Goede Buur Silent Disco Reviews

4,7

Top geregeld! Snelle levering met een retourlabel, super chill! Dan over de apparatuur, echt heel nice, schoon en niet het minste erg goed geluid! Kortom, ja je moet FOMO hebben voor Silent Di... Toon meer

Was leuk en producten waren goed. Laser was niet op voorraad wel besteld, netjes gelijk opgelost door ander object toevoegen en kosten te crediteren zonder hier zelf iets voor te melden. Nog... Toon meer

Prima koptelefoons geleverd in een mooie stevige kist. Ook teruglevering eenvoudig geregeld. De koptelefoons kwamen mooi op tijd (zelfs een dag eerder). Kwaliteit was goed en de zenders werkte goe... Toon meer

1. Apparatuurverhuurbedrijf

Verhuur van Silent Disco koptelefoons. Je kunt al een silent disco huren met 1 tot 3 kanalen voor jouw feest, festival, lezing of rondleiding vanaf €3,- p.s. inclusief alle benodigdheden. Per post bezorgd. Organiseer je een feest of evenement, maar wil je de buren niet tot last zijn met luide muziek? Of wil je juist verschillende soorten muziek tegelijkertijd afspelen voor een gevarieerd publiek? Dan is een Silent Disco huren de oplossing!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed geregeld!

Heldere gebruiksaanwijzing, perfect op tijd binnen. Aanrader! (Ook voor de buren. Buurman: ‘We hebben niks gemerkt’)

29 augustus 2022

Werkt prima

Werkt prima, goed geluid en niet heel erg moeilijk om aan te sluiten. Let wel op als je het aansluit op een Mac. Dan moet je even je usb uitput instellingen wijzigen om muziek af te kunnen spelen en horen. Doe je dat niet, dan hoor je alleen de microfoons.

17 juli 2022

Super feest gehad

Super feest gehad, mede dankzij het silent disco pakket! Op tijd ontvangen, makkelijk in gebruik en makkelijk retour te sturen.

17 juli 2022

Topervaring

Topervaring, op tijd binnen en netjes schoon, prima geluid!

3 juli 2022

Bedankt Bart!

Hi Myrthe,

Zoals gecommuniceerd heeft PostNL direct een onderzoek gestart om te achterhalen waar het pakket nu is. Het lijkt er op dat de PostNL chauffeer het pakket op een verkeerd adres heeft afgeleverd.

Al kunnen wij daar niet heel veel aan doen snappen we je beoordeling, je hebt tenslotte niet van de silent disco gebruik kunnen maken.

We zullen je verder op de hoogte houden van de afhandeling van het onderzoek.

Top feest!

Gisteravond hebben wij een geweldig feest gehad dankzij de silentdisco van Goede buur! Volgend jaar doen we het nog een keer over!

26 juni 2022

Antwoord van Goede Buur Silent Disco

Goed om te horen Joyce, bedankt voor je review!

Snelle service

Snelle service, goede prijs, het materiaal werkte goed.

14 juni 2022

Bedankt Lotte!

Was leuk en producten waren goed.

Was leuk en producten waren goed.

Nog wat verbeterpunten

Goede handleiding vooraf op website met welke stekkers je krijgt ivm koppelen van je eigen apparatuur.

Alles gaat per post dus attendeer mensen op het terug sturen van pakket dat je qua tijd rekening moet houden om dit te brengen naar een post punt. Zeker na weekend en maandag als locaties gesloten zijn.

27 april 2022

Antwoord van Goede Buur Silent Disco

Hallo Kevin, bedankt voor je review en verbeterpunten!

Ik denk dat je de mail met handleiding en retour instructies niet hebt ontvangen of over het hoofd hebt gezien. Desalniettemin zal ik de betreffende mail verder verduidelijken aan de hand van jouw feedback.

Groetjes,
Goede buur

Voor herhaling vatbaar

Een silent disco set gehuurd om minder overlast te bezorgen aan de buren. Een fantastisch idee om toch nog je verjaardag te vieren thuis. Iedereen was mega enthousiast & met een paar leuke lasers en discolampen is je huis compleet! Op tijd geleverd en alles in prima staat. Installatie ontzettend makkelijk en de hele avond/nacht plezier gehad! Bedankt Goede Buur 😊

24 april 2022

Antwoord van Goede Buur Silent Disco

Hoi Marlies, wat goed om te horen dat alles naar wens was en dat je een leuke avond hebt gehad met de Silent disco. Graag gedaan en bedankt voor je review!

Top service!

De koptelefoons kwamen op tijd binnen en slechts één werkte niet helemaal goed. De accessoires die we erbij hadden besteld, werkten goed en waren niet duur.
Al met al een leuke ervaring.

14 maart 2022

Er was een koptelefoon aan een kant die…

Er was een koptelefoon aan een kant die t niet deed. Erg jammer...
Misschien vam te voren checken of alles t doet.
Slecht bereikbaar?
Zou fijn zijn als je vragen hebt dar iemand bereikbaar is.

19 februari 2022

Hallo Theresa,

Vervelend om te horen dat er een koptelefoon tussen zat die niet goed meer functioneerde! Bij ontvangst van de retour zullen we deze direct nakijken en vervangen indien nodig. We zullen verdere communicatie via de mail opvolgen.

Groetjes,
Goede buur