1. Cosmetica winkel
  2. Cosmetische producten leverancier
  3. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  4. Huidverzorgingskliniek

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Safe and gentle skin care products for girls - natural, organic, responsible

3,5

Gemiddeld

Tophandel snelle levering

Tophandel

Goededag dames en heren
Goededag dames en heren, de echte mensen kennen mij van jaren lang verkopen op het web, altijd beste service top kwaliteit en de beste prijzen gehanteerd. Altijd eerlijk gehandeld. ik doe aan levering tot aan je deur (Afhalen ook mogelijk). Kleine/grote hoeveelheden.

Levering door heel Nederland en België

Voor veilig communiceren

Telegaurd: 5X97JKDPA
Telegaurd: 5X97JKDPA

Mail: jaunpaulx @ gmail . com
aan elkaar vast !

Actief door heel Nederland&Belgie

BINNEN 5 MINUTEN REACTIE !!

Pure coke columbiaans 84%

1g 70

5g 320

20 november 2025

Door heel NL & BE

Snelle service, met kwaliteit als garantie
__________________________________________

Whatsapp : ‪‪+31 6 85190503
______________________________________________

Voor het lezen zijn de mogelijkheden van handelen op de volgende manier!

1. BEZORGEN vanaf bepaald hoeveelheid. (Afstand km)
2. AFHALEN bepaal je zelf de hoeveelheid.
3. POSTEN bepaal je zelf de hoeveelheid.
levering van verschillende soorten drugs door heel België en Nederland! Opzoek naar wat anders vraag maar raak heb alles in huis liggen!

24/7 bereikbaar op⬇️

Xtc 250mg
mdma kristallen 80%
ghb stroperige
speed 71% pasta puurste vorm
ketamine naald en suiker variant
lsd 220ug
heroine zuivere brok 82%

Alle drugs zijn labgetest ja dat is mogelijk in Nederland!. Dat betekend ook dat er geen versnijdingsmiddelen zitten in mijn drugs.

Heel Nederland en België bezorging bij juiste afname

Voor contact download simpel via googleplay of apple app store . De chatapplicatie Wire voor versleuteld chatten.

Wire: alexpuur
Mail: superhandelll @ gmail . com

DE MAIL IS ALLES AANELKAAR VAST ZONDER SPATIE EN GEEN HOOFDLETTERS

27 december 2023

Scam

Scam , scam , scam ,begint voor meer geld te vragen eenmaal betaald met dreigementen van eerdere betaalde zending niet te versturen, niet kopen !!!!

15 augustus 2023
Reviews in alle talen tonen. (5 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken