Goede duidelijke website, met een scherpe prijs die beter was dan bij Philips zelf. Ik heb hier een 'Philips Hue Fugato Opbouwspot White and Color - Zwart - 2-spots' gekocht voor €144.95 en deze... Toon meer
iPhone 16 besteld op 7 januari,we zijn bijna 3 maanden later en nog steeds niets ontvangen!Tientallen keren gebeld,40-50 mails later,blijven ze beloven dat ze hem zullen opsturen.Daarna beloofden ze m... Toon meer
Echt wel de goedkoopste ! Duidelijk bestel en betaalproces en correcte levering. Had het één dag eerder verwacht maar begrijp dat de vertraging met de bestelling op zondag te maken heeft. Misschien ee... Toon meer
Ik heb de nieuwste versie van de Bosatlas besteld. Snelle afhandeling van de order. Levering, door post NL, conform afspraak en scherper geprijsd dan bij andere aanbieders zoals bol.com! De atlas... Toon meer
Goedkoopbenelux is met elk product in het assortiment de goedkoopste in de Benelux! Wij hebben een laagsteprijsgarantie (aanbiedingen uitgezonderd) en retourneren kan binnen 90 dagen. Altijd gratis verzending met PostNL en bij ophalen bij orders vanaf € 50,- geven wij € 10,- korting! De meeste producten worden indien voor 17:00 besteld, de volgende dag geleverd. Op de productpagina staat de levertijd aangegeven.
Barbizonlaan 104, 2908 ME, Capelle aan den IJssel, Nederland
- +31 10 307 22 16
- info@goedkoopbenelux.nl
- goedkoopbenelux.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Tevreden na goede communicatie
In eerste instantie hadden we wat vragen en duurde het even voordat alles duidelijk was, wat resulteerde in wat heen-en-weer gemail. Uiteindelijk is alles netjes opgelost en zijn we tevreden met de service. GoedkoopBenelux heeft laten zien dat ze klantgericht werken en bereid zijn om mee te denken. Al met al een positieve ervaring!
Xbox series x…
Voor mijn zoon een 2de hands xbox series x besteld. Contact had gemaakt met Brian besproken dat we de xbox zelf zouden ophalen. Een dag afgesproken en een uur voordat we er zouden zijn afgesproken hem te bellen. Dit zo ook gedaan en bij aankomst netjes de xbox ontvangen. Zelfs 10 euro retour gekregen voor het zelf ophalen en nog een korte uitleg. Al met al wat geduld moeten hebben maar zeker met een juiste uitkomst. Product voldoet zoals aangegeven en de 10 euro werd ter plekke terug gestort. Wij zouden hier zeker weer bestellen maar dan ook wel gelijk afspreken het product zelf op te halen😉 (voor ons ook wel makkelijk omdat het in de buurt van familie en vrienden is en we daar dus regelmatig zijn😁)

Antwoord van Goedkoopbenelux
Op het laatste moment kwam ik erachter…
Op het laatste moment kwam ik erachter dat mijn verf op was. ‘‘s Avonds!! besteld, maar de volgende dag kreeg ik het al!! Super!

Antwoord van Goedkoopbenelux
Fijn hoe snel ik een antwoord kreeg op mail…
Fijn hoe snel ik een bevestiging kreeg van mijn bestelling. Daarna kreeg ik een bericht om het pakketje te volgen maar geen bericht gekregen wanneer het bezorgd zou worden.
Na een mail direct beantwoord en binnen een dag pakketje ontvangen.

Zeer tevreden
Afgelopen week de Honeywell Koolmonoxidemelder gekocht via
Goedkoopbenelux.nl
Stukken voordeliger als elders , en geen verzendkosten .
Binnen de afgesproken tijd ontvangen en goed verpakt .
Ook direct antwoord via de mail op je vragen .

Betrouwbare website
De bestelling is snel verstuurd netjes verpakt de prijs was ook de goedkoopste bij Google dus kun je rustig bestellen betrouwbaar en goede prijs bedankt
Supersnel een gebruikte thermostaat in huis.
Supersnel een gebruikte Honeywell thermostaat goedkoop en snel in huis. Voor installatie van een warmtepomp moest er ook een Honeywell thermostaat aanwezig zijn. Goedkoopbenelux was de goedkoopste aanbieder en toen ik er 2 bestelde (ook 1 voor de buren), werden ze de volgende dag in de originele verpakking al bezorgd. Prima service dus.
Goede website, snelle levering
Ik heb hier een 'Philips Hue Fugato Opbouwspot White and Color - Zwart - 2-spots' gekocht voor €144.95 en deze is de volgende dag zonder problemen thuis geleverd via PostNL.
De lamp hangt inmiddels en werkt zoals verwacht.
Alles geleverd zoals besteld!
Uitstekend!!
Ik heb op zondag een bestelling geplaatst en op maandag ontvangen.
Ze doen dus precies wat ze beloven.
Tevreden
Ik had een bestelling gedaan en netjes betaald.
Toen bleek dat het artikel niet leverbaar was zou het geld worden teruggestort.
Na drie weken het bedrag terug ontvangen.
Snelle levering en niet duur.
Levering Iphone 16 pro
Mijn IPhone 16 pro is binnen de gestelde tijd geleverd.
Ben zeer tevreden over de communicatie en levering
Uiteindelijk goed gekomen
De levering gaf wat problemen. Het duurde wat langer dan verwacht. Uiteindelijk de spullen in goede orde ontvangen. In prima staat
Binnen de afgesproken termijn geleverd
Ik bestelde 2,5 liter Sikkens buitenlak voor € 89,99. Werd bezorgd door post.nl met een duidelijke vermelding van de dag van bezorging en de bezorgtijd. Het werd door Goedkoopbenelux binnen de afgesproken termijn geleverd, snelle, vriendelijke respons bij email contact en prima product.
Zeer tevreden.
Snelle levering met goede info over tijdstip van levering.
Te lang, maar uiteindelijk toch gelukt
Het duurde veel te lang allemaal
Zeer snel geleverd en zeer behulpzame…
Zeer snel geleverd en zeer behulpzame klantedienst wanneer ik belde aangezien ik mijn huisnummer vergat door te geven voor de levering.
Ik bestelde een garmin venu 3 die elders 400€ kost en hier 375€ heb betaalt. Hij is via postnl binnen de 2-3dagen geleverd en perfect aangekomen.
Super service
Ik heb hier de grote bosatlas besteld. Buiten dat de prijs hier beter was dan in andere webshops, had ik de atlas meteen de volgende dag al in huis.
Super service!

Antwoord van Goedkoopbenelux
Een meer dan redelijke prijs.
Een meer dan redelijke prijs. De wandelgids van Rother Vogezen goedkoper dan waar ook. De bezorging liet even op zich wachten, maar als je geen haast hebt is dat bijzaak.