Al jaren een tevreden klant.. Nadat ik vanmiddag mijn bestelling supersnel binnen had gekregen die ik eergisteren besteld had,kreeg ik een mailtje waarin er 30% korting gegeven werd.. Na een mailt... Toon meer
SCAM!!! NIET BESTELLEN!! De KvK is nep, staat op verschillende namen van bedrijven die deze gebruiken net zoals het BTW nummer die op een ander bedrijf staat: My Moissani... Toon meer
Hele lekkere en krachtige zuurzak bladeren....Fijne service en snelle reactie op je vragen... Een echte aanrader deze shop!
Graviola Shop, established in 2016, specializes in the provision of wild graviola leaves, sourced directly from the lush forests of Suriname. Our leaves are guaranteed to be no more than 60 days old from the point of harvest, ensuring utmost freshness and quality. Operating from the Netherlands, we are proud to offer global shipping, bringing the natural goodness of our products to customers worldwide.
Olmenlaan 57, 1404DD, Bussum, Nederland
- +31850605369
- info@graviolashop.com
- graviolashop.eu
Fijne website
Fijne website, snel geleverd en verse zuurzak bladen.
Hele lekkere en krachtige zuurzak…
Goede en snelle service…
Al jaren een tevreden klant..
Na een mailtje werd dit meteen verrekend in de voor mij meest voordeligste manier! Dit noem ik nou service!
Dankjewel Sebastiaan
Was probleem met zending
Was probleem met zending , bedrijf heeft het gelijk ‘recht ‘ gezet ,dag erna wel ontvangen
Allereerst wil ik ze bedanken voor de…
Allereerst wil ik ze bedanken voor de Top service en als er wat is of als je vragen heb nemen ze, dat direct op! Ik waardeer hun eerlijkheid en service! Super vriendelijk zijn ze en de bladeren zijn Amazing! Heb dit bij twee andere bedrijven voorheen gekocht en ze direct in de prullenbak gedaan! De bladeren van Graviola shop komen geen eens in de buurt van andere webshop! En dit is geen verkoop praatje ik hou van eerlijkheid, dus vandaar , dat ik dit deel! De bladeren zien er echt heel goed uit de geur ook super goed en de thee zelf is gewoon van een hele andere level! Dit heeft iedereen gewoon nodig in zijn leven een extra boost👏🏽Ik bereid het precies hoe hun, dat aangegeven hebben! Mij kan je niet gelukkiger maken met deze thee! Ik geniet ervan! Smaakt heerlijk en het voelt gewoon goed als je het drinkt! Het doet wat het moet doen👌🏽ik raad het een ieder aan, want het is echt precies zoals ze het beschreven hebben! Bij dit bedrijf had ik er direct een goed gevoel bij, nadat ik ze tegen kwam via Google heb echt alles meerdere keren gelezen en twijfelde geen moment ( terwijl ik nooit zomaar ergens in geloof en al helemaal niet bestel ben daar echt moeilijk in) maar bij hun had ik direct een bestelling geplaatst mijn gevoel zei doe het en ik deed het en nu komen ze niet meer van me af🤣, want eerlijk is eerlijk dit is de beste thee Ever, dus mijn dank is groot en ben ze super dankbaar! Tot de volgende bestelling😊
Zuurzak bladeren van Graviola shop
Ik had gelezen over de heilzame werking van zuurzak thee. Ik heb gezocht op internet en kwam bij Graviola shop uit. Ze hebben een heldere site waar je snel en makkelijk besteld. Het kwam een dag later al binnen. Netjes vacuüm verpakt. Mooie bladeren en groot. Op de site staat hoe je er thee van moet maken
Een aanrader dus. Ben zeer tevreden.
Lekker en gezond
Duidelijke instructie, de thee smaakt (zeker met honing) heerlijk!
Heel lekker de thee en hopenlijk doet…
Heel lekker de thee en hopenlijk doet de thee zijn best mijn longtumor te verkleinen 🙏
Netjes op tijd bezorgt
Ziet er goed en verzorgd uit
Ziet er goed uit. Netjes verpakt. Het is lekkere thee. We gaan de gezondheidsvoordelen meemaken.
Het is een heerlijke thee
Het is een heerlijke thee, volgens het recept wat je mee krijgt maar ik vind hem puur ook erg lekker.
Helemaal top
Snelle verzending, goede bladeren en een perfecte smaak :).
Zeer blij met de thee bladeren
Zeer blij met de thee bladeren. Ook zeer snelle levering bedankt daarvoor
Bladeren keurig ontvangen
Bladeren keurig ontvangen, ik vind het een fijne thee...
Zit verder geen gebruiksaanwijzing bij maar die vind je wel online.
Geweldig !
Ik heb inmiddels 2 bestellingen geplaatst beide netje verzonden en ontvangen ook waren de zuurzak bladeren vacuüm verpakt netjes en snel bedankt tot de volgende bestelling
Geen 30 dagen garantie bij de graviolashop.
De zuurzak bladeren werden keurig verpakt en redelijk op tijd bezorgd.
Er wordt echter geadverteerd met:
30 dagen niet goed- geld terug -garantie.....
dit is dus niet waar: waarom niet waar?
*zodra je de verpakking opent, en je de bladeren wilt uittesten, vervalt die garantie.
Ik werd ziek en misselijk van de thee van de zuurzakbladeren, en heb dit binnen 30 dagen vriendelijk gemeld.
Toen kreeg ik antwoord dat de verpakking niet geopend terug gestuurd mag worden.
Op mijn keurig nette wedervraag, hoe ik de thee dan 30 dagen kan uitproberen, heb ik nooit antwoord op gekregen.
Op de graviola website staat dit vermeld: ".. het product in de originele verpakking moet worden terug gestuurd.."
De 95 overgebleven bladeren zitten inderdaad nog steeds in de originele verpakking, geopend, en heb daar fotos van gemaakt, en hen toegestuurd