Goose aangeschaft april 2020. Draait nu op 2 telefoons, 3 tablets (Android), 3 laptops en 4 PC's met Windows. Goose. Goose draait probleemloos. Na een hardware crash op een Pc onderdelen (schijf en... Toon meer
Het personeel van GooseVPN lijkt me PERFECT. Behulpzaam, vriendelijk en eigenlijk alles wat je bij hulp wilt. Maar nu de VPN zelf. Problemen, problemen, problemen, in eerste instantie met GooseVPN... Toon meer
Goose werkt goed, alleen zou ik graag wat gebruikersvriendelijkere instellingsmogelijkheden hebben. Goose beschikt over veel servers in allerlei landen, maar ze staan niet allemaal helder onder elkaa... Toon meer
Al meerdere jaren gebruik ik Goose VPN tot volle tevredenheid. Alleen zou ik willen dat er een mogelijkheid bestaat om het programma b.v. een half uur te stoppen, omdat sommige websites controleren... Toon meer
GOOSE VPN gets you secure and safe online. The affordable, customer-friendly VPN service built with you at our heart.
Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Makkelijk in het gebruik. Ruime keus aan buitenlandse servers. Snelheid gaat soms drastisch terug, maar valt meestal mee. een enkele keer niet op te starten door teveel gebruikers?

Hallo,
Het komt nogal eens voor dat sites niet openen, doordat Goose geactiveerd is. Als ik dan de verbinding van Goose uit zet, opent de betreffende site wel. Dat is soms lastig en lijkt me niet de bedoeling.

Antwoord van GOOSE VPN
werkt altijd goed en veel mogelijkheden qua servers.

Antwoord van GOOSE VPN
Goose VPN doet wat het doen moet. Ik beschouw een VPN een extra beveiliging voor de integriteit van mijn gegevens.
Na een poosje wordt de verbinding trager, het langer voordat een website getoond wordt.

Antwoord van GOOSE VPN
Op mijn vragen kreeg ik snel antwoord. Ben overgegaan tot aanschaf van de '5 jaar deal' voor € 1,80 p/m. De installatie verliep niet helemaal vlekkeloos, maar op elke vraag kreeg ik snel antwoord. Uiteindelijk is het gelukt en 'nestelt' het 'gansje' tevreden op onze devices.

Antwoord van GOOSE VPN
Indien zich een probleem voordoet is onmiddellijke en afdoende hulp via e-mail mijn jarenlange ervaring.

Antwoord van GOOSE VPN
Wat een slechte app. App blijft elke keer hangen, maakt gebruik van veel geheugen op Samsung Note20 Android toestel, maakt geen verbinding (ben in de US, op verschillende plekken op wifi geprobeerd) en laatste update in app store is van 19 november 2021???

Antwoord van GOOSE VPN
Werkte eerst beroerd. Hij koste veel snelheid. Echter, na het vervangen van het PTT modem is de werking uitstekend. Te verwaarlozen snelheidsverlies.

Antwoord van GOOSE VPN
Werkt degelijk en vragen in geval van een probleem worden snel en accuraat beantwoord.

Antwoord van GOOSE VPN
De aanbieding gezien en daar snel opgereageerd via de site en dit verliep snel zonder problemen

Antwoord van GOOSE VPN
Ik gebruik Goose nu enkele jaren naar tevredenheid. Het werkt overzichtelijk en het schakelen tussen de verschillende servers werkt soepel. Bij het gebruik van sites van banken of in het buitenland moet ik Goose wel regelmatig uit zetten omdat deze sites niet met een VPN werken. Ik weet niet hoe dat bij andere VPN servers is.

Antwoord van GOOSE VPN
Fijn in gebruik. CyberAlarm is een waardevolle toevoeging voor mijn bedrijf!

Antwoord van GOOSE VPN
Valt toch bregelmatig uit en de snelheid is ook niet super. Zonder VPN: 350Mbps, met Goose VPN: max. 40Mbps. Zou niet weten waarom ik Goose nogmaals zou moeten kiezen als het zo vertraagd

Antwoord van GOOSE VPN
Had een probleem met app, uitstekend opgelost door digitale service en helder in stappen uitgelegd, bovendien snel gereageerd
Heb het twee jaar met eerste probleem waar
adequaat mee om gegaan is Heb vertrouwen in product en de mensen achter het product, de service en betrouwbaarheid

Antwoord van GOOSE VPN
super goed en werkt uitstekend.
zelfs in het buitenland (Frankrijk) moest inloggen in systeem bij een instantie in Nederland waar ik niet inkwam.
Goose aangezet met de server op NL hierna geen probleem en kon gewoon mijn werk doen.

Antwoord van GOOSE VPN
Goose. Goose draait probleemloos. Na een hardware crash op een Pc onderdelen (schijf en geheugen vervangen)
Goose opnieuw installeren. Installatie gegevens had ik niet meer. Simpele mail naar de helpdesk. Download path en de aanwijzingen om het wachtwoord aanpassen. In een kwartier draaide ik weer met een VPN bescherming. Alle lof voor Goose en helpdeskk en helpdesk.

Antwoord van GOOSE VPN
Na veel aanloop problemen is Goose een eenvoudig werkend programma die met beperkingen doet wat het moet doen.
Wat echter een grote beperking is, is het aantal servers en de behoorlijk lage snelheid. Met een glasverbinding (1 gig snelheid) is dit niet te doen. Ik mag blij zijn als ik 50 tot 60 mb haal en daarom gebruik ik het alleen als ik op locaties zit die ik niet vertrouw.
Advies? veel meer servers en breng die snelheid omhoog!