Geweldige verkoopster. Super aardig en het wordt ook nog is super leuk ingepakt. Leuke scrunchie erbij :) helemaal top. Ik ben zeer tevreden en zal zeker vaker bestellen op Grailavenue !!
Hele leuke kleding, voor een nog leukere prijs! Er worden vaak nieuwe kledingstukken geplaatst. Goede service en vriendelijke eigenaresse, waarbij je altijd voor vragen terecht kan. Al met al, hel... Toon meer
Hele fijne ervaringen met de verkoop. Goeie en prettige website. Meerdere truien besteld die allemaal heel mooi zijn binnengekomen, erg goede kwaliteit voor de prijs. Ben er erg blij mee!
Er was is mis gegaan met de bestelling, maar dat is heel goed opgelost.
Hi! We're Grail Avenue and we sell vintage branded clothing, like Ralph Lauren and Tommy Hilfiger. But if you're looking for brand new sneakers, like Adidas and Nike we can provide these for you as well! We're an inclusive company and sell all different colors and sizes. We ship in 1-3 business days and if you have any questions feel free to mail us!
Zimmermanhof 15, 6952HS, Dieren, Nederland
- grailavenue@outlook.com
- grailavenue.com
Vraagt klanten om een review
Professioneel, vriendelijk en mooie schoenen!
Vriendelijke reactie, professioneel. Schoenen zoals omschreven, snelle verzending, kadootje ontvangen bij de bestelling. Kortom zeker aan te bevelen!
Geweldige verkoopster
Goede service!
Goede service, netjes vermeld dat het artikel wat later kwam, uiteindelijk nog snel ontvangen!
het was er snel en kreeg er zelfs een…
het was er snel en kreeg er zelfs een kadootje bij!
Hier moet je zijn
Vriendelijk contact ,weten wat ze verkopen.
Zijn behulpzaam in het zoeken naar de juiste maat. Wordt super snel geleverd
Perfect
Het bestellen ging super goed en de bestelling kwam ook best snel aan. De schoenen waren precies zoals op de site is aangegeven, ze kwamen ook in de originele doos en ook met extra veters. Al met al super blij mee.
Super snelle levering
Super snelle levering, netjes verpakt, en nog een scrunchie bij al cadeautje! 🥰
Echt top! Ga hier vaker bestellen
Super snelle bevestiging & levering
Super snelle bevestiging & levering. Goede kwaliteit kleding en precies zoals aangegeven op de site! :)
Top service
Snelle levering van top schoenen. Eerste instantie verkeerde maat besteld. Even appen en snelle omruiling.
Super service
Super service. Eerste paar adidasjes had een defect zonder moeite een nieuw paar ontvangen. Reageert binnen een uur op de email. Klasse!
Alles wordt altijd mooi en schoon…
Alles wordt altijd mooi en schoon ingepakt en de items zijn van super goede kwaliteit! Alles is echt top geregeld 🩷