Gourmetshop.dk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skøn gave webshop med stort udvalg - og med en helt utrolig, fantastisk, personlig service. Brugt dem flere gange og har hver gang grundet fumleri haft brug for personlig betjening. Svarer straks på t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ville give/sende en vingave til min kunde, men kom til at taste mit eget telefonnummer ind i stedet for kundens. Så kunden havde store problemer med at få åbnet Postnords pakkeboks og modtage gav... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produkter af god kvalitet i en ret luksuriøs tone. Meget venlig service, hurtig og nem kommunikation. Pakkerne er meget velpakkede og beskyttede til transport. Pris i forhold til kvalitet. Jeg v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service, hvor jeg blev ringet op efter min bestilling med opfølgning og spørgsmål ind til min ordre, så den blive præcis, som den skulle være til mit behov. Hurtig levering og buddet sikr... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cadeaumandenwinkel
  2. Chocolaterie
  3. Bedrijfscadeau leverancier
  4. Cadeauwinkel
  5. Gourmet kruidenierswinkel

Geschreven door het bedrijf

Gourmetshop.dk er en førende online leverandør, der har specialiseret sig i levering af luksuriøse gavekurve over hele Danmark. Virksomheden har et imponerende udvalg af nøje udvalgte produkter, der er omhyggeligt sammensat i smukt designede kurve, hvilket gør dem til den perfekte gave til enhver lejlighed. Fra fødselsdage til jubilæer, bryllupper til forretningsbegivenheder, Gourmetshop.dk har noget for enhver smag og anledning. Hvad der virkelig adskiller Gourmetshop.dk fra konkurrenterne er deres dedikation til kvalitet og ekspertise inden for gourmetprodukter. Alle varer, der inkluderes i deres gavekurve, er nøje udvalgt blandt de bedste producenter, hvilket sikrer, at kunderne får en autentisk smagsoplevelse af højeste kvalitet. Deres sortiment omfatter alt fra håndlavet chokolade og fine vine til delikate specialiteter og eksklusive danske producenter. Gourmetshop.dk bestræber sig også på at tilbyde en problemfri og bekvem online shoppingoplevelse. Deres brugervenlige hjemmeside gør det let for kunder at finde den perfekte gavekurv, uanset om de søger efter noget sødt og romantisk eller noget sofistikeret og elegant. Bestillingsprocessen er hurtig og enkel, og kunder kan vælge at tilføje personlige noter eller tilpasse kurven efter deres præferencer. En anden bemærkelsesværdig fordel ved at vælge Gourmetshop.dk som gaveleverandør er deres pålidelige leveringsservice. De forstår vigtigheden af, at gaver når frem til tiden, især når de gives til særlige lejligheder. Derfor tilbyder de hurtig og pålidelig levering i hele Danmark, så kunder kan være sikre på, at deres gavekurv vil ankomme i perfekt stand og til rette tid. Ud over deres imponerende sortiment og fremragende kundeservice er Gourmetshop.dk også stolte af deres engagement i bæredygtighed og ansvarlig forretningspraksis. De stræber efter at minimere deres miljømæssige fodaftryk og støtter lokale producenter, når det er muligt. I alt er Gourmetshop.dk den ideelle destination for dem, der søger en smagfuld og mindeværdig gaveoplevelse. Deres luksuriøse gavekurve er fyldt med delikatesser og gourmetprodukter af højeste kvalitet, og deres dedikation til kundetilfredshed og pålidelig levering gør dem til en pålidelig partner for enhver gaveanledning. Gourmetshop.dk bringer glæde og elegance til gavegivning i hele Danmark, og deres produkter er et bevis på, at luksus kan være tilgængeligt for alle.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, både telefonisk og pr. mail ift. levering af pakke - alt gik som aftalt. Ingen klager!

5 februari 2023

Kære An,

Tusind tak for tilbagemeldingen. Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service! Og gavekurven var lige som den skulle være.

7 februari 2023

Kære Ida,
Tusind tak for de venlige ord.
Vi ser frem til at kunne hjælpe en anden gang.

Super god service

Super god service, da pakken var forsinket med postnord, og jeg ikke kunne få fat i postnord, så klarede gourmetshop tingene for mig, så pakken kom frem i tiden. Fint indpakket!

6 februari 2023

Kære Anna,

Tusind tak for din vurdering af vores service. Det var en fornøjelse at kunne hjælpe. Vi ses en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og yderst venlig kommunikation

Hurtig og yderst venlig kommunikation, levering til tiden og gode produkter. Varm anbefaling.

19 januari 2023

Kære Heidi,

Tusind tak for din feedback. Dejligt vi kunne være behjælpelig, Vi håber at ses igen en anden gang. Hav det godt indtil da.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

It was a great experience

It was a great experience! I cannot understand the Danish questions but this is my feedback

24 januari 2023

Antwoord van Gourmetshop.dk

Thank you very much for giving us a 5 star rating and for choosing Gourmetshop Denmark. We hope to be of any service again any other time.

