Goedkoopbenelux Reviews

3,3

Goede duidelijke website, met een scherpe prijs die beter was dan bij Philips zelf. Ik heb hier een 'Philips Hue Fugato Opbouwspot White and Color - Zwart - 2-spots' gekocht voor €144.95 en deze... Toon meer

Echt wel de goedkoopste ! Duidelijk bestel en betaalproces en correcte levering. Had het één dag eerder verwacht maar begrijp dat de vertraging met de bestelling op zondag te maken heeft. Misschien ee... Toon meer

Ik heb de nieuwste versie van de Bosatlas besteld. Snelle afhandeling van de order. Levering, door post NL, conform afspraak en scherper geprijsd dan bij andere aanbieders zoals bol.com! De atlas... Toon meer

1. Warenhuis

Goedkoopbenelux is met elk product in het assortiment de goedkoopste in de Benelux! Wij hebben een laagsteprijsgarantie (aanbiedingen uitgezonderd) en retourneren kan binnen 90 dagen. Altijd gratis verzending met PostNL en bij ophalen bij orders vanaf € 50,- geven wij € 10,- korting! De meeste producten worden indien voor 17:00 besteld, de volgende dag geleverd. Op de productpagina staat de levertijd aangegeven.

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling geannuleerd, geld spoorloos - PURE OPLICHTERIJ

Ik heb mijn bestelling op 28 februari geplaatst en meteen betaald, bestelbevestiging ontvangen maar daarna was het lang doodstil. Ik nam contact op met hun “klantenservice” en kreeg antwoord van "Brian" dat het product helaas niet op voorraad is en dat ze mijn geld terug zouden storten op mijn rekening. Meer dan een maand later en een aantal mislukte pogingen om contact op te nemen is er natuurlijk geen spoor van mijn geld. Laat je ALSJEBLIEFT niet oplichten zoals ik en honderden (of misschien wel duizenden) andere mensen!!!

28 februari 2025

Oplichters

5 maart iphone 16 pro besteld. Tot nu toe niet geleverd en als je ze belt, zijn ze niet bereikbaar. Wat een schande dit!

Ps. Mensen niet hier bestellen. Het zijn oplichters!!

5 maart 2025

BESTEL HIER NIET

Bestel hier niet! Ik had een Xbox Series X besteld. Meer dan 25 mails heen en weer gestuurd en paar keer telefonisch te pakken kunnen krijgen, er wordt telkens beloofd dat het gestuurd wordt maar uiteindelijk nooit wat gekregen. Daarna reageert "Brian" nergens meer op. Geld ook niet teruggestort gekregen. Heb aangifte tegen hem ingediend, meer kan ik helaas niet doen. Nogmaals, bestel hier niet.

29 maart 2025

Blijf hier weg

Blijf hier weg!
Ik bestelde een Iphone16Pro. Geen trackinginfo ontvangen, uiteraard ook geen levering, bedrijf is niet bereikbaar, niet per telefoon, niet per mail.
Na 30 dagen wachten, zonder enige reactie, heb ik nu verdere stappen ondernomen naar deze oneerlijke handelaar.

26 februari 2025

Onbereikbaar bedrijf bij beschadigd product

Het geleverde product is beschadigd. We hebben op elk mogelijke manier geprobeerd om contact op te nemen met Goedkoopbenelux (telefonisch, mails en via het contactformulier), maar krijgen geen reactie. Online staat de levering nog steeds op 'onderweg', hoewel het al twee weken geleverd is, waardoor we ook daar geen retour kunnen aanmelden. Nu hebben we dus een heel duur, maar beschadigd product en geen enkele manier om om te ruilen of ons geld terug te krijgen.

14 maart 2025

Pure oplichters

iPhone 16 besteld op 7 januari,we zijn bijna 3 maanden later en nog steeds niets ontvangen!Tientallen keren gebeld,40-50 mails later,blijven ze beloven dat ze hem zullen opsturen.Daarna beloofden ze mijn geld terug te storten….nog niets gezien.En nu reageren ze niet meer.Ben volop bezig om via ombudsdienst of vredegerecht hen toch nog onder druk te zetten.Hopelijk worden deze oplichters gestraft!

7 januari 2025

December 2024 een thermostaat…

December 2024 een thermostaat ontvangen, al in een wazige verpakking (niet zoals een bedrijf zou doen, ik kom hier op terug) die niet goed werkte, na mailcontact dat deze terug gaat.
Krijg ik een poslnl retour adres opgestuurd... 3 straatjes achter mij, dus niet retour goedkoopbenelux maar een ondeugelijk iets door sturen naar een ander (vandaar de mijn ontvangen wazige verpakking) en ik heb dus een retour zending van een ander door gestuurd gekregen....
Dan je geld terug krijgen... Not...
21-01-25 thermostaat retour/door gestuurd en na diverse mails op 25-03-25 nog geen stuiver op m'n rekening..
Puur internet oplichting en ik overweeg aangiften te doen als ze (na mailen) deze week niet terug betalen...
DUS PAS OP ALS JE HIER IETS BESTELD!!!!!!!!

26 maart 2025

Leveren niet en negeren je e-mails. Pure oplichterij

Ne verschillende e-mails worden mij valse beloftes Voorgeschoteld dat ze mijn iphone 16 zouden leveren. Ik werd telkens aan het lijntje gehouden en proberen je te sussen met valse beloftes tot je op een bepaald ogenblik zelfs geen antwoord meer krijgt. Ik ben naar nietbezord.nl gestapt en hopelijk zie ik mijn geld terug na deze oplichterij.

20 februari 2025

Xbox besteld 2/3 weken geleden

Xbox besteld 2/3 weken geleden. tot op heden niet geleverd en contact is niet te krijgen met dit bedrijf.
Aangifte gedaan en Deurwaarder erop gezet.

25 maart 2025

iPhone 16 niet geleverd

Op 5 maart een IPhone 16 128 GB van 747 euro besteld maar tot op heden niet ontvangen. 1x via de mail gereageerd maar daarna niet meer. Ga binnenkort aangifte doen bij de politie als niet op mijn bericht hier en de verstuurde mails wordt gereageerd.

5 maart 2025

iPhone 16 besteld op 20 feb

iPhone 16 besteld op 20 feb, maar nooit ontvangen. In eerste instantie kreeg ik nog reactie, maar steeds beloftes die niet nagekomen werden. Uiteindelijk heb ik op 11 maart de transactie betwist via mijn Creditcard. Tot op heden nog niet gehoord of ontvangen.

20 februari 2025

KOOP HIER NIETS!!!!!!!

KOOP HIER NIETS!!!!!!!
Op 24-2-2025 2 x iPhone 16 besteld en betaald (2 x 744€) bij goedkoopbenelux.nl. Bestelbevestiging ontvangen, maar geen betaalbewijs! Eerste 20 dagen regelmatig telefonisch contact gehad. Laatste 10 dagen niet meer bereikbaar. Ondanks verschillende "redenen" en beloftes, nog steeds niets ontvangen. Berichten via hun contactpagina blijven onbeantwoord.

24 maart 2025

een iPhone 16 128g besteld maar niet ontvangen

Op 8 maart heb ik een iPhone 16 128gb besteld. €749,-Bevestiging van de bestelling gehad en betaald. Maar tot op heden niets ontvangen. Er wordt ook niet op mail en chat gereageerd en de telefoon wordt ook niet opgenomen. Zeer kwalijke zaak. Ik ga aangifte doen en ook een advocaat inschakelen.
Dat mensen op zo’n criminele manier over de rug van de eenvoudige man hun geld willen verdienen. Heel triest.

8 maart 2025

OPLICHTER !!!

OPLICHTER !!!
Laat alle gedupeerden zich verenigen en deze oplichter aanpakken 👍

24 februari 2025

Een iphone besteld

Een iphone besteld, niet geleverd, krijg geen contact met de verkoper.
Als deze verkoper alsnog reageert en levert zal ik deze review aanpassen.
Bij uitblijven reactie zal ik aangifte doen van oplichting.

24 februari 2025

Bestelling nooit ontvangen, verkoper onbereikbaar

Op 11 maart heb ik een boek besteld en betaald. Tot op heden geen enkele reactie ontvangen op mijn vragen via diverse mailtjes en chatverzoeken omdat ik het boek nooit heb ontvangen. De telefoon wordt structureel niet opgenomen. Ten lange leste begin van de week het boek opnieuw besteld met de de keuze “ophalen en afrekenen in de winkel”. (Ik dacht slim te zijn). Daarop heb ik weliswaar een ontvangstbevestiging van de bestelling ontvangen maar daarna wederom helemaal niets meer….! Dus minder dan één ster voor deze verkoper.

23 maart 2025