Göteborgs Takmontage AB Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gustaf var grym att ha att göra med. Mycket tydlig kommunikation, hjälpte till och var tillmötesgående då vi försökte tajma arbetet med annat arbete här hemma. Själva arbetet gick snabbt och smidigt o... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Takarbetet utfördes med kort varsel och med hög kvalitet. Det blev mycket snyggt. I arbetet ingick att byta en taklucka. Jag upptäckte att låsblecket var monterat på ett sådant sätt att det inte gi... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Dakdekker

Geschreven door het bedrijf

Varmt välkomna till oss på Göteborgs Takmontage. Vi erbjuder ett tryggt takbyte med utbildade takläggare och långa garantier. Vi arbetar alltid mot en god kundkontakt och kundnöjdhet. Vi har våra rötter i Dalarna där en lång byggtradition och yrkesstolthet alltid genomsyrat hantverket.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lars och hans gäng gjorde jättefint…

Lars och hans gäng gjorde jättefint jobb från start till slut med att lägga om vårat tak. Vi är mycket nöjda!

28 januari 2026

Antwoord van Göteborgs Takmontage AB

Stort tack för det fina omdömet och tack för att vi fick förtroendet att byta ert tak.

Otroligt bra dialog med Gustaf

Otroligt bra dialog med Gustaf! Strukturerat och noggrann. Vi är supernöjda med resultatet och arbetet gick jättefort och smidigt.

21 december 2025

Hej Nilla.

Seriöst företag.

Gustaf och arbetsledaren Damir samt resten av teamet gjorde ett utmärkt jobb med vårt tak! Vi hade tidigare tegelpannor, men valde att köra betongpannor som liknar tegelpannor i stället för ökad täthet och enklare installation av solpaneler.

Göteborgs Takmontage samarbetar med Mentor Vision AB (f.d. Mecombo AB) som är elektriker i grunden. För oss var det väldigt bra att de var just elektriker då det krävdes en del andra åtgärder i huset som byte av elcentraler med mera. De gjorde också ett toppenbra jobb med solpaneler och installationen av batteri.

Det vi är extra nöjda med är att Göteborgs Takmontage var så flexibla och tog eget initiativ för att lösa problem under arbetets gång för att slutresultatet skulle bli så bra som möjligt. Detta är ett seriöst företag som jag definitivt kommer att rekommendera till vänner och bekanta!

För övrigt får man också en funktionsgaranti på 30 år då Göteborgs Takmontage är partner med Monier. Detta innebär att om taket skulle läcka osv. inom denna period så får man defekten åtgärdad kostnadsfritt om det är inom garantins ramar.

11 december 2025

Hej Johan.
Ett synnerligen stort tack för det fina omdömet och tack för att vi fick förtroendet att byta ert tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rekomenderar Göteborgs Takmontage AB.

Rekomenderar Göteborgs Takmontage AB.
Resultatet blev väldigt bra och vi är supernöjda!

Bytet av taket gick snabbt och smidigt. Ett plus var också att arbetet var väldokumenterat med bra före och efter bilder.

26 november 2025

Hej Richard.

Takbyte Göteborg

Det har varit ett sant nöje att anlita Gustaf och kollegorna på Göteborgs Takmontage! Allt från första möte till slutinspektionen sköttes professionellt med ett mycket trevligt bemötande och djupt kunnande. Hög tillgänglighet för frågor och funderingar under hela projektet .Oväntade händelser under arbetets gång löstes helt friktionsfritt. Vi är mycket nöjda med resultatet!

30 september 2025

Hej Simon.

Stort tack för det väldigt fina omdömet och stort tack för att vi fick förtroendet att byta ert tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lars med sitt gäng är ett par hjältar

Lars med sitt gäng är ett par hjältar! Allt fungerande utan några som helst problem. Från första mötet till att allt var klart. Här fanns inga frågor, allt hade Lars och gänget koll på under hela projektet. Spot on! 10/10.

25 augustus 2025

He Joachim.

Stort tack för de fina omdömet och stort tack för att vi fick förtroendet att byta ert tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Underbart vackert tak med nytt takfönster, nya stuprör och allt på under en vecka som utlovades.

Proffsigt och väl utfört arbete. Bra första info-möte. Goda råd om material och uppföljning kontinuerligt. Höll tiden som utlovades och vi är fantastiskt nöjda med material och särskilt nöjda med bemötandet. Kände oss trygga och kan varmt rekommendera företaget.

4 juli 2025

Hej Annsofi.
Stort tack för de fina orden och tack för att vi fick förtroendet att byta ert tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi är mycket nöjda med Göteborgs…

Vi är mycket nöjda med Göteborgs takmontage som utförde arbetet effektivt och levererade ett riktigt bra resultat. Rekommenderar varmt.

13 augustus 2025

Hej Christine.
Stort tack för det fina omdömet och för att vi fick förtroendet att byta ert tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi tyckte att vi fick bra information…

Vi tyckte att vi fick bra information före arbetet. Vi
hade en bra kommunikation under arbetet och ni
arbetade snabbt, Vi är mycket nöjda.

28 juli 2025

Hej Lars.
Stort tack för det fina omdömet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De gjorde ett mycket fint jobb med mitt tak

De gjorde ett mycket fint jobb med mitt takbyte. Jag valde att även byta råsponten, så de fick passa på en dag med uppehåll och då körde de på med 6 man i 10 timmar och gjorde allt väder tätat (de byte all råspont och på med all papp) innan de åkte hem för dagen.

Kan verkligen rekommendera detta företag.
Alla personer pratade Svenska, vilket jag uppskattade samt att de var mycket trevliga allihopa, och svarade på alla mina frågor.

/ Stig

28 mei 2025

Hej Stig.
Stort tack för det fina omdömet och för att vi fick byta ert tak.

Toppenbra!

Mycket trevligt, proffesionellt, bra bemötande! Noggrann besiktning före, där alla bilder skickades på mejl. Snabbt, effektivt takbygge med fantastiskt resultat! Slutbesiktning med fotografering av drönare som också kommer på mejl. Vi är jätte nöjda!

31 juli 2025

Bra och tydlig kommunikation

Bra och tydlig kommunikation. Enkelt att få tag på och trevligt team på plats. Två veckor från första byggställningen till färdigt.

22 april 2025

Antwoord van Göteborgs Takmontage AB

Stort tack för det fina omdömet Helena.

Rekommenderas

Ett riktigt gott bemötande och hög kvalité genom hela arbetet på både tak, kontakt och leverans. Vi rekommenderar Göteborgs Takmontage och skulle inte tveka att använda dem igen. Supernöjda!

11 mei 2025

Hej Kristofer.

Snyggt, Snabbt, Proffsigt

Vi anlitade Göteborgs Takmontage för att fixa taket på vårt hus i Bräcke och vi är jättenöjda! Bra kommunikation, snyggt, snabbt, proffsigt - ni levererade över förväntan!
Erik & Helene

6 april 2025

Hej Erik.

Tack för det fina omdömet och för att vi fick byta ert tak.

Super Nöjd med arbetet

Super Nöjd med arbetet, enkla, smidiga och inga extrakostnader!

10 maart 2025

Hej Mikael.

Tack för det fina omdömet och stort tack för att vi fick förtroendet att byta ert tak.

Mycket bra kommunikation före

Mycket bra kommunikation före, under och efter utfört arbete. Mycket nöjd med resultatet, fick även snickarhjälp med lite tillbyggnad på ett smidigt sätt.
Bra personal.

24 februari 2025