3,2

TrustScore 3 uit 5

1 review

Betreft: stellingkast/opbergrek van €39,95 voor €31,99

Positief:
- Online bestelling kan direct worden opgehaald bij één van de 36 ALLSAFE vestigingen in Nederland
- Er kan ter plaatse worden gepind. De online bestelling hoeft dus niet online te worden betaald.

Negatief:
- De eigenaar van de website beslist welke reviews worden geplaatst. Hierdoor is het duidelijk dat de vele positieve reviews op de website nep zijn. Negatieve reviews worden namelijk niet geplaatst.
- De zogenaamde prijsverlaging van €39,95 voor €31,99 is nep. €31,99 Is de vaste prijs.
- De kast is zeer wankel en moet worden vastgezet tegen een muur want anders valt het hele ding om.
- Het metaal kan je met één vinger buigen en is dus niets waard.
- Alle metalen randen zijn vlijmscherp. Zowel je spullen als je handen kunnen dus zwaar beschadigd raken.
- In de specificaties staat dat elke plank een draagvermogen heeft van maar liefst 175kg. Zodra je een doos van 30 kg in het midden van één plank plaatst dan buigt het metaal door. Meer dan 20kg per plank zou ik niet adviseren. Het totale draagvermogen van de hele kast is dus circa 5x 20kg = 100kg.
- In de specificaties staat: "Ook als werkbank te monteren". Als je één keer met een hamer zachtjes op één plank slaat dan buigt het metaal direct door. Sla je één keer redelijk hard met een hamer dan stort de hele kast in elkaar.
- In de handleiding staat dat je twee lage kasten in elkaar kan zetten. Deze lage kasten staan ook afgebeeld op de foto's bij deze advertentie op de website. Er zijn echter maar vier voetjes voor één kast aanwezig. Losse voetjes zijn niet verkrijgbaar.
Echter als je goed naar de foto's kijkt dan zie je dat alleen de hoge kast zwarte voetjes heeft en de lage kast geen voetjes. De kast staat echter zeer wankel zonder voetjes. Bovendien is het metaal vlijmscherp waardoor je dus de vloer flink zou beschadigen.
- In de handleiding wordt aanbevolen de kast aan een muur vast te maken. De verkoper verkoopt hiervoor geen bevestigingsmateriaal en het is ook volkomen onduidelijk welk bevestigingsmateriaal je hiervoor zou moeten gebruiken zodat je dit ergens anders kan kopen.

Samengevat: Deze kast is leuk om een paar bloembakken, licht gereedschap of andere lichte voorwerpen op te zetten. De kast is volkomen ongeschikt voor zware voorwerpen. Bovendien is het sterk te adviseren deze kast aan een muur vast te maken.
IN ÉÉN ZIN SAMENGEVAT IS DEZE KAST GOEDKOPE CHINESE ROMMEL!

23 januari 2022

Is dit jouw bedrijf?