Helaas niet blij
Ben helaas de eerste met een slechte review hier.
Was in augustus 2024 begonnen met The goldwhisperer via v-socials copy trade.
Heeft half jaartje echt goed gewerkt, tot de markt omsloeg.
Helaas was rond maart april 2025 het account geklapt net zoals meerdere mensen.
Ben hier ook nog steeds heel boos over.
Mensen zijn duizenden euro's kwijt, en ondanks de slechte markt omstandigheden vind ik dit nog steeds niet zo kunnen, dan heb ik het over die geheimzinnige traders die zelfs met een lage risk settings dan nog teveel risico's nemen.
Ben dan ook zeer ontevreden met de traders ook de transparantheid daarvan, en vind die beoordeling daarvan nog geen ster waarde hebben.
Wel vind ik het team en CEO daar veel meer waarde hebben met transparantheid en elke week zoom voor zover mogelijk, maar ja helaas zit de markt en domme beslissingen met name die trade strategie van de traders ook flink tegen.
Ook de E.a bot Ai bot bleef steeds uit, ook daar zijn aantal mensen geld mee kwijt geraakt,
Ondanks het goede team en andere mogelijk heden telegram goud signalen zou ik toch hier heel ver weg van blijven. ook omdat er nu nog steeds hele slechte resultaten zijn te zien op v-socials. Dus wees alert en gewaarschuwd
dus heb ik zelf beslotem om eigen e.a bot software te gebruiken waarvan het resultaat wel beter is.
Had ik al veel eerder moeten doen, want daar had je wel betere resultaten gehad.
Mvg Maarten

Antwoord van Goldwhisperacademy