Grote teleurstelling. Premium graszoden besteld, maar een inferieure mix van twee verschillende velden/partijen geleverd gekregen. De zoden kwamen al verstikt en stinkend aan, hoewel ze onmiddellijk n... Toon meer
Op de offerte-aanvraag werd snel gereageerd. Info aanleveren en foto’s opsturen ging makkelijk. Snel reactie op vragen. Gras werd in een dag gelegd en we hebben een grote grasmat in 3 delen met bijz... Toon meer
35 EUR extra betaald bij bestelling voor levering met tijdslot tussen 8u - 13u. Levering uiteindelijk pas om 17u30 doorgekomen. Na contact opgenomen te hebben kon men enkel zeggen 'helaas, er is iets... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Graszodenkopen levert graszoden door heel Nederland. Wij leveren uitsluitend grasmatten van de beste kwaliteit.
Nederland
- graszodenkopen.nl
Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord
Een perfect gestructureerd bedrijf. Het resultaat een TOP gazon.
Het hele proces van offerte ontvangen, akkoord geven en het leggen door de experts van graszoden kopen.nl is zeer goed geregeld. De experts die het gras komen leggen werken heel netjes en gestructureerd. 71 m2 in 2.5 uur met 3 man. Maar ze werken ook keihard door. En ruimen alles weer netjes weer op. Je krijgt ook een boek met sproeivoorschriften, wanneer 1e keer gras maaien en bemestingssdvies. Ik heb het hele proces zeer positief ervaren en zou zo weer met graszoden kopen.nl in zee gaan. Echt een aanrader. Alles is top geregeld.
Snel contact en snel gelegd
Gras werd in een dag gelegd en we hebben een grote grasmat in 3 delen met bijzondere vormen. Oud gras/onkruid eruit, egaliseren en leggen maar. Ligt nu 2 weken en is goed aangeslagen. Erg blij mee!
Het gras is inderdaad groener
Het gras ziet er perfect uit en is met veel zorg voor detail gelegd.
Eigenlijk ging alles mis
Eigenlijk ging alles mis. Er zijn 2 soorten gras geleverd, maar daar reageert meneer niet op. Er werd door de chauffeur gebeld, maar mijn man was net iets te laat. Terugbellen gaf voicemail. Omdat bij ons in de buurt niet alle vrachtwagens mogen rijden, heeft de chauffeur het 5 straten verderop "gedumpd":. Niet gereageerd waar hete was, bellen met de leverancier onmogelijk. Na boze emails krijg je te horen dat "er in overleg"?????? het daar neer is gezet. Onze auto volledig in de puin door het rijden met aarde, zonder verpakking. Geen excuses, geen compensatie, niets, vreselijk oneerlijk bedrijf.
De reactie hieronder van het bedrijf draait opnieuw alles om. Ga aub niet met ze in zee. Ze liegen dat het gedrukt staat.

Zeer slecht gras!
Zeer slecht gras. Binnen 1 dag al dor. Op mail wordt niet gereageerd!

Amateurs
Graszoden vol straatgras. Enige reply van klantendienst na 3 weken is een copy/paste van hun website hoe gazon te behandelen.
Teleurstellend.
Alleen de levering was ok. Vandaar 1 ster.
Slechte kwaliteit, slechte (geen) service
Ik heb ruim een jaar geleden gras gelegd van Graszodenkopen.nl. Het werd netjes op de juiste dag geleverd en na het leggen zag het er prachtig uit.
Echter, na een jaar is het gras heel dun geworden. Het is net of er van alle gassoorten die er in een mat zitten, nog maar 1 soort over is, bij wijze van spreken staat er zo hier en daar een sprietje. Dit ondanks onze goede zorgen met mesten, maaien, water geven etc.
Ik heb Graszodenkopen.nl een mail gestuurd hierover maar na een week nog geen reactie.
Waardeloos!
Gele graszoden geleverd gekregen
Gele graszoden geleverd gekregen! risico zou blijkbaar in de voorwaarden staan. In eerste instantie boden ze aan dit op te lossen door nieuwe te bezorgen om hier de dag voor levering op terug te komen. Conclusie: een tuin vol kapot gras
In tegenstelling tot wat ze beweren ben ik ze direct beginnen leggen en heb ik de paletten mooi vochtig gehouden.
Ze bieden wel aan om de kapotte stukken te vervangen door de helft van de prijs. Jammer genoeg is dit weer een dag werk met 3 man en moet je vooraf betalen, zo is er risico dat ik weer kapotte grasmatten krijg.

Perfecte bestelling en Levering
De bestelling van het gras is exact verlopen zoals op hun website wordt vermeld. Zou tussen 14:00 en 16:00 worden geleverd maar de chauffeur was er om 14:15 waardoor ik de matten direct kon gaan leggen. Nu nog afwachten voor resultaat maar gezien de huidige weersomstandigheden heb ik daar wel vertrouwen in. Ps. ik heb de begrenzingsdraad voor robotmaaier onder de graszoden aangebracht. Ps. zelfs wat extra geleverd.
Zeer SLECHTE gras
Zeer SLECHTE gras, zogenaamd premium gras! Onderstaande reactie van de eigenaar is 1 klare onzin!! Heb juist direct gebeld, heb ze allen afgestapeld, in schaduw gehouden en beetje water gegeven! Wat een afschuwelijke leugen!! Wees eens eerlijk zeg tehen de klant excuses of kom wat met een beetje compensatie ofzo!! Foto's zeggen genoeg met kleur en kwaliteit!! Kijk naar foto's en zie met eigen ogen watvoor gras wij kregen! We hebben professione tuinmannen ingeschakeld, en deze stonden versteld wat er voor gras binnenkwam. De gras zijn van diverse weilanden en met zeer slechte kwaliteit, veel gaten en kwam niet vers binnen! We vroegen maar een kleine compensatie, en deze hun deden er niks aan. Je word hier als een hond behandeld! Nu gaan wij rechtzaak hiervan maken! Afschuwelijk service! Dik 1600 euro bijna betaald. Koop hier geen gras!!! Kijk naar de foto's zegt al genoeg! Afschuwelijk!!

Antwoord van Graszoden Kopen
160 m2 grasmatten besteld voor levering…
160 m2 grasmatten besteld voor levering 12 mei. Geen uur ontvangen via mail of in de track en trace. S’middags dan maar zelf de transporteur gebeld. Ze konden niet leveren en wezen met de vinger naar een andere transporteur. Gebeld naar graszodenkopen, uitleg gedaan en ze ging overleggen met heer collega en mij meteen terugbellen. Geen telefoon meer gekregen.
Dan maar zelf terug naar de transporteur gebeld. Hij gaat de matten mogen brengen. 3 dagen nadat deze zijn ingeladen voor transport. Dat beloofd voor de kwaliteit. Bijkomend vertrekken wij op vakantie waardoor wij genoodzaakt zijn een oplossing te zoeken voor de plaatsing op een feestdag. Begin maar rond te bellen de avond voordien...
In hun mail met de track en trace claimen ze dan nog dat hun matten hoe dan ook geleverd worden. “Idd na 18u blijft onze chauffeur gewoon verder rijden...”
Kijk uit met bestellen. Moest al 30 minuten in wacht alvorens iemand te kunnen contacteren die dan nog enkel loze beloftes maakt...
Joachim Van Leuven

Teleurstellend
55m gras besteld en keurig op pallet geleverd op de stoep. Na afstapelen in de achtertuin blijkt er maar 50m te zijn geleverd. Na melding zeggen Marcel dat het 3 keer wordt geteld vooraleer het op transport gaat. En vervolgens willen ze een foto van de pallet. Goed om te weten dat alle klanten een foto van de pallet maken, niet dus. Vervolgens hoor je niets meer...

Antwoord van Graszoden Kopen
levert mooi gras en snelle levering…
levert mooi gras en snelle levering zoals op afspraak, beslist het vertrouwen waard. Nu genieten we van een mooi grasveldje in onze achter tuintje