De nieuwste Gold's Gym sportswear Reviews 17

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

10 met een griffel

Zeer tevreden zoals altijd, ondanks dat per abuis maar 1 shirt was afgeleverd, mailtje gestuurd, zeer snel nette mail terug waarin stond dat er alsnog 1 direct opgestuurd is.
Deze werd netjes de volgende dag afgeleverd, dus top.

24 mei 2024

late bezorging

Ik had 5 april een bestelling geplaatst en mijn pakket is nog steeds niet ontvangen. Verder heb ik ook geen update hierover gekregen.

5 april 2024

Nooit geen pakje ontvangen

Nooit geen pakje ontvangen, na mail en telefonisch contact de belofte geld terug te krijgen maar dit na vier dagen nog niet ontvangen. Geeft erg weinig vertrouwen om nog nog eens te bestellen.

22 september 2023

Antwoord van De nieuwste Gold's Gym sportswear

Hallo Tamara, Typisch wet van Murphy! Helaas hebben wij te maken met externe partijen.

Het pakketjes is op tijd naar jou gestuurd. Post.nl heeft (volgens track en trace) het aflevermoment aangepast. En daarna is het pakket nooit meer aangeboden en zelfs kwijt. (een onderzoek is gestart)

Wij hebben jou meerdere malen geprobeerd te bellen en uiteindelijk elkaar gelukkig via de mail gesproken. Bij Mollie hebben wij de terugbetaling direct in opdracht gegeven. En zoals je kan zien op de door ons gestuurde screenshot via de mail, heeft Molie deze "in verwerking" staan. Ook iets wat wij helaas niet kunnen versnellen.

Maar goed nieuws, ze hebben beloofd deze vandaag te verwerken! En mocht je toch besluiten om in de toekomst iets te bestellen, een kortingscode is jou toegestuurd.

Goede service en meedenken met de klant

Ik had wat kleding gekocht en achteraf bleken de shirt’s in mijn maat uitverkocht te zijn. Gio is opnieuw gaan kijken en heeft nog een aantal shirts gevonden in mijn maat. Daarom dus een positieve feedback. Ook een top sportschool!
Beste in Nederland!

29 juni 2023

Antwoord van De nieuwste Gold's Gym sportswear

Dank je wel voor je positieve feedback. Wat fijn om te horen! Heel veel plezier met de shirts. En tot ziens in onze gym.

Duurde lang met verzenden en slechte…

Duurde lang met verzenden en slechte klanten service

13 juni 2023

Antwoord van De nieuwste Gold's Gym sportswear

Wat vervelend dat het lang duurde voordat jij jouw artikel heb ontvangen. En je onze klanten service slecht vind. Uiteraard willen wij onze service verbeteren. Kan je ons een ordernummer geven? Dan kunnen wij kijken waar het fout is gegaan, en zullen wij jou een leuke kortingscode geven.

Bestelling nooit aangekomen

Bestelling nooit aangekomen, na een mail sturen nog steeds geen antwoord gehad.

29 mei 2023

Hoi Vincent.

Wij hebben wel jouw bestelling ontvangen en deze is verstuurd via post.nl. We zullen een onderzoek starten waar jouw pakket is gebleven.

Wij hebben ook nog gekeken naar een mail waarin je aangaf dat het pakket nooit is ontvangen. Deze mail hebben wij niet in het systeem staan.

Uiteraard willen wij dit voor jou oplossen.
We sturen even een pb.

Mooi product ontvangen maar het…

Mooi product ontvangen maar het verzenden en de communicatie moet beter en sneller. Ligt ook deels aan de transporteur vermoed ik. Product uiteindelijk wel ontvangen met een welgemeend excuus.

27 mei 2023

Antwoord van De nieuwste Gold's Gym sportswear

Hoi Norbert, wij hebben het even uitgezocht voor je. Je heb 1ste pinksterdag een bestelling gedaan. En wij hebben dinsdags meteen gereageerd (op feestdagen zijn wij gesloten). De bestelling had zeker wel sneller gekund. Maar dat ligt ook deels aan post.nl. We zullen jouw feedback zeker meenemen. Bedankt voor de moeite!

Reviews in alle talen tonen. (17 reviews)