Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice Reviews

4,5

We maken sinds een aantal maanden gebruik van GMGM en naar volle tevredenheid. In het begin van de opstart wat aanpassingen doorgegeven die ook heel snel wordt opgepakt en uitgevoerd. Handig is dat he... Toon meer

Sinds een paar jaar handelt GMGM onze telefoontjes af. Daar zijn we zeer tevreden over. We hebben vaste telefonistes, die ook nog heel goede instructies voor zich hebben hoe te handelen in welke situa... Toon meer

Onze ervaringen met GMGM zijn prima! Als wij zelf telefonisch niet bereikbaar zijn, ivm bespreking, vakantie of gewoon rust, nemen de mensen achter GMGM automatisch de telefoon over met een belscript... Toon meer

mijn cliënten worden altijd beleefd te woord gestaan. Fijn is de optie om het gesprek terug te luisteren; bijvoorbeeld als het gaat om iemand met een moeilijk verstaanbare naam. De terugkoppeling via... Toon meer

1. Callcenter

Goedemorgen Goedemiddag is de antwoordservice telefoondienst voor de slimme moderne ondernemer. Wij nemen voor u de telefoon op en sturen u direct na het gesprek de bel-notitie. Het maakt niet uit of nu 1 telefoontje in de maand krijgt of 50 per dag. Wij verzekeren de optimale bereikbaarheid van uw bedrijf en onze telefonistes stralen hierbij professionaliteit uit zodat uw bellers er een goed gevoel bij hebben.

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ook voor kleine bedrijven!

We krijgen niet zo heel veel telefoontjes, het meeste gaat via email, maar wat is het dan fijn dat er een professioneel team is dat dan de telefoon voor ons beantwoordt. Hele vriendelijke en hulpvaardige mensen die opnemen en ook prima onze instructies opvolgen. Je krijgt direct daarna een bericht, zodat we eventueel gelijk actie kunnen ondernemen door bijvoorbeeld terug te bellen. Ik had dit jaren eerder moeten weten!

30 november 2022

Antwoord van Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice

Bedankt voor deze mooie review Jack!

Mooi systeem

Mooi systeem, goede service en snel gergeld.

22 februari 2021

Antwoord van Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice

Dankjewel, Feisal. We doen ons uiterste best om ook in de toekomst aan je verwachtingen te blijven voldoen.

Snel en precies zoals ik het hebben wil

Binnen een paar minuten kun je aan de slag met Goedemorgen Goedemiddag. Het is snel ingeregeld. Je kunt ieder gesprek terugluisteren waardoor je gerichte feedback kunt geven hoe je het graag wilt. Dit pakken ze direct op en passen het aan. Zo wordt de antwoordservice precies zoals jij het hebben wilt. Fantastisch.

18 februari 2021

Antwoord van Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice

Beste Renata, dank voor jouw 5 sterren beoordeling en wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze maatwerk gerichte dienstverlening.

Heldere communicatie

Heldere communicatie.
Duidelijke afspraken gemaakt en deze worden goed opgevolgd.
Aanrader voor iedere zelfstandige.

24 november 2020

Antwoord van Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice

Dank voor deze heldere beoordeling!

Prima bedrijf

Prima bedrijf, ze nemen erg netjes de telefoon op!

9 oktober 2020

Antwoord van Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice

Dank voor deze beoordeling. We doen het met plezier.

We zijn erg blij met ze

We zijn erg blij met ze! Nemen de grootste druk snel uit handen zodat wij ons kunnen richten op het echte helpen van onze klanten!

22 september 2020

Antwoord van Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice

Fijn dat we je kunnen ondersteunen, Bas !

Uitstekend bedrijf!

Uitstekend bedrijf!
Je komt terecht in een warm bad als nieuwe klant, en het is een ware toevoeging om minder zorgen te hebben als ondernemer, terwijl de service standaard hoog blijft.

9 juli 2020

Top service

Top service! Dit neemt een hoop werk uit handen en klanten zijn tevreden over de service van GMGM.

25 juni 2020

wij zijn erg blij met Goedemorgen…

wij zijn erg blij met Goedemorgen Goedemiddag, Ze doen wat ze moeten doen en dat doen ze goed! Professioneel, vriendelijk en servicegericht. Te weten dat het telefoonverkeer in goede handen is, geeft een ondernemer op dat vlak rust.

15 mei 2020

Gewoon niets aan ze sluiten je voor 6…

Meedenken kunnen ze zeker hier niet. ze sluiten je voor 6 euro af in plaats van even te bellen om te kijken wat er aan de hand is, na drie weken kwam ik achter dat ik al 3 weken ben afgesloten voor 6 euro achterstand wat ons gewoon voorbij is gegaan.

29 april 2020

Antwoord van Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice

Beste "anonieme" klant. Er waren meerdere openstaande facturen. Helaas bleken zowel onze e-mails als meerdere malen "even bellen" geen contact op te leveren, ook al onze herinneringen bleven zonder reactie. Sterker nog, op uw andere account heeft u ook 6 onbetaalde facturen. Moeten wij dat dan los van elkaar zien? De timing van uw beoordeling is vreemd aangezien we uw account al in december hebben gepauzeerd. Jammer! We zijn telefonisch, via e-mail en via chat bereikbaar dus een kleine moeite om contact met ons op te nemen om dit op te lossen.

Al jaren eerder gebruik van moeten…

Al jaren eerder gebruik van moeten maken !

21 april 2020

Beste Bob,

Wat fijn dat je onze ondersteuning zo waardeert. We doen het ook heel graag :)

Vroeger makkelijk mee te werken en…

Vroeger makkelijk mee te werken en klant was koning. Nu denken ze dat ze heel wat zijn en behandelende ze klanten als stuk vuil

13 april 2020

Antwoord van Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice

Beste 'klant', we hebben op het laatst 1 april een bericht naar u gestuurd maar geen reactie ontvangen. Ik citeer hier een bericht van ons accountmanagement team:

Op 09-08-2019, 23-08-2019, 04-09-2019, 19-09-2019, 30-01-2020 , 17-02-2020, 15-03-2020, 20-03-2020 en 30-03-2020 hebben wij geprobeerd contact met u te krijgen. Tot nu toe is dat niet gelukt. U heeft het toegewezen telefoonnummer al direct vermeld op uw website, maar ons telefoonteam nog geen fatsoenlijke instructies gegeven. Dit is niet de manier waarop wij met onze klanten wensen te communiceren.

Daarna hebben we geen reactie meer van u ontvangen. U kunt ons gewoon even bellen toch? Kwestie van 15 minuten om uw account netjes in te richten zodat we uw bellers te woord kunnen staan.

Prima

Prima - alles naar wens

3 april 2020

Antwoord van Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice

Kort maar krachtig. Dank.

Prima communicatie

Prima communicatie, alles wordt netjes vastgelegd en het is fijn om één aanspreekpunt te hebben voor alle vragen. Ga zo door!

16 maart 2020

Antwoord van Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice

Dank voor uw reactie. We proberen onze service nog elke dag te verbeteren. Fijn dat u het waardeert.

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring, handige dienst als je veel onderweg bent.

4 maart 2020

Antwoord van Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice

Dank. We zijn er inderdaad voor grote en kleine bedrijven en precies als u ons nodig heeft.