Der manglede en vare i min levering, og da jeg skrev en mail om dette, gik der ikke mere end en time før jeg havde fået svar. De sendte varen med det samme og jeg modtog den blot et par dage senere. Super god service og gode produkter!

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Jeg bestille to krus til min niece på 7 år i fødselsdagsgave med katte på og hun blev vildt glad for dem da hun elsker katte og hun siger hun ikke drikker af andre krus :-) og så kom de også ret hurtig efter bestillingen

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Hurtig levering og god service + miljøvenligt

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Så sød service, og super fine produkter!
De har et rigtigt godt udvalg, og så får man rigtig hurtig svar😊

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Vildt god service, og super hurtig levering!
Jeg vender klart tilbage
👌🏻👏🏻

Antwoord van GodKarmaShop.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.