Bardzo złe doświadczenie. Działa tylko na niskie zwroty - przy wyższych najczęściej jest problem. Transakcje po prostu nie są uznawane. To samo z reklamacjami. Także wszystkie specjalne zwroty, wyższ... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Zwykłe oszustwo. Początkowo wszystko działało poprawnie, a potem nagle większość transakcji nie zarejestrowana. Przy zgłaszaniu reklamacji ich system widzi dane tych transakcji, próbowałem dla przykła... Toon meer
Tylko małe kwoty i bardzo małe cashbacki,przy kwiekszych kwotach odrzucenie murowane.Również przy dużych zwrotach jakichś promocjach to albo bedzie brak tej transakcji albo wogole koszyk bedzie wywala... Toon meer
Brak 90% cashbacków z Allegro. Po reklamacji tendencyjne odpowiedzi z ich strony, że coś zrobiłem źle. Wysłałem im filmik, jak przeprowadzam zakupy. Nie byli w stanie wskazać, co robię źle, ale i tak... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Nowoczesna platforma, która zbiera zniżki, kupony, rabaty, oferty, promocje i wyprzedaże w centrach handlowych, sklepach internetowych i stacjonarnych oraz restauracjach w Twojej okolicy.
Contactgegevens
05, Warsaw, Polen
- goodie.pl
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Większość transakcji odrzucana 😏
Niestety, cashback działa prawidłowo właściwie tylko dla Allegro. Zdarzają się jeszcze zwroty głównie mniejszych kwot z innych marek, ale jak tylko są większe kwoty, albo tak zwane podwyższone cashbacki promocyjne, to transakcje pojawiają się (zakup dokonany zgodnie z zasadami goodie), długo czekają na zatwierdzenie, potem są odrzucane. Można wysłać zgłoszenia reklamacyjne, które w moim przypadku w 100% przypadków zostały odrzucone. Nie ma możliwości kontynuacji korespondencji. Nie lubię pisać takich opinii, ale niestety goodie oszukuje.
Tylko przy groszowych zakupach przez allegro…
Tylko przy zakupach przez allegro naliczają się zwroty, i to przy groszowych kwotach. Jeśli kupuję z innych sklepów to już jest problem, zwłaszcza jeśli zwrot powinien być ponad 10zl. Pisałam 2 razy reklamacje ale to nie ma sensu, bo odpowiedź nie jest na konkretnie moja rekalmacje, i oczywiście nie uwzględniająca
To jest złodziejska firma
To jest złodziejska firma, którą niestety poleca bank Millenium. Wasze zwroty są kradzione z pełną premedytacją. Skladane reklamacje nic nie dają. Żle się dzieje, że taką złodziejską firmę promuje bank.
Oszuści
Oszuści. Drugi raz zawarłem umowę na nowy numer telefonu poprzez aplikację goodie w której goodie zobowiązuje się do zwrócenia kwoty 119, 99 zł za podpisanie umowy na nowy numer telefonu w nju mobile. transakcja miała miejsce 12 listopada 2024 i była niewidoczna w aplikacji, zgłosiłem zaginięcie mojej transakcji, więc ta pojawiła się w oczekujących parę dni po moim zgłoszeniu. Dzisiaj po pół roku otrzymałem informację od goodie iż moja transakcja nie spełnia warunków, nie podano mi jakich warunków, co było nie tak i dlaczeg. Mam dowody na to razem z rzutami ekranów że wszystko przebiegło zgodnie z ich wymaganiami. Napisałem przed chwilą maila odwołując się od ich decyzji ale podejrzewam że będą nie chętni do zwrócenia mi kwoty 119 zł 99 gr więc sprawa zostanie przeze mnie poruszona prawdopodobnie z pomocą UOKiK jeżeli zajdzie taka potrzeba to wejdą tu nawet media ponieważ drugi raz nie dam się zbyć. Czy jest ktoś z podobnym problemem jeżeli tak proszę o kontakt na email powi małpa op.pl aby razem skutecznie wziąć za fraki tą firmę a jest to odnoga millenium do przestrzegania reguł i nie nabierania ludzi na zawieranie transakcji za których nie są w stanie zapłacić.
Najgorszy cashback na rynku
Najgorszy cashback na rynku, nie warto!
Najwiekszy problem to zakupy na Temu
Najwiekszy problem to zakupy na Temu, na 4 zakupy dziwnym zbiegiem okoliczności nie widać transakcji przez tydzień i dłużej. Po zgłoszeniu że zakup nie jest widoczny, zawsze była odmowa uznania. Najwyższy zwrot na TEMU a NIGDY się nie zalicza. Dziwne. Nawet zakupy beż kodów rabatowych, znizej, bonów na Temu, nie są zaliczne. Sklepy jak Euro AGD, nie zalicza się zakup na raty lub płatne bonami.
Bardzo długi czas oczekiwania
Zakupy zrobione 18 stycznia do tej pory transakcja oczekująca, nie wiem ile będą sprawdzać czy faktycznie dokonałam zakupu, to było jedzenie więc nie ma że czekają bo może dokonam zwrotu. Wcześniej inny zakup i transakcja nie pojawiła się, zrobilam zgłoszenie braku to też chyba z 3 miesiące czekałam bo zgłoszenie cały czas widniało jako oczekujące, dopiero bo mailach łaskawie rozpatrzyli zgłoszenie. niestety ale trzeba się sporo oczekać
To tak mial byc bonusowy cashback za…
To tak mial byc dodatkowy bonusowy cashback za duża transakcje. Skoczyło sie tak ze odrzucili transakcje bez podania konkretnego powodu. Ja mam pewność ze przeprowadziłem zakup zgodnie z zasadami.
A i na koniec ten bonusowy cash back też przepadł.
Strata czasu. Z takim podejściem sie traci klientów a nie zyskuje.
Oszustwo, nie polecam!
Zrobiłam zakupy na allegro zgodne z oprocentowaniem promocyjnym 25%. Wszistki warunki były zupełnione. Wiencej niż 3 miesence trwała procedura zwrota, i otrymalam zgodne ze standartowym oprocentowaniem – 3.05 zl zamiast 63.58 zl. Reklamacja przez goodie oczywiscie odrzucona. To była próba jak to serwis będzie pracował. Nie polecam - marna Czasu i nerwów.
Scam, I do not recommend.
I made purchases on Allegro in accordance with the promotion rate of 25%. All conditions were fulfilled. The refund procedure took more than 3 months, and I received the standard rate - 3.05 PLN instead of 63.58 PLN. The complaint through goodie was of course rejected. It was a test of how the service will work. I do not recommend it - waste of time and nerves.
In the event of a problem with calculating cashback, you have to reckon with the fact that after a month or two from the complaint, the only thing they will give is a randomly calculated cashback that does not even correspond to the standard rate, and even less to the promotional rate.
brak cashback - transakcja odrzucona
Zalylem konto, za pierwszy zakup cashback wszedl, potem za kolejne 3 zamowienia robione w tym samym sklepie w ten sam sposob nie wszedl zaden. Kwota 2000zl kazdy. Reklamacja przez goodie oczywiscie odrzucona - powod brak klilniecia przycisku "Przejdz" przed transakcja. Oczywiscie bylo klikane. Ewidentnie robia ludzi w kakao. Jeszcze tylko jestem ciekawy czy zabokuja konto przy probie wyplaty za to 1 zamowienie
Zrobisz większe zakupy
Zrobisz większe zakupy, nie dostaniesz nawet złotówki ;D transakcja zginie, odwołasz się. Szkoda zachodu i denerwowania się.
Błędne kwoty cashbacku
W przypadku problemu z naliczeniem cashbacku trzeba się liczyć z tym, że po miesiącu lub dwóch od reklamacji jedyne co dadzą to losowo wyliczony cashback nie odpowiadający nawet standardowemu oprocentowaniu, a już tym bardziej oprocentowaniu promocyjnemu. Brak możliwości dochodzenia właściwej kwoty - maksymalna jedna reklamacja, którą i tak odrzucą.
Niestety, ale takie działanie dyskwalifikuje całkowicie ten serwis.
"Tymczasowa blokada" środków
"Tymczasowa blokada" środków, która nie zostanie zdjęta i żadnej chęci rozwiązania problemu. I oczywiście ta informacja dopiero przy chęci wypłaty, a nie w momencie podczepienia blokady - jak ktoś chce uzbierać więcej i dopiero wypłacić, to się może srogo zdziwić.
Na szczęście w ostatnich latach w tym apkach cashbackowych można sobie przebierać. Już mnie nie dziwi, czemu ściągali klientów do siebie tylko jednorazowymi wysokimi cashbackami na pierwsze zamówienia itp.
Jestem zdziwiony, że Bank Millennium decyduje się na wspieranie takich przedsięwzięć.
Oszuści i Złodzieje
Oszuści i Złodzieje. Omijajcie dalekim łukiem. Nie wypłacają należnych cashbacków, tłumacząc się na okrągło tą samą regułką.
Najgorsze jest że twierdzą że białe jest czarne a czarne jest białe ... I nic nie możesz zrobić....
ZŁODZIEJE
Mam pełno niezrealizowanych cashbackow o duzych kwotach, wchodzą tylko te małe. Zawsze na spokojnie pokolei wszystko klikam żeby było jak oni sobie wg swojhego regulaminu sobie rzyczą:
-przez przegladarke www,
-przy wylaczonym ADBLOCKU,
-nie przez zewnetrzne aplikacje sklepowe,
-przechodze przez klikniecie baneru PRZEJDZ DO SKLEPU
A i tak na sam koniec jak wspomnialem wysokie zwroty nie sa akceptowane tylko sa odrzucane, po ich zareklamowamniu i opisie reklamacji pokazuje sie smieszny napis ze zgloszenie zostało przyjete, (ale w domysle nigdy przez nich nie rozpatrzone) i gdy mija 30 dni zgloszenie czegokolwiek jest juz niemozliwe poniewaz zostaje ono przedawnione.
SERWIS NASTAWIONY NA KRADZIEŻ NASZYCH ŚRODKÓW, poniewaz on zapewne z tych sklepów otrzymuje środki nie dzieląc się nimi z nami. Uważam że należy zglosić ten serwis do Urzedu Ochrony Konsumenta za naruszajace naciąganie i wprowadzanie klientów w błąd.
Żyją swoim życiem
Żyją swoim życiem, naliczają sobie transakcje najniższe, a przy wyższych zwrotach nagle coś rzekomo konsument zrobił nie tak, że zwrot nie został naliczony.Nie ma sensu w tym uczestniczyć.Nie polecam 😉
Banda złodzieji
Banda złodzieji , naliczają tylko małe,nieznaczne transakcję.Gdy kwota zwrotu jest wyższa, odrzucają, pisząc ze transakcja jest niezgodna z zasadami.
..takie robienie z ludzi głupków
..takie robienie z ludzi głupków. Nie zawsze naliczają to co trzeba (grosze zamiast oczekiwanej kwoty), brak możliwości kolejnego zgłoszenia tej samej źle uznanej transakcji, brak możliwości pełnego podglądu co zostało przyjęte i na co czekasz... Możesz pilnować całego procesu zakupu (linki, cookies itp), a i tak nie ma pewności że zwrot zostanie dobrze naliczony). Szanujmy się i omijajmy takie "firmy".
OSZUKAŃSTWO NA WIELKĄ SKALĘ...
KŁAMIĄ ZA KAŻDYM RAZEM. Za każdym razem robiąc zakypy na allegro wchodzę poprzez goodie. Za każdym razem oferują 2,4% cashbacku a w rzeczywistości to jest 0,55% czyli dla siebie zapewnie biorą 1,85%. Mam na to dowody w postaci screenów.
Wszystkie transakcje powyżej 1000zl z…
Wszystkie transakcje powyżej 1000zl z automatu odrzucane lub magicznie giną. Kontakt i próby reklamacji to jakiś żart.
Dit is Trustpilot