We maken sinds een aantal maanden gebruik van GMGM en naar volle tevredenheid. In het begin van de opstart wat aanpassingen doorgegeven die ook heel snel wordt opgepakt en uitgevoerd. Handig is dat he... Toon meer
Sinds een paar jaar handelt GMGM onze telefoontjes af. Daar zijn we zeer tevreden over. We hebben vaste telefonistes, die ook nog heel goede instructies voor zich hebben hoe te handelen in welke situa... Toon meer
Onze ervaringen met GMGM zijn prima! Als wij zelf telefonisch niet bereikbaar zijn, ivm bespreking, vakantie of gewoon rust, nemen de mensen achter GMGM automatisch de telefoon over met een belscript... Toon meer
mijn cliënten worden altijd beleefd te woord gestaan. Fijn is de optie om het gesprek terug te luisteren; bijvoorbeeld als het gaat om iemand met een moeilijk verstaanbare naam. De terugkoppeling via... Toon meer
Goedemorgen Goedemiddag is de antwoordservice telefoondienst voor de slimme moderne ondernemer. Wij nemen voor u de telefoon op en sturen u direct na het gesprek de bel-notitie. Het maakt niet uit of nu 1 telefoontje in de maand krijgt of 50 per dag. Wij verzekeren de optimale bereikbaarheid van uw bedrijf en onze telefonistes stralen hierbij professionaliteit uit zodat uw bellers er een goed gevoel bij hebben.
Wallerstraat 16D, 2613 ZS, Delft, Nederland
- 085-3015620
- info@goedemorgen-goedemiddag.nl
- goedemorgen-goedemiddag.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Sinds 2014 een zeer tevreden klant
Sinds April 2014 zijn wij klant en een zeer tevreden klant. Men is continue bezig met verbetering. Het systeem wat is ontwikkeld in de loop der jaren scheelt ons een FTE. Wij kunnen Goedemorgen Goedemiddag zeker aanraden. IQ-Parts
Fijne club
Fijne club, goede telefonisten, leuke samenwerking. Van harte aanbevolen.

Antwoord van Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice
Uitstekende menselijke maat
Prima responsetijd. Open voor suggesties en verbeteringen. Eigenlijk heel fijn en persoonlijk contact. Absoluut een aanrader.
Prima service
Prima service. We worden niet heel vaak gebeld dus vandaar dat ik geen 5 sterren geef.
Uitstekend
Snelle service en zorgen ervoor dat de klant voorop staat. Hierbij ben je geen nummer.
Prima oplossing
Prima oplossing voor zelfstandig ondernemers op het moment dat je tijdelijk onbereikbaar bent voor je klanten
Prima bedrijf
Prima bedrijf, al jaren een goede service.
Van harte aanbevolen!!
Metropolix Finance & Tax Professionals, Venlo.
Keurige info die netjes wordt…
Keurige info die netjes wordt doorgegeven, correcte afhandeling van klanten. Prima bedrijf geen enkele klacht.
goede service
Zeer tevreden met jullie diensten
Super goede ervaring, fijne oplossing voor mijn kantoor, klanten praten al over "mijn secretaresse" welke ze gesproken hebben.
Ben er heel tevreden over en ga dit zeker langer voortzetten
Goede service !
Goede professionele service
Plezierige service.
proefperiode heeft mij niet weten te…
proefperiode heeft mij niet weten te overtuigen
je kunt veel kwijt in de instructies. in de praktijk wordt er weinig via de instructies gedaan. Als je echt alleen wilt dat je telefoon wordt aangenomen door een soort van levende voicemail dan is het prima. Wil je iets meer? Dan is dit niet de juiste club.

Antwoord van Goedemorgen Goedemiddag Antwoordservice
We nemen nu drie weken diensten af en…
We nemen nu drie weken diensten af en zijn tevreden. Vragen/opmerkingen worden serieus genomen en er wordt vlot gereageerd.
Er zijn soms wel pieken dat het te druk…
Er zijn soms wel pieken dat het te druk is bij jullie, maar tot op heden geen klachten erover
Een uitstekende service
Een uitstekende service, eenvoudig in te regelen, en een prima beantwoording van mijn contacten. Ik krijg als feedback terug van mensen die mij bellen, dat ze zeer professioneel te woord zijn gestaan.
Spreken bedrijfsnaam verkeerd uit + prijsverhoging
Na een aantal keren geprobeerd te hebben en een keer gebeld te zijn om me over te halen om terug te komen, maar weer eens geprobeerd. Probleem was dat ze mijn bedrijfsnaam niet goed uit spraken, namen slecht spelde (en dit ook heel bot aan klanten vroegen aan de telefoon) e.d. Na een half jaar weer een keer geprobeerd en hoewel dat hetzelfde account was, ineens een prijsverhoging op de factuur zonder melding vooraf (wat wel moet volgens hun eigen voorwaarden). Het systeem is daarnaast vrij onoverzichtelijk.