Når vi kom inn på værelse vi skulle boni var vasken på wc så tett, har sagt i fra, men ble ikke fikset. Når jeg kjøpte internett i resepsjonen var det en dame i resepsjonen som var uhyggelig, smilte i... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
You never get a second chance to give a good first impression. Boarding/innsjekkingskøen er førsteinntrykket og den var forferdelig!. Både i Oslo og i København.Selv nå når det er mellomsesong eller... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk bookingservice - den personlige betjening var helt i top! Efter at have bøvlet en del med at få min booking på plads på computeren ( blev afvist igen og igen uden forklaring på, hvad der va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Veldig behagelig reisemåte Vi reiste med bil og det var kjempeenkelt å kjøre om bord fra Oslo. Ungene hadde det kjempegøy om bord, de elsket hesteveddeløpet og musikk-quizen på kvelden. Vi spiste mas... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Go Nordic Cruiseline operates year-round between Copenhagen and Oslo, offering a ferry experience unlike any other. The Nordic spirit is part of every step of your journey. With nearly 800 passionate team members on land and at sea, we are here to make your crossing safe, comfortable, and truly memorable - across the Kattegat, Skagerak and the Oslofjord.
Dampfærgevej 30, 2100, Copenhagen, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 82% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi havde en rigtig god tur frem og tilbage til Oslo hele familien. Alt fungerede som det skulle og der bliver taget godt hånd om børnefamilier. Vi kommer helt sikkert igen.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Peronale var imødekommende og der var en god stemning på hele turen. Jeg vil absolut tage denne rute næste gang jeg skal til Oslo med bil

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Vi tog et MiniCruise med Go Nordic Cruiseline mellem København og Oslo og blev positivt overraskede.
Skibet er pænt og velholdt, og stemningen om bord er afslappet og hyggelig – man kommer hurtigt i feriemode. Personalet fortjener særlig ros: venlige, hjælpsomme og nærværende, både i restauranterne og i de fælles områder.
Maden var rigtig god, især buffeten, som havde et stort udvalg og god kvalitet. Kahytten var ren, moderniseret og helt som forventet – fint sted at trække sig tilbage efter en aften om bord.
Indsejlingen til Oslo og de 6,5 timer i byen fungerede perfekt og gjorde turen til mere end bare transport. Alt i alt en nem og behagelig måde at rejse på – og en oplevelse, vi gerne gentager.
Hvis man ved, at det er et MiniCruise og ikke et stort krydstogt, leverer Go Nordic Cruiseline virkelig god værdi for pengene.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Kunne man tænke sig en bedre måde at holde sit diamantbryllup end ombord på Go Nordic Cruiseline nej bestemt ikke med en god service og en meget fin besætning som gjorde det til en helt uforglemmelig tur sammen med familien.
Kan kun anbefales rejse forplejning og alt var helt i top 😖🤗
Kommer gladeligt igen 👍🎂🍺🍾🥩
K.D. Andersen

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
I thoroughly enjoyed the journey. It was peaceful, comfortable, and smoothly organized throughout. I did not encounter any unpleasant experience during the trip. All the cruise staff were extremely courteous, cooperative, and professional. The dinner and breakfast were both excellent and exceeded my expectations. This memorable journey will remain etched in my mind for a long time. Thank you for providing such a wonderful and enjoyable travel experience.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Fint rent skib. Fin kahyt. Venligt og hjælpsomt personale. Lækker mad . Mange muligheder for at sidde og se ud.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Alt fungerer perfekt, men vi savner de billige tilbud uden for sæsonen.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Vi rejser med med Nordic Crown. Idet personalet på båden er helt fantastiske og altid i godt humør. Hyggen og musikken er bare god

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Var på en rigtig dejlig tur med et vennepar, det kan varmt anbefales, lækker mad og billige øl.
Vi kommer helt sikkert igen.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Alt OK. Fin service. Pæne renoverede kahytter. Hovedpuden kunne være bedre. Fine restauranter. Gode varer i Seeshop. Gode tilbud på rejser.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
EVERYONE should rediscover the trip across to Oslo 🇳🇴 so lovely… so cozy❣️ Great food and top-notch service… and an amazing sea view (you have to admit)😉
The ships have really had an upgrade too… I’m a fan!

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Det var en rolig atmosfære om bord og god kapasitet på restauranter og i butikker

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Jeg fik en rigtig god service af personalet da jeg ikke kunne komme med båden på grund af orkan, og jeg ser meget frem til at kunne rejse med dem igen om 14 dage 😁 jeg er dog ikke helt så vild med den nye hjemmeside det jeg synes den er irriterende og navigere rundt i når man skal booke. Men jeg ser frem til at alligevel skulle afsted igen.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Det var en dejlig tur, rene og flotte kahytter. Men vi synes at det er stadigvæk er det er for dyrt at spise ombord på færgen. Underholdingen for børn kunne også trænge til et nyt pust. Bingo er super og er blivet en god tradition når man er ombord.

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Vi bruger turen til ren afslapning og der er god mad, underholdning og opgradering er blevet flot. Alt i alt en dejlig tur. De sidst 3 år har vi nok været 15 x

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Ansatte på båden er meget flinke og serviceminded både tjenere og dem i toldfri shoppen
Minus er at hovedpuderne er dårlige og der mangler fllødebsgte kartofler som dfds altid havde og laks uden den der dej der har grim bismag. Ellers er det hele fint

Antwoord van Go Nordic Cruiseline
Super tur fra Oslo til København på nyoppusset skip, sol og god stemning. Meget positiv overraskelse og en betydelig oppgradering på skip og mannskap. Spesielt var servicen enestående og veldig hyggelig å møte blide ansatte som ser på deg og hilser med et smil;) Blir garantert ny tur snart!