Banner for Goldbar420®

Goldbar420® Reviews

1. Coffeeshop
  2. Landbouwproduct groothandel

Goldbar420 produit du hash CBD depuis 2020, entre le Rif marocain et le Valais. Nous ne revendons rien : nous cultivons, nous tamisons à sec, nous pressons et nous faisons analyser. Chaque lingot porte un numéro gravé qui ouvre son rapport de laboratoire, et toute la production est filmée sur @goldbar420. Pas d'isolat, pas de distillat, pas de terpène ajouté. Marque déposée à l'IPI n° 820015, présente dans plus de 300 boutiques en Suisse et en Europe. Vente aux personnes majeures, conforme à la législation suisse.

Ne nous croyez pas, vérifiez

Chaque lingot porte son numéro. Chaque numéro ouvre son analyse.
Nos rapports de laboratoire sont consultables avant l'achat, lot par lot — cannabinoïdes et terpènes, par un laboratoire suisse accrédité. Nous publions les 17 analyses de notre production depuis 2025, y compris le lot le plus faible. Et toute la production est filmée, du semis au pressage, sur @goldbar420. S'il y a un doute, il y a une vidéo.

Ce sur quoi vous pouvez compter

Quatre engagements, tous vérifiables avant l'achat.

Quatre engagements, tous vérifiables avant l'achat.
Une analyse par lot, d'un laboratoire suisse accrédité, consultable en ligne avant que vous commandiez — cannabinoïdes et terpènes. Un numéro de série gravé sur chaque lingot de terroir, qui relie le produit à sa parcelle et à sa récolte. Aucun isolat, aucun distillat, aucun terpène ajouté : nos deux hash façonnés contiennent un crude oil ajusté, et leur fiche l'écrit. Une expédition sous 24 h depuis la Suisse, suivie, sous emballage discret. Un service client qui répond sous 24 h.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Vriendelijk en gepassioneerde eigenaar…

Vriendelijk en gepassioneerde eigenaar met liefde en kennis over zijn product! Ik heb de beldia en kompolti geprobeerd, en ben over beide zeer te spreken. Altijd al een roker geweest, voor mij was dit de oplossing. Wou dat ik het eerder had geweten en gevonden.
Aanrader!

5 juni 2026
Logo Goldbar420®

Antwoord van Goldbar420®

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Wat leuk om te horen dat zowel de Beldia als de Kompolti in de smaak vallen – dat zijn twee van onze favorieten. En nog mooier om te lezen dat het voor u een echte oplossing is gebleken. Daar doen we het voor.

Bedankt voor uw vertrouwen, en tot een volgende keer!

Anthony

ontvangen 8/4 - en top !!

besteld op17/3 ,betaling bevestigd op 19/3 en nog steeds niets vernomen ?? ook niet na 2 mailtjes om info te geven ???

ben er terecht gekomen na het zien van een humboldt seeds video ,maar twijfel nu wel heel erg of het wel goed zit .

Update, heel toevallig net na het plaatsen vd review zag ik dat ik al net iets eerder een uitleg en reactie had gekregen ,was enorm druk en het is als het goed is onderweg , ps ben niet vd generatie die de hele dag met zijn telefoon in de weer is dus had helaas hun reactie gemist ,en dus wellicht deze review ook niet of positiever begonnen ,waarvan acte

het heeft lang geduurd ,maar is wel binnen gekomen uiteindelijk .

update in englisch ,not the best start but at the end i can only give them 5 stars ,top products and really glad with it ,quality deserve's credit

26 maart 2026
Logo Goldbar420®

Antwoord van Goldbar420®

Sehr geehrter Herr, warum antworten Sie höflich auf unsere E-Mail und hinterlassen dann sofort einen so negativen Kommentar? Ich verstehe diese zwei unterschiedlichen Persönlichkeiten in einer Person nicht. Wir haben Ihr Paket gestern Abend dem Postboten übergeben, wie in unserer unmittelbar darauf versandten E-Mail mit der Sendungsnummer angegeben. Und welch eine Überraschung, diese Nachricht zu lesen, die so gar nicht zu Ihrem inneren Dank passt. Ist das etwa Erpressung?

Wir danken Ihnen für Ihr Verhalten, das zeigt, dass Sie unsere tägliche Arbeit – vom Anbau über die Extraktion bis zum Versand – nicht verstehen. Die Marke Goldbar420 wird in über 370 Geschäften vertrieben, und viele Kunden bestellen in unserem Shop. Es ist nicht immer einfach, alle Bestellungen innerhalb von 24 Stunden zu erfüllen, insbesondere wenn ein Video wie das von Humboldt Seeds online gestellt wird, da danach viele Bestellungen eingehen. Wir hoffen jedenfalls, dass Ihnen Ihre Bestellung gefällt und Sie Produzenten finden, die Produkte mit genauso viel Liebe und Respekt für die Kunden herstellen wie wir. Mit freundlichen Grüßen, wir wünschen Ihnen alles Gute. In der Zwischenzeit sind wir für Sie da, bis Ihre Bestellung bei Ihnen eintrifft.

Reviews in alle talen tonen. (22 reviews)