GourmetGrisen.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk oplevelse fra start til slut! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Gourmet Grisen leverede en oplevelse, der virkelig fortjener de varmeste anbefalinger. Alt var præcis, som man håber på – og mere... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse fra start til slut! Jeg kan varmt anbefale Gourmetgrisen.dk. Alt har bare spillet – lige fra bestilling til levering. Maden var virkelig lækker, frisk og af høj kv... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele cateraar
  2. ook in
  3. Carvery
  4. Catering
  5. Grillrestaurant

Geschreven door het bedrijf

GourmetGrisen.dk's mission er at levere enestående oplevelser med fokus på helstegt pattegris, kvalitet og service. Vores mål er at bringe folk sammen omkring vores lækre pattegris, som skaber minder for livet. GourmetGrisen.dk leverer helstegt pattegris til din fest både med og uden tilbehør, og vi er dedikerede til at imødekomme dine behov og skabe uforglemmelige smagsoplevelse

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

34 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk oplevelse fra start til…

En fantastisk oplevelse fra start til slut! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gourmet Grisen leverede en oplevelse, der virkelig fortjener de varmeste anbefalinger. Alt var præcis, som man håber på – og mere til.

De kom til tiden, var utrolig professionelle og meget disciplinerede, og man mærker tydeligt, at der bliver lagt stor vægt på kvalitet og detaljer. Råvarerne var virkelig lækre, salaterne friske og velsmagende, og især pattegrisen var noget helt særligt – utrolig mør, saftig og bare fantastisk lækker.

Oksekødet var ligeledes mørt og smagte helt fantastisk, og kyllingefileterne var stegt perfekt. Det hele var tilberedt med stor omhu og kærlighed til det gode håndværk.

Men det, der virkelig fuldendte oplevelsen, var servicen.

Personalet var smilende, servicemindede og imødekommende, trods vi var 100 mennesker, maden stod klar til tiden, og de var utrolig behagelig og professionelle. Man føler sig virkelig taget godt hånd om.🥳

Alt i alt en fantastisk oplevelse, hvor både maden, servicen og kvaliteten var helt i top.

Gourmet Grisen får vores varmeste anbefalinger – og vi kommer helt sikkert til at vælge dem igen! ❤️🔥🐷

3 oktober 2026

En skøn oplevelse

Fantastisk service og imødekommende personale
En helt igennem vidunderlig service, imødekommende, venlig og ansvarsbevidst grill mester.

Maden var utrolig lækker, alle gæster var tilfredse med maden. Der var rigeligt med rester også😊

6 juni 2026

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse, sublime service, lækker smag, flot stegt kød, lækkert tilbehør, rigeligt mad til alle. Jeg vil anbefale gourmetgrisen til alle på min vej og helt sikkert selv benytte mig af dem i fremtiden. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

10 juli 2026

De kom til aftalt tid

De kom til aftalt tid. Det hele var lavet perfekt og der manglede ikke noget.
Fem stjerner herfra.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 augustus 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super lækkert og god service under…

Super lækkert og god service under arrangementet men kommunikationen op til var desværre nærmest ikke eksisterende hvilket gjorde os nervøse for om der kom noget mad. Det gjorde og alt spillede da de var ankommet.

3 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt har bare været godt fra jeg ringede…

Alt har bare været godt fra jeg ringede og spurgte om jeg kunne booke jer til vores kobberbryllup og kommunikationen med jer undervejs til endelig dato plus venlig personale der kom ud og stillede op lavede maden hvilket endnu engang var en positiv oplevelse og gæsterne var glade for maden hvilket var vigtig for os og jeg anbefaler gerne gourmegrisen.dk til andre omkring mig da vi syntes det i laver er godt

3 augustus 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk oplevelse fra start til slut!

Jeg kan varmt anbefale Gourmetgrisen.dk. Alt har bare spillet – lige fra bestilling til levering. Maden var virkelig lækker, frisk og af høj kvalitet, og man kunne tydeligt smage, at der var kælet for detaljerne.

Derudover var servicen helt i top, og hele oplevelsen var nem og overskuelig. Det er sådan en oplevelse, hvor man tænker, at her handler man gerne igen.

Kæmpe anbefaling herfra! ❤️

29 augustus 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Grisen var meget mør og smagte godt og…

Grisen var meget mør og smagte godt og der var meget til overens. Da vi skulle rydde op, fandt vi 2 store poser med grise affald og varmt kul, der lå i haven. Det havde jeg ikke regnet med vi selv skulle af med.
Men en god oplevelse, og alle gæster var begejstret.

10 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde Flemming og han skal have 10…

Vi havde Flemming og han skal have 10 kokke huer fra os , alt var bare i orden og vores gæster var mega glade for den gode mad og ikke mindst fin betjening hele vejen igennem 👍👨‍🍳👨‍🍳Vi ringer gerne igen en anden gang

Her fra de bedste anmeldelser 👍👨‍🍳🤠😎🙏

31 mei 2026

Lækker mad!

Lækker mad!
Alle gik derfra med fyldte maver.
Grisen og tilbehøret var lækkert.
God service, en dejlig oplevelse.

12 juni 2026