Verkeerd artikel ontvangen geld nooit…
Verkeerd artikel ontvangen geld nooit terug gekregen 😡
Eerst een nette reactie op mijn mail hier over maar vervolgens hoor je helemaal niks meer...
Site bestaat nog? Maar ze zijn aan het verhuizen 🤔
Verkeerd artikel ontvangen geld nooit terug gekregen 😡
Site bestaat nog? Maar ze zijn aan het verhuizen 🤔
Product besteld maar kreeg iets heel anders...geretourneerd maar nooit geld terug gekregen! 😠
Bestel hier NOOIT iets. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Product besteld op 3/12, extra betaald voor track en trace en direct betaald. Ging geleverd worden rond ten laatste op 8 januari. Niks. Email geschreven, ze ging zelf post.nl contacteren of het niet bij de douane lag. Als ik voor 16 januari niks ontvangen had moest ik hen terug contacteren. Ze zouden dan wel wat regelen.Ook gedaan. Krijg je een email terug met een track en trace code, mail zou zogezegd al eens verstuurd zijn op 7/12. Niks van waar, alles bekeken, ook spamfolder. Als je de code ingeeft krijg je iets van Maleisie. Zijn niet bereikbaar met telefoon want hebben zogezegd de laatste tijd veel storingen op hun telefoon. Op deze mail schrijft ze dan dat we zelf post.nl moeten contacteren terwijl zij het gingen doen. Als je de code ingeeft bij post.nl is die zelfs niet bekend.
Ze beliegen en bedriegen je. Als je hier iets besteld ben je je geld kwijt en krijg je niks. Nog nooit meegemaakt met een firma wat we met deze firma meemaken. Zijn grote bedriegers!!!!!!!
Levering was binnen vier dagen ondanks de levering uit China is. Kwaliteit is goed en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de verzending
In juli iets besteld nooit ontvangen weg €25
Onlangs een rc speelgoed heftruck besteld, na 3 dagen kreeg ik een e-mail met de mededeling dat het artikel niet meer leverbaar was en het niet mogelijk was om het geld terug te storten. Voor het ongemak kreeg ik zowaar wel een waardebon twv 2,50 bij minimale besteding van 5 euro.
Bestelling had ik betaald via Paypal en via hun heb ik een geschil geopend, aangezien GUC nooit heeft gereageerd op het geschil/probleem mijn geld weer teruggestort gekregen van Paypal.
Wij hebben een wekker voor mijn dochter (een met natuurgeluiden en verschillende kleuren) gekocht via deze site: het product kwam binnen de gestelde termijn binnen. Helaas bleek er een gebruiksaanwijzing bijgevoegd in een verkeerde taal (ik vermoed Spaans). Ik nam daarop contact op met de site via Facebook; we kregen daar te horen dat we na het weekend een nieuwe gebruiksaanwijzing zouden krijgen. Helaas: dat is nooit gebeurd. Op nieuwe 'facebookvragen' werd niet meer gereageerd en mailtjes werden niet beantwoord. Ik vermoed dat ze geen (digitaal) exemplaar van de gebruiksaanwijzing konden vinden. Het product is op zich goed (na wat uitzoekwerk konden we de wekker wel zetten en daar gaat het tenslotte om). Maar echt professioneel was de afhandeling van de klacht niet.
Had iets besteld maar er ontbrak een onderdeel en heb dit aan hun doorgegeven waarna ik kosteloos een nieuwe kreeg.
Goede service!
Het pakket is helaas verloren gegaan, maar uiteindelijk heel fijn afgehandeld! Geld wordt teruggestort. Bedankt!

Antwoord van Goedkoperuitchina
Ik had een veggietwister besteld maar deze nooit ontvangen. Een email geschreven met mijn klacht en de volgende dag reactie gehad. Een nette email met spijtbetuigingen en de vraag of ik mijn geld terug wilde of nog een poging wilde wagen. Ik heb om mijn geld terug gevraagd, het enige wat ze verlangen is dat als je pakketje alsnog komt je het even laat weten voor de administratie. Goed afgehandeld door ze, ik ben tevreden.
Eerste gedachte is wel "kan ik deze website vertrouwen?". Toch maar gedaan en was aangenaam verrast, service was goed en het product ook.
Bestelling kwam binnen twee dagen aan en mail verkeer was duidelijk en aangenaam.
-Leuke site
-duidelijk en overzichtelijk
-goede service
-veel producten
-goedkoop
- (nog geen minpunten tegen gekomen, wordt vervolgd!)