Begin april een blousje besteld, veel mailtjes gestuurd nooit reactie gekregen. 2 maanden later een mailtje dat er iets fout was gegaan maar dat ik het blousje alsnog zou ontvangen. Tot op heden nog s... Toon meer
Mensen/bedrijven die van andermans geld hun voordeel willen doen! Ik wacht al een paar maanden op een bestelling(jurk van 34,95). Heb vaak gemaild en krijg iedere x hetzelfde antwoord in dezelfd... Toon meer
Pakketje ontvangen in goede staat
Hoewel ik het ergste vreesde door andere recensies heb ik toch mijn bestelling ontvangen. Ik had wel is waar geen track en tracé code ontvangen waardoor ik al bang was niks te ontvangen heb ik toch mijn pakketje. Ik had een berichtje gestuurd op insta waarnaar hun een screenshot hadden gestuurd van de track en tracé kon ik via de code zelf op de post NL site kijken. Het duurde wel iets langer dan 3 werkdagen maar heeft niet langer dan een week geduurd.
Oplichters
Oplichters! In april een shirtje en jurkje besteld à €50. Levering bleef uit dus zelf maar gaan mailen. Vanwege Covid hadden ze leveringsproblemen. Excuses van hun kant. Artikelen zouden binnen een week geleverd worden. NIET dus! Ik ga nu alsnog rechtsbijstand inschakelen. Misschien beetje laat maar ik laat ze hier niet mee weg komen!
OPLICHTING!!
In april vorig jaar een shirtje besteld tot op heden niets ontvangen. Via messenger contact gehad en zou mijn geld terug krijgen daarna nooit meer iets van ze vernomen. Krijg nergens meer reactie op.
Dikke oplichterij nooit iets bestellen bij deze lui!
Oplichters pur sang
Koop hier nooit iets, oplichters 1e klas. Pakketje in juni besteld, maar nooit ontvangen, terwijl zij zeggen dat wij het wel hebben ontvangen. Dan wordt er gezegd dat je contact op moet nemen met Chinese leverancier. Zij zijn en blijven verantwoordelijk totdat het pakket afgeleverd is bij de klant.
Oplichters!
In April een pakketje besteld, nog altijd niet ontvangen. Meerdere mailtjes gestuurd maar zonder reactie. 1x mailtje gekregen dat pakketje vertraging had maar is vervolgens nog niet geleverd. Messenger reageren ze ook niet op.
KOOP HIER NIET! OPLICHTERS!!
Wel betaald, nooit geleverd
Ik heb op 14 april 2020 mijn bestelling gedaan. Vandaag de dag is het 7 december. Na lang wachten kreeg ik een mailtje dat mijn pakketje op 16 mei geleverd zou worden, maar deze is nooit geleverd. Dat betekent dat na 8 maanden mijn pakketje nog altijd niet binnen is. Ik heb al meerdere keren gemaild, maar geen antwoord mogen ontvangen. De service is dus gewoon bagger. Er was namelijk geen service, want ik heb nooit meer een reactie gehad.
19 juni schoenen besteld en betaald tot…
19 juni schoenen besteld en betaald tot op heden nog niets ontvangen mailtje gestuurd nog eens gemaild maar er wordt niets gestuurd hier kun je beter niets bestellen en zeker niet betalen schandalig
Eigenlijk is 1 ster al te veel
Eigenlijk is 1 ster al te veel. Kreeg na maand mijn bestelling en heb 2 artikelen teruggestuurd met dure track &trace (€30) naar China. Daar is het ontvangen en doorgestuurd naar geadresseerde kan ik zien, maar ik heb nog steeds geen geld terug ontvangen. Schandalig! Koop hier niet!
Waardeloos!
Waardeloos!! In april een shirtje besteld en wacht er nog steeds op...meerdere mailen over gemaild, eerste keer reactie gehad en daarna nooit meer. En uiteraard wel gelijk betaald..maar dat geld is gewoon foetsie.
Opgelicht
Mensen/bedrijven die van andermans geld hun voordeel willen doen!
Ik wacht al een paar maanden op een bestelling(jurk van 34,95).
Heb vaak gemaild en krijg iedere x hetzelfde antwoord in dezelfde strekking.
Ik ben daarom ook van plan om al mijn mails te verzamelen en deze naar de consumentenbond en andere media te versturen.
Ik hoop en roep ook andere mensen met dezelfde ervaringen op om dit te doen.
Samen kunnen we dit dan hopelijk aanpakken zodat wij nieuwe kopers kunnen behoeden voor deze oplichters.
Afzetters
Afzetters! In April een blouse besteld en nooit wat ontvangen. Meedere mails gestuurd en heel sporadisch antwoord dat het langer duurde dan verwacht. Ook heel vaak geen antwoord. Via messenger geprobeerd en ze stuurde terug dat ze het gingen uitzoeken. Vervolgens nooit meer een reactie ontvangen - schandalig!
Ik heb afgelopen maart een blouse…
Ik heb afgelopen maart een blouse besteld. Mail gekregen door corona kan het langer duren dan normaal. Daarna heb ik terug gemaild. Nu hoor ik niks meer en is wel betaald! Schandalig zijn jullie!!!!
Eigenlijk verdienen ze geen ster
Eigenlijk verdienen ze geen ster. Ooit een truitje gekocht en retour gestuurd. Geld nooit terug gezien. Volgens hun is het pakketje niet aangekomen, maar de Track en Trace service van PostNL zegt iets heel anders. Bleek ook een woonhuis te zijn. Mensen zijn een webshop begonnen vanuit thuis, maar de vraag of ze hier daadwerkelijk wonen betwijfel ik. Service is om te janken. Nooit iets op deze site bestellen. De producten die ze aanbieden verkoopt AliExpress ook. Hoop dat deze oplichters ooit gepakt worden. Aangifte is in ieder geval al gedaan
OPLICHTING
Happy-F, Boutique Fashion en nog veel meer namen gebruiken deze oplichters! Adverteren heel veel op Facebook met afbeeldingen en assortiment van Ali Express. In Mei een overhemd besteld en betaald en nooit gekregen, diverse e-mails verstuurd, want een telefoonnummer of adres plaatsen deze dieven uiteraard niet. 1 e-mail gehad dat ik maar contact moest opnemen met de vervoerder, het is hun verantwoordelijkheid niet. Als je het linkje aanklik van de vervoerder kom je op een chinese site uit, succes om hier contact op te nemen. Nooit bestellen bij dit zootje oplichters.
8 april blouse besteld
8 april blouse besteld, tot op heden niks ontvangen. Werken samen met Bella Boutique, helaas ook door opgelicht met een bestelling op dezelfde dag voor 80,-
Hebben hetzelfde rekening nummer.
Ga aangifte doen bij de politie!
Zie hieronder mijn review van Bella Boutique:
8 april voor 80,- aan kleding gekocht.
Pas in juli ontvangen nadat ik meerdere mails had verzonden. Hier kreeg ik reactie op dat verzendtijd langer duurde door corona en dat annulering niet meer mogelijk was. Kleding van zeer slechte kwaliteit, wil het retourneren. Op die mails tot verzoek tot annuleren krijg ik echter geen reactie. Voel me zwaar opgelicht en maakt me woest. Site is inmiddels ook offline... Mocht ik over een aantal weken geen reactie hebben doe ik aangifte bij de politie!
Kom overigens nu tot de conclusie dat ik tevens ben opgelicht door Goldie fashion boutique, een blouse op dezelfde dag besteld op tot op heden niet ontvangen. Is verkoop via een andere site maar zie nu dat ze hetzelfde bank rekening hebben!!
Zeer teleurstellend!!!
Zeer teleurstellend! 3maanden gewacht op bestelling! Komt niet overeen met foto’s , maten kloppen niet. Terug sturen heel ingewikkeld, verzendkosten zijn voor eigen rekening naar China !!!geld terug is nergens te lezen . Bestel hier nooit meer! Oplichters!!!
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring, na verschillende mails over Corona nog steeds niks ontvangen en ineens beantwoorden ze geen mail meer....... Oplichters zijn het!!!! Niet bestellen dus!
Hier nooit wat bestellen!
In maart een bestelling gedaan. Na 2 onzin mailtje dat door corona de bestelling verlaat is nog niks ontvangen. Meerdere malen een mail gestuurd maat krijg geen gehoor meer.
Duidelijk een stel oplichters. Niet bestellen!
Aangifte gedaan
In april wat besteld, maar nooit wat ontvangen. Veel contact gehad via messenger, maar plots reageren ze niet meer. Ze zouden via e-mail moeten antwoorden, maar ook dit doen ze niet meer.
Vandaag aangifte gedaan !!!!
Slechter kan niet nooit bestellen!!!
Begin mei een bestelling geplaatst. Tot op heden niets ontvangen. Meerdere malen mails gestuurd/ contact gezocht. geen reactie duidelijk 1 grote scam deze site!