Vi har brugt Gorm & Partnere til vores huskøb og er meget tilfredse på alle punkter. Professional rådgivning, hurtig ekspedition, nem kontakt via mail - alt har bare været i orden og kan varmt anbefal... Toon meer
Kan varmt anbefales! Vi har været så glade for at have Mine som vores køberrådgiver under hele processen. Dertil er hun nem at komme i kontakt med ved behov! Vi er ikke i tvivl om, at vi ville v... Toon meer
God rådgivning, kort telefon vente tid, ringede altid tilbage som lovet. Gorm & Partnere gjorde mig opmærksom på mange ting som "stod stod med småt" i div. dokumenter, jeg følte jeg var i gode hænder... Toon meer
Jeg har benyttet Gorm & Partnere som køberådgiver i forhold til førstegangs køb af bolig. Danyal Tirpan har været en kæmpe hjælp i forhold til, at skabe trygheden ved mit første køb. Han har rea... Toon meer
Gorm & Partnere leverer landsdækkende rådgivning til både private og erhvervsdrivende. Vi vil gerne være dit foretrukne rådgivningsfirma, som leverer høj faglighed og skaber gode resultater. Hos Gorm & Partnere står vi altid klar med et gratis og uforpligtende møde. Du er altid velkommen til at kontakte os og tale med en vores boligrådgivere. Vi er nemlig boligrådgivere, som har et indædt ønske om at give jer en tryg oplevelse, så I får den nødvendige rådgivning til at tage den rette beslutning.
Herstedvang 7C, 2620 Albertslund, 2620, Albertslund, Denemarken
- 53 53 98 87
- mail@gormjura.dk
- gormjura.dk
Vraagt klanten om een review

God og hurtig kommunikation
God og hurtig kommunikation. Fornuftig pris på gennemgang af dokumenter i forbindelse med køb af ejendom.

Huskøb Stevns
Jeg har haft god hjælp fra Gorm Jura i forbindelse med mit huskøb.
Kan anbefales

Varmeste anbefalinger
Vi købte vores hus i virum og fik anbefalet Gorm & Partnere af en kollega. Det fortryder vi ikke et sekund. De er forberedte og lod os ikke stå med nogen former for tvivl. De gennemgik alle vores dokumenter og vi fik den gode mavefornemmelse. Vi kom i hus med den rette fornemmelse og vi var ikke i tvivl om noget efter deres køberrådgivning. Kan stærkt anbefale Gorm & Partnere.