Grandcruwijnen BV Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Delicatessenzaak
  2. Slijterij
  3. Wijnhandel

Grandcruwijnen is een Nederlands familiebedrijf met een passie voor wijn en een assortiment van bijna 4.000 wijnen uit bekende wijnregio’s wereldwijd. Vanuit ons Wine Warehouse in Dordrecht leveren wij wijnen aan wijnliefhebbers, horeca en retail (B2C & B2B) Wat ooit begon vanuit een persoonlijke passie voor wijn is uitgegroeid tot een gespecialiseerde wijnwinkel met een breed en zorgvuldig geselecteerd aanbod van wijnen uit onder andere Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Portugal en de Nieuwe Wereld. Het assortiment bestaat uit zowel toegankelijke kwaliteitswijnen voor dagelijks genieten als exclusieve flessen van gerenommeerde wijnhuizen. Veel wijnen zijn direct geïmporteerd van producenten en vrijwel alle flessen zijn ook per stuk te bestellen, zodat klanten eenvoudig verschillende stijlen en regio’s kunnen ontdekken zonder direct een volle doos te hoeven kopen. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop en wij leveren wijnen door heel Europa. Klanten kunnen hun bestelling ook afhalen in ons Wine Warehouse in Dordrecht. Hier geldt een afhaalkorting en is het mogelijk om samen met een sommelier wijnen uit te zoeken en persoonlijk advies te krijgen. In het magazijn en de showroom zijn duizenden wijnen beschikbaar en helpen wij graag bij het vinden van de juiste fles voor een diner, cadeau of speciale gelegenheid. Naast de webshop heeft Grandcruwijnen ook een eigen app met verschillende functies voor wijnliefhebbers. In de app kunnen klanten gebruikmaken van een online sommelier voor wijn-spijs advies, professionele wijnratings bekijken van bekende wijncritici, en eenvoudig wijnen zoeken binnen het assortiment. Een unieke functie in de app is het scannen van wijnlabels. Door een fles te scannen verschijnt direct uitgebreide informatie over de wijn, waaronder proefnotities, achtergrondinformatie over het wijnhuis en technische fiches van de wijnmaker met details over druivenrassen, vinificatie en rijping. Voor veel wijnen zijn daarnaast 360 graden foto’s beschikbaar zodat de fles en het etiket volledig bekeken kunnen worden. Met een combinatie van een breed assortiment, uitgebreide productinformatie en persoonlijke service wil Grandcruwijnen wijnliefhebbers helpen om betere keuzes te maken en nieuwe wijnen te ontdekken. Of het nu gaat om een dagelijkse huiswijn, een bijzondere fles voor een diner of een zeldzame wijn voor de kelder, bij Grandcruwijnen staat kwaliteit en transparantie centraal.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Super assortiment

Super assortiment, gebruiksvriendelijke site en mijn bestelling stond razendsnel voor de deur, perfect verpakt. Gratis verzending boven €100 maakt het af. Ik ben hooked en bestel hier zeker weer!

26 maart 2025

Prima

Heel vriendelijk personeel dat me kon helpen ondanks dat ik niets van wijn wist :)

13 maart 2025

Fijn contact, goede wijn

Groot assortiment en in veel verschillende prijsklasses wat fijn is als beginnende wijnliefhebber. Door eigen ontbrekende kennis leuk contact gehad met Claudia, die echt heerlijke wijnen adviseerde binnen mijn budget. Iedereen aan tafel was fan! Nogmaals thanks Grandcru!

18 december 2024

onbetrouwbare reviews

Op zich niets mis met de levering. Wat mij echter tegen de borst stuit is dat er blijkbaar geen reviews worden geplaatst met een kritische noot. Hierdoor wordt een verkoper opeens volstrekt ongeloofwaardig. Jammer, maar zo val je wel genadeloos door de mand.

22 oktober 2024

Top service

Bestelling gedaan van Dom Perignon via de website, kon niet gelijk alles bestellen maar na een telefoontje was alles super snel geregeld. Champagne werd binnen 2 werkdagen geleverd. Top!

13 december 2022

Waardeloos

Ik had binnen 1 week een fles champagne nodig, nadat ze totaal het verkeerde hebben geleverd konden ze ook nog eens niet meer het juiste product sturen. We hebben 0 compensatie gekregen voor hun fout, de klantenservice was erg onvriendelijk en onbehulpzaam, het geld terugkrijgen kost nog steeds veel moeite.

9 juni 2020
Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)