Many regards

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg havde bestilt en gavekurv til min forlovede mens jeg var på skole, han modtog desværre en for gammel øl i kurven.
Jeg sendte en mail til Gourmetshoppen og indenfor en time var der afsendt en ny kurv med en skriftlig undskyldning. Det er hvad jeg vil kalde fantastisk service!
Klart en anbefalelsesværdig shop, hvis du står og mangler en gavekurv med lækre kvalitets varer 😍

12 januari 2023

Kære Patricia,

Tusind tak for din tilbagemelding omkring din oplevelse med Gourmetshop.dk. Når man handler hos os, er man mere end en kunde. Man er en værdsat del af vores forretning og en vigtig brik i det store puslespil, som er vores virksomhed. Vi værdsætter dit engagement i at handle hos os og dit valg af at vælge os som din foretrukne leverandør. Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang. Hav det godt indtil da.

Rigtig god service

Hurtig levering og buddet sikrede, at der var nogen tilstede, inden de kørte ud med min (lidt store) ordre.
Meget tilfreds og vil helt klar benytte Gourmetshop igen, fordi personlig/telefonisk betjening også betyder noget, selvom man handler online.

2 januari 2023

Kære Carina,

Tusind tak for dit feedback, og ikke mindst tilliden for at kunne løfte opgaven. Vi håber at kunne være behjælpelige igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og med telefon opkald

Hurtig levering og med telefon opkald. God service

27 december 2022

Kære LTM,

Mange tak for din tilbagemelding, og tusind tak fordi vi måtte hjælpe.

Antwoord van Gourmetshop.dk

Mange tak for tilbagemeldingen, opgaven og ikke mindst tilliden. Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fin købsoplevelse.Modtageren var…

En fin købsoplevelse.Modtageren var meget glad og tilfreds.Handler gerne hos jer en anden gang.

28 december 2022
Review zonder uitnodiging

Kære Annelise,

Det var dejligt at høre. Vi takker mange gange for din vurdering og ønsker dig et lykkebringende 2023.

God oplevelse

Dejligt udvalg - og det hele spillede bare fra køb til levering ☺️

20 december 2022

Kære Tina,

Det er vi rigtig glade for at høre, og tusind tak fordi du deler din oplevelse.

Nem og hurtig bestilling

Nem og hurtig bestilling. Nemt at komme i telefonisk kontakt også. Ingen skader på varen (god emballering) Hurtig levering. Top point på de 4 vigtigste punkter ved net handel.

16 november 2022

Kære Jørn,

Vi takker mange gange for din vurdering og anmeldelse. Det betyder meget for hele teamet at høre, at du havde en god oplevelse med os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og nemt og modtager har været…

Hurtig og nemt og modtager har været meget glad for gaven.

13 december 2022

Kære Siegrun,

Vi takker mange gange for din tilbagemelding. Det glæder os at modtager var meget glad for gaven.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin service og hurtig levering

Fin service og hurtig levering - tog hensyn til juletravlhed, så pakken nåede frem i tide.

18 december 2022

Kære Tina
Tusind tak for din tilbagemelding.
Det glæder os at høre, at pakken nåede frem i tide.

Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gode gang.
Glædelig jul og godt nytår.

Ekstraordinær god service

En gave jeg havde bestilt blev returneret til Gourmetshop, da modtager ikke lige havde fået den hentet. Men så fik jeg besked fra Gourmetshop, at de havde en medarbejder, der skulle forbi i nærheden af modtager og så ville tage pakken med. Det kalder jeg ekstraordinær god service😃

15 december 2022

Kære Gitte,

Vi går langt for at levere den bedste service for vores kunder. Tusind tak fordi du valgte os. Vi ses en anden gang ;)

Kære Søren,

Tusind tak for tilliden og opgaven.
Teamet ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang.

Vi ønsker dig et lykkebringende 2023.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Excellent and personalised customer…

Excellent and personalised customer service when I had uncertainty as to whether the courier was in contact with the addressee.

15 december 2022

Dear John

Thank so much for your kind words.
It was a pleasure being of service and we look forward helping any other time if needed.

We wish you all the best and a wonderful 2023.

Kind regards
Agnete, Thomas and Team Gourmetshop.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Quick delievery and good service

Quick delievery. Excellent service and great products.

21 december 2022

Dear Elisabeth,

Thank you so much for the kinds words.
Everyone at Gourmetshop.dk are very grateful.

We wish you a wonderful 2023.

Best regards
Agnete, Thomas and Team Gourmetshop.dk

Fantastisk service

Jeg har lige haft en rigtig god oplevelse hos Gourmetshop. Jeg søgte på nettet, om jeg kunne finde et sted i Århus, hvor de samme dag kunne sende en gavekurv med lækker kvalitetschokolade og god økologisk vin,
Jeg fandt Gourmetshop og fik en super fin service - helt i top. De har rigtig mange lækre produkter og man har mulighed for selv at vælge ting til en gavekurv, så man får lige præcis det man gerne vil. Jeg vender snart tilbage😊

4 november 2022
Review zonder uitnodiging

Kære Janni,

Tusind tak for de venlige ord. Vi værdsætter din tilbagemelding.
Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Hav det godt indtil da.

Agnete & Thomas