goedkopeschoenen.com Reviews 29

TrustScore 4 uit 5

4,1

Top service Al vaak schoenen gekocht, zoveel keuze, gewoon te leuk. Laatst een laarsje ontvangen met een kapotte rits, keurig afgehandeld. Retouren worden snel verwerkt. Zou mijn vrienden zeker aanr... Toon meer

Slechte kwaliteit laarzen. Via Bol besteld. Hele slechte service van Goedkopeschoenen.com Nooit meer schoenen kopen daar. Zonde van m’n geld.Ik heb deze schoenen voor de duidelijkheid 4 x gedrag... Toon meer

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goedkope schoenen zijn oplichters

Ik heb in juli hier een paar sneakers gekocht, had nieuwe schoenen nodig , daar ik leef van de minima, en hun de reclame maken niet goed geld terug heb ikhet erop gewaagd , noueergisste wild ik mijn schoenen aandoen en kwam erachter dat de zolen ingescheurd zijn de noppen zijn kapot, ze willen me 50% korting geven , nou nee volledig paar nieuwe schoenen oplichters zijn het, ik zal het blijven melden bij hun op deze site en fb site oplichters etc

10 november 2025

Antwoord van goedkopeschoenen.com

Beste Miranda, Je hebt deze week een klacht bij ons gemeld dat je sneakers die je in juli besteld hebt zijn versleten. In onze algemene voorwaarden staat dat we een garantietermijn hebben van 1 maand. Deze is inmiddels dus al verlopen. In principe hoeven we dus niet met een oplossing te komen. Om je toch tegemoet te komen hebben we je een passende oplossing geboden dat je nieuwe mag uitzoeken met 50% korting (Dit zou dan 14 euro kosten). We hebben je hiermee een redelijk aanbod gedaan. We vinden het niet netjes dat je vervolgens zo door het lint gaat en ons uitmaakt voor oplichters.

Slechte kwaliteit

Snelle levering slechte schoenen. Schoenen zien er op het filmpje wat ze op insta of Facebook vele malen beter uit dan wat je krijgt. Voorkant schoen is heel slap. Gaan direct retour a 5,99 😳😳😳 Laarzen waren wel heel mooi.

10 juli 2025

Antwoord van goedkopeschoenen.com

Beste Mirjam, jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de laarzen en 2 paar sneakers die je hebt besteld. We proberen op Insta en Facebook juist zo transparant mogelijk te zijn over de schoenen. We hebben deze klacht dan ook niet eerder gehoord. Je kan de schoenen uiteraard retourneren en dan krijg je gewoon je geld terug.

Vriendelijke groet,
Goedkopeschoenen.com

De schoenen die ik voor onze zoon…

De schoenen die ik voor onze zoon bestelde waren te klein. Het retourneren ging heel makkelijk. Ik had aangegeven dat we ze graag wilden ruilen voor een maat groter. Deze waren helaas niet meer op voorraad en we krijgen een linkje met de juiste filters om makkelijk een ander paar uit te zoeken. Dit paar hadden we snel in huis en de passen perfect.

18 april 2025

Leuke schoen

Ik heb 1 slechte voet, steunzolen nodig. Dus het was gokken,want de schoenen zagen er zo leuk uit en nog eens goedkoop ook. Ik bestelde ze vrijdag en zaterdag waren ze er al...steunzolen passen er perfect in en ze zitten heerlijk....

12 april 2025

Echt een goede prijs

Echt een goede prijs, kwaliteit verhouding. Wat ben ik blij met mn schoenen en tas. Snelle levering en aardige klantenservice. Niet duur goede kwaliteit

8 april 2025

heeel slecht

heeel slecht! mijn schoenen waar ik netjes mee om ga na 1 maand van posh bij poelman zool helemaal los. wordt gewoon gezegd door verkeerd gebruik . nou sorry maar heb dit nog nooit meegemaakt dat een shop er geen garantie op geeft en er gewoon niks mee doet. er werd gezegd ga maar naar de schoenen maker. hier nooit kopen!!!! in en in slecht.

in je reply zet je nu er altijd garantie wordt gegeven op productiefouten. dat is dit keer dus niet het geval ! want dit is duidelijk een productie fout maar er wordt iets anders beweerd als er nu een trustpilot op wordt gezet!

24 maart 2025

Antwoord van goedkopeschoenen.com

Er wordt altijd garantie gegeven op productiefouten.
Op de foto die je gedeeld hebt blijkt toch echt dat dit geen productiefout is. Ook de leverancier hebben we om advies gevraagd. Ze hebben dit nog nooit gezien. Als je de veters van je schoenen niet los maakt maar ze uittrekt met je andere voet dan kan dit gebeuren. Ook de zolen zijn enorm zwart waaruit blijkt dat je ze echt niet netjes behandeld hebt. De schuld hiervoor ligt toch echt bij jezelf maar kan eenvoudig gerepareerd worden met een beetje lijm. Gelukkig is deze klacht een uitzondering.

Slechte kwaliteit laarzen

Slechte kwaliteit laarzen. Via Bol besteld.
Hele slechte service van Goedkopeschoenen.com
Nooit meer schoenen kopen daar. Zonde van m’n geld.Ik heb deze schoenen voor de duidelijkheid 4 x gedragen. Hakken flink beschadigd.Ik ben woest, uitgemaakt voor leugenaar!
Besteld in 2023 en op verzoek in juni 2024 nog een keer. En de zwarte zijn al niet veel beter. Maar die hakken kon ik insmeren met schoensmeer van Nelson. (Op advies van goedkopeschoenen.com)
Een krasje, jammer dat ik hier geen foto op kan zetten, dat had iedereen het kunnen zien. Oplichters, bahhhhhhh😤

7 juni 2024

Antwoord van goedkopeschoenen.com

U maakt het wel erg bont!
Nadat u de laarzen 1 jaar !!! heeft gedragen (besteld in 2023!) klaagt u dat er een krasje op zit. Gelukkig zijn er vele duizenden mensen wel erg tevreden met deze laarzen.

Betrouwbare winkel en supersnelle levering

Ruime keuze uit schoenen,goede beschrijving over de maat en materiaal, kwaliteits schoenen,netjes geprijsd.Nog nooit spijt gehad van een aankoop.Goed contact via email, snelle levering binnen 72uur na mijn bestelling, mogelijkheid van Klarna.ik ben FAN FOREVER!

15 oktober 2024

Super snelle levering

Super snelle levering! Voor de 2de keer schoenen besteld, goede kwaliteit! Voor echt een lage prijs! Helemaal blij mee! Ik ga zeker nog vaker bestellen!

21 oktober 2024

Prima webshop

Zowel het verzenden als retourneren verloopt snel en soepel bij goedkopeschoenen.com
De prijs/kwaliteitverhouding klopt.
Ook is de communicatie met medewerkers prettig en de service heel goed.

16 oktober 2024

Kwaliteit voor een kleine prijs.

Ik heb een aantal keren laarzen en pantoffels bij goedkope schoenen.nl gekocht en de kwaliteit is heel goed.
Het bestellen is simpel en vandaag besteld dan morgen is huis, elke keer weer en erg goed verpakt, Top!!!

23 september 2024