Een bruidspaar had nog niet nagedacht over bedankjes. Hun trouwfeest was 1 week later, wanneer ik enkele opties van de graveerwebshop liet zien. Yara stond direct klaar om de vragen te beantwoorde... Toon meer
Super fijne ervaring bij Yara van Graveerwebshop! Vooral het advies op maat is een grote meerwaarde, ze dacht echt mee met ons hoe we ons idee het beste konden aanpakken. Enorm snel geholpen, vlotte c... Toon meer
For great personal gifts and signs graveerwebshop.be is the place to be. We take care of our customers and want everybody to be content about our services. We work B2B and B2C. For B2B work, please contact us.
Battelsesteenweg 319, 2800, Mechelen , België
- 0477546468
- opmaat@graveerwebshop.be
- graveerwebshop.be
Mensen keken ook naar
Tweede keer een flowerhoop laten maken…
Tweede keer een flowerhoop laten maken en weer een prachtig resultaat en top service! Dank je wel!!
Mooi afgewerkt product
Mooi afgewerkt product. Je moet enkel bij de extra info echt alles schrijven wat je denkt. Ik had niet geschreven dat ik mijn tekst wel mooi onder elkaar wou, zoals afgebeeld, enkel dat ik het volledig in sierletters wou.
Wel heel mooi geschreven/gegraveerd.
Naamboog met droogbloemen
Naamboog met droogbloemen was perfect zoals besproken via een aantal mails.
Ondanks de verlofperiode werd de naamboog vlot geleverd.
Gepersonliseerde piratenkoffer
Schitterende piratenkoffer als geboortekado gekocht. Met gekleurde houten belettering. Deskundig advies qua kleur/plaatsing van eigen ontwerp (.eps). Snelle levering want volledige ‘in-house’ productie. Prijs/kwaliteit: A+++
Topper in haar vak!
Als weddingplanner heb ik geregeld iemand nodig om me verder te helpen met een welkomstbord, naamkaartjes, gastenboek enzovoort. Yara denkt altijd graag mee om iets te maken dat past in het concept, zélfs als het heel last minute is. (En dat durft al eens gebeuren; sorry, Yara. 🙃) De prijzen zijn meer dan schappelijk voor de topkwaliteit die ze leveren, dus ik kan Graveerwebshop alleen maar aanraden!
Prima plaatje!
Bpost heeft het eerste pakje niet bezorgd. Ze hebben zonder discussie een tweede keer het plaatje gemaakt en opgestuurd.
Super hard bedankt voor de snelle…
Super hard bedankt voor de snelle topservice!
Heel erg mooi gemaakt, TOP! 🤩
Bedankt! 🙏🏻
Het was een simpel en zeer gemakkelijk…
Het was een simpel en zeer gemakkelijk koopje op hun persoonlijke website.
Mooie producten
Er was eerst een foutje gedrukt, maar na 1 mail werd dit onmiddellijk rechtgezet en heb ik een nieuw pakketje ontvangen. Mooie producten

Antwoord van Graveerwebshop
Zoals altijd weer heel tevreden!
Zoals altijd heel tevreden van Graveerwebshop. De cadeautjes werden snel geleverd, zijn origineel en gepersonaliseerd. Weer heel wat blije gezichten gezien aan de kersttafel! Dikke merci voor jullie toewijding en service.
Was boven mijn verwachtingen
Was boven mijn verwachtingen. Heel mooi afgewerkt! Rappe verzending. Een echte aanrader!
Cadeautjes waar je blij van wordt!
Wat een feestje om hier cadeautjes te shoppen! Of je nu iets zoekt om weg te geven of stiekem zelf wilt houden :-), dit is dé plek voor unieke, originele cadeaus waar je blij van wordt. Het assortiment zit bomvol leuks, dus er is altijd iets dat perfect past bij jou. En het allerleukste? Je kunt alles helemaal naar wens personaliseren! De mensen achter dit bedrijf zijn superlief en staan altijd klaar om je te helpen. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een speciaal cadeau met een persoonlijk tintje. :-)
Supermooi
Ipv op Etsy te bestellen (wat niet lukte)
Rechtstreeks bij jullie kunnen bestellen, wat ook dan nog goedkoper was😊
Het is een heel mooie vrachtwagen.het is een geboortegeschenk.

Antwoord van Graveerwebshop
Super vriendelijke bediening en top…
Super vriendelijke bediening en top materiaal geleverd ...ga er zekers nog op bestellen