Goedkooppakket.be Reviews

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Oplichters

Heb mij blijkbaar ook laten vangen.
Een eerste keer gebruikt en was perfect.
Aangezien het goed gelopen was nog een label via deze site gekocht.
Helaas label kwam nooit aan.
Is duidelijk da hier oplichters bezig zijn.
Kan er echt niemand deze bandieten site weghalen ???

26 januari 2026

Werkt voor mij wel

Ik zie veel negatieve reviews dus maar even wat tegengeluid, verzendlabel gemaakt voor DPD naar Belgie en deze is gewoon correct aangemaakt en heb het pakket zojuist afgegeven. Wel komen de emails met de labels in SPAM bij Outlook/Microsoft, wellicht komt daar alle narigheid vandaan. Label staat echter ook op de pagina die je krijgt na de iDeal betaling.

30 september 2024

Oplichtingspraktijken

na betaling ( incl. verzekering ) en ontvangst factuur geen verzendlabels gekregen; herhaaldelijk gemaild ( telefonisch bestaan ze niet ), en krijg uiteindelijk als antwoord dat de labels op de retourpagina zouden staan. Er is helemaal geen retourpagina ! opnieuw uitleg gevraagd en weer complete stilte. en geen labels . Duidelijk een bewijs van pure oplichting ! Advokaat wordt dan ook per direkt ingeschakeld ter recuperatie van kosten + al de kosten die we nu maken om zelf te leveren ( ritje van 500 km ) + fiscus wordt gecontacteerd voor fraude met facturen want terugbetaling komt er sowieso niet en bijgevolg ook geen creditnota

5 juni 2024

Ronduit misnoegd

Uiterst ontevreden! Een hele hoop pakketten verstuurd vanuit België naar Italië. Het merendeel is op zich wel toegekomen. MAAR: er is 1 pakket 'vermist'. Na herhaaldelijke over en weer gemail - zonder oplossing, antwoorden ze gewoon niet meer en vrees ik dat ik mijn pakket gewoon kwijt ben. Geen terugbetaling van het verzendlabel dat ik gekocht heb, geen antwoord meer op mijn vraag hoe ik mijn pakket alsnog kan laten terusturen naar afzender, niks. Volgens PostNL was het pakket te zwaar - zij verzenden geen pakketten van net geen 30 kg voor particulieren. Gek dat een ander pakket dat net zo zwaar was, dan wel toekwam.

Maar vooral niet logisch dat je via goedkooppakket.be verzendlabels kan aanmaken voor pakketten die buiten de afmetingen vallen van de gebruikte verzendservice (in dit geval PostNL).

Totaal gebrek aan duidelijkheid en klantenservice. Ik hoop dat anderen slimmer zijn dan ik een eerst de reviews nakijken.

19 mei 2023

ZEER SLECHTE ERVARING

GEWOON VERSCHRIKKELLIJK!!
Oktober 2022 heb ik een waardevol pakket verstuurd via goedkooppakket.
Maximum extra betaald voor hoogst mogelijke verzekering via hun.
Pakket geraakt NIET op bestemming en is SPOORLOOS.
Geen updates in track & trace te zien.
Ca 3 weken na verzending werd een onderzoek opgestart. Onderzoek leverde geen resultaat op. Goedkooppakket vraagt mij dan de factuur van het verloren object voor een schadeclaim. Deze heb ik hen meteen bezorgd. Vanaf daar met mijn beleefde en correcte mails TOTAAL GEEN COMMUNICATIE MEER van hen!! Ze laten je gewoon in de kou staan en IK VOEL ME GEWOON BEDROGEN!! Inmiddels zijn we mei 2023 en ben ik met een advocaat bezig; ik ga tot het uiterste.
Ik ervaar de handelswijze van goedkooppakket als COMPLEET KLANTONVRIENDELIJK EN ONBETROUWBAAR!!

14 mei 2023

NOOIT GEBRUIK MAKEN VAN DIT BEDRIJF! Oplichters

NOOIT GEBRUIK MAKEN VAN DIT BEDRIJF!
Oplichters! in meerdere schadezaken waarbij ik voldoende verzekerd was, zorgen ze er steeds voor dat je niks ontvangt! proberen altijd te rekken zodat je over de termijn komt om je schadeclaim in te dienen! Conclusie; je betaalde geld komt nooit terecht bij een verzekeringsbedrijf maar recht in hun zakken voor gebrekkig uitgevoerd werk en oplichtingspraktijken!! Maar goed ik zet deze zaak verder en zorg ervoor dat ze opgedoekt worden!

9 mei 2023

Een afgeleverd pakket dat absoluut niet blijkt afgeleverd te zijn !!!!

Op 8 maart een etiket aangemaakt voor verzending van een klein pakket en de volgende dag met Bpost meegegeven. Op 9 maart zou het pakketje in Zottegem moeten afgeleverd zijn volgens hun tracking (PS: de tracking is niet zichtbaar op de website van Bpost zelf ! wat op zich al heel raar is). Maar het pakket blijkt absoluut niet geleverd te zijn!! Niet op het opgegeven afleveradres, noch bij de buren. Op 14 maart nog steeds geen pakket afgeleverd op het gevraagde adres in Zottegem. Na verscheidene emails met de melding dat GOEDKOOPPAKKET ermee bezig is en dat zij zo snel mogelijk iets zullen laten weten, is alle verdere communicatie van hun kant gestopt. Totaal geen reactie meer. Geen dossiernummer voor het verloren pakket, geen sorry, niks!!! Kan er iemand mij zeggen wat ik nog kan doen om mijn pakket terug te krijgen of afgeleverd te krijgen op het gevraagde adres? Ik kan hen ook niet bellen, gezien zij nergens een telefoonnummer vermelden :-(

22 maart 2022