Wow oplichter
Wow , eindelijk een waarschuwing!
Grote oplichters van gratis kittens
Uit Afrika, nonnetje bestaat niet.
Wow , eindelijk een waarschuwing!
Grote oplichters van gratis kittens
Uit Afrika, nonnetje bestaat niet.
Oplichters komen uit Rwanda niet intrappen ik heb dat ook niet gedaan maar heb wel meegepraat tot het zou worden verstuurd heb mijn nr gegeven in een e-mail en werd dus gebeld door een nr uit Rwanda +250 784 842 469 niet intrappen dus ik heb wel alles geblokkeerd nu 😉👍
Oplichters, helaas. Met meerdere mensen van de website gemaild, allemaal met hetzelfde verhaal dat de kitten(s) gaan vanuit België of Frankrijk naar mijn huis verzenden.
"Ik kan het kitten morgen bij u thuis laten bezorgen"
Je moet alleen direct aan de bezorger betalen. Ene vraagt 25 euro, andere 300 euro...
Kan me volledig aansluibij de vorige reviews.
Heel de avond op en af mailen om het transport te regelen, katjes worden gratis aangeboden, als je zegt dat je er iets voor wilt geven reageren ze daar zelfs noet op. en dan dan daags vragen ze plots 175€ via paycardsafe. Ze stuurde me zelfs een foto van "haar" paspoort erbij. En met die foto zou ik dan zekerheid hebben... geloof er niks van! Het zijn inderdaad oplichters.
Gratiskittens.nl is n vuile stinkhoer die met praatjes en vragen om paysafekaarten zogenaamd n kitten opstuurd!
Zware fraude !
Site werkt gewoon mee,
Dit is oplichterij. Er werd mij 175 euro transportkosten gevraagd. Goed dat ik mijn gevoel heb gevolgd. Beste mensen trap er niet in!
Als ik deze site eerder had geweten dan was ik er nooit ingetrapt.
Ene Winni Bod een kitten aan.
Ik ben nu dus opgelicht en ben mijn geld kwijt.
Nu staat dezelfde (maincoon) kitten weer op de site onder een andere naam.
Heb vanmiddag aangifte gedaan bij de politie.
Deze nemen dit heel hoog op.
En hopen op meerdere aangiftes.
Dus mensen laat het hier niet bij.
En laten we proberen dit op te lossen.
De zogenaamde Jannie met een maine coon kitten is FAKE, zeggen dat je wilt komen kijken en ophalen, dan foto's vragen, en ze haakt als Winne Lambert af, smoesje dat ze kan.er aan DE oor had en in een RK missie in Aarlen zat, allemaal FAKE!!!! val ze maar lastig.....
Ik ben opgelicht 😣 ze hebben in totaal 110,- euro gejat. Een verkoopster die melissala heet had advertenties geplaatst van kittens en ik nam contact met ze op en kreeg een mail van jelissa die mijn adres en gegevens vroeg om de kittens op te sturen met een transportbedrijf die heet ship USC, ik zocht het achteraf op en het is een transport bedrijf in de verenigde staten. Zoo stom dat ik niet eerder heb onderzocht. Ze vragen om met een paysafe kaart geld op te sturen en domme ik deed dat gewoon omdat ik het echt niet wist dat het een oplichter was. Ik vertrouwde deze site maar niet doen dus. Vervolgens wilde ze steeds een betaling voor allerlei redenen zoals een transport bak en bij de grens moesten ze vaccineren en de kitten een chip geven etc zo veel bullsh$t. Ze stuurden me zelfs fake videos van de kitten en een zogenaamde neppe vaccinatie bewijs. Ze zeiden dat ik mijn geld terug zou krijgen. Ze beloofde me eerst dat hij om 18:00 zou komen, en daarna om 19:00 en daarna 21:00 uur en toen zeiden ze volgende dag om 9:00 uur. Na een paar uur kreeg ik geen mailtjes meer terug van deze mensen. Ik voel me zo rot! Heb letterlijk gehuild en heb zo veel stress gekregen hierdoor. Vuile mensen. En deze stomme site zegt dat hun geen verantwoordelijkheid nemen en dat deze oplichters gebruik kunnen maken van zo een site. Stay safe en ik ga nooit meer geld opsturen met safe kaarten of wat dan ook
Oplichters!! Niet aan beginnen! Ze willen kittens transporten. Vragen hiervoor 25€ en daarna volgt er meer.
Uiteraard niet voor gevallen, maar hier een waarschuwing!
Ik had gereageert op deze site en er zou een kitten gebracht worden. Eenmaal bij het transportbedrijf begonnen de zogenaamde problemen. Ze gebruiken United Shipping Company als logo zonder verdere namen te gebruiken. De betaling wordt gevraagd als een paysafe kaart van €25,-. Daarna begint de volgende truc: Er is geen eigendomspapier aanwezig. Voor deze moet er nog eens €25 aan paysafe kaart betaald worden. Het document is voorzien van de Certificate Kennel Co logo en ziet er aangepast uit. Dit is dan het begin voor verdere problemen, dus ik hoop dat mensen zich bewust zijn dat er nooit betaald wordt met paysafe kaarten als je met een oprecht bedrijf te maken hebt. Wees gewaarschuwt!!!
Oplichters
Uitgeprobeerd voor test.
Je moet betalen via een pay card voor transport
Als je ziet dat de aangeboden kittens van verschillende rassen, steeds onder dezelfde naam worden geplaatst, weet je dat deze website niet te vertrouwen is. Ook de verificatie e-mail ziet er slecht uit.
Ik heb geprobeerd te registreren en het is gelukt. Maar heb geen mail ontvangen en bovendien toen ik wilde inloggen stond er dat de gebruiker niet gevalideerd is. Dus ik heb een vermoeden dat het een oplichting site is dat alleen maar uit is om gegevens te verzamelen.
UPDATE:
Ik heb de mail 10 minuten ong. later ontvangen en het ziet er niet echt vertrouwelijk uit. Omdat er allemaal linkjes in staan, waar ik echt niet op ga klikken.