Благодарност към целия екип на…
Благодарност към целия екип на клиниката
Искам от сърце да изкажа огромната си благодарност към целия екип на клиниката за прекрасното отношение, професионализма и грижите, които получих по време на лечението си в Турция.
Още от самото ми посрещане бях впечатлен/а от вниманието, доброто отношение и организацията. Всеки човек от екипа се отнасяше с уважение, търпение и разбиране, което ми даде спокойствие и увереност през целия процес.
Специални благодарности към доктор Gorhan за неговия висок професионализъм, прецизност и внимание към всеки детайл. Благодарен/на съм за отношението и грижата, които получих, и за увереността, която ми даде през целия процес. За мен беше изключително важно да знам, че съм в ръцете на истински професионалист.
Искам да изкажа специална благодарност и към г-жа Нели – преводачката, която беше неотлъчно до мен и ми оказа огромна помощ. Нейното отношение, внимание и готовност да помогне във всеки момент направиха престоя ми много по-лесен и спокоен.
Благодаря и на целия медицински и помощен персонал за високия професионализъм, доброто отношение и човешкото внимание.
За мен това не беше просто посещение при стоматолог – беше едно прекрасно преживяване, в което се почувствах на сигурно място и в добри ръце.
Благодаря ви от сърце за всичко!
Препоръчвам клиниката с две ръце и с удоволствие бих се върнал/а отново. Пожелавам на целия екип много успехи и още много доволни и благодарни пациенти!