Golfkongen.no Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestille 3 pakker golfballer, men pakken var åpnet ved levering og en eske manglet. En liten mail med noen bilder til kundeservice, ny pakke på vei og levert noen få dager senere. Hyggelig at de l... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produktet var i overenstemmelse med beskrivelsen, nesten 100 %. Produktet jeg bestilte finnes i flere gram varianter. Det ble ikke oppgitt hvor mange gram min disk veide Det burde blitt oppgitt!... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forhåndsbestilte discer før jeg reiste til butikken. I og med at jeg bor langt unna fikk jeg en tekstmelding for å bekrefte at jeg skulle hente i butikken, veldig bra oppfølging fra personalet. Fikk o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Golfwinkel
  2. Frisbeegolfbaan

Geschreven door het bedrijf

Golfkongen.no – Norges nettbutikk for discgolf og golf. Golfkongen.no er en del av Sportskongen AS og spesialiserer seg på discgolf og golfutstyr. Vi er lidenskapelig opptatt av å utvikle discgolfmiljøet i Norge og tilbyr et bredt utvalg av discer, sekker og tilbehør fra kvalitetsmerker. Som eksklusiv distributør av Disctroyer i Norge, sikrer vi at både nybegynnere og erfarne spillere får tilgang til topp produkter. Vi jobber tett med spillere, klubber og turneringer for å fremme sporten og tilbyr personlig service, gode råd og konkurransedyktige priser. Enten du er ny i sporten eller ønsker å ta spillet ditt til neste nivå, hjelper vi deg med å finne riktig utstyr. Vårt engasjement for discgolf gjenspeiles i vår satsing på Team Golfkongen, hvor vi støtter utøvere som brenner for sporten. I tillegg til discgolf har vi også et utvalg golfutstyr, spesielt tilpasset spillere som ønsker kvalitet og presisjon. Hos Golfkongen.no får du rask levering, ekspertise og et genuint engasjement for sporten. Vi ønsker å være din foretrukne butikk for både discgolf og golf, og vi strekker oss langt for å gi deg den beste handleopplevelsen. Besøk Golfkongen.no og bli en del av discgolf- og golfmiljøet i Norge.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

34 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Manglet en eske baller ved levering, løst enkelt og smidig

Hyggelig at de la ved en smart pose med pegger og en greengaffel, sikkert som et «lite plaster på såret».

Problemfri service 👍

24 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte discer til disc golf fra…

Bestilte discer til disc golf fra Golfkongen, og hele opplevelsen var veldig positiv. Nettsiden var enkel å bruke, og det var lett å finne fram til riktige discer. Bestillingen ble behandlet raskt, og leveringen kom uten problemer. Veldig fornøyd!

8 april 2026

Kjempegod kundeservice

Jeg hadde noen spørsmål om en frisbee de solgte, så jeg sendte epost. Fikk raskt og utfyllende svar. Kjempegod kundeservice, vil absolutt handle herfra igjen.

16 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sendte meg feil disc

Sendte meg feil disc, hadde ikke den spesifikke varen de selv hadde på lager tydeligvis. Fikk derfor ikke ny og riktig vare, men 20% på neste kjøp, hvilket er latterlig! Det betyr at jeg skal legge igjen mer penger til de, etter de har levert feil vare! Er det mulig.

12 januari 2026

Anbefales!! God kundeservice!

Jeg er strålende fornøyd med hjelpen jeg fikk da jeg tok kontakt på e-post. Jeg fikk en veldig god pris på sekken, de svarte raskt og var utrolig serviceinnstilte. Anbefales på det sterkeste!

15 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.