Sekava kokemus. Pysäköinti oli varattuna la klo 13 - ke klo 18. Saavuin ohjeiden mukaiselle paikalle klo 15 ja ilmoitin täatä 30 min etukäteen kuten piti. Missään ei sanottu mihin auto pitää... Toon meer
Hieno palvelu: viestittely toimi loistavasti ja autoa oltiin vastaanottamassa sovitussa paikassa. Kerrottiin mihin ja millaiseen paikkaan auto viedään. Hotellin aamupalalla lähetimme viesti, että puol... Toon meer
Ostin parkin viikoksi, mutta halusin peruuttaa sen luettuani arvostelut. Peruutukseen ei vastattu vaikka soitin 3 krt ja laitoin sähköpostia 3 krt 2 viikon aikana. Huomatkaa että rahoja ei saa takaisi... Toon meer
Täyttä pa**aa. Varattu ja maksettu viikon parkki. Kun menemme paikalle yhtään paikkaa ei vapaana. Henkilökuntaa ei paikalla. Autoja pysäköity hujan hajan ja myös metsään aidan ulkopuolelle. Autot niin... Toon meer
Make parking the easiest part of your trip, book your parking in advance from the internet. Easy parking solution at Airports, Harbours and Railway stations.
Lentäjäntie 1b, 01530, Vantaa, Finland
- +358449882560
- info@goparking.fi
- goparking.fi
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
En suosittele
En suosittele. Kadottivat auton avaimeni ja sen takaisin saaminen kesti lähes pari kuukautta. Surkea asiakaspalvelu.

Antwoord van GoParking
Dette fungerer godt. Billig!
Meget godt. Nem togforbindelse til lufthavnen (CPH)

Antwoord van GoParking
Very good and responsive customer…
Very good and responsive customer service and reasonable price for parking at Field's in Copenhagen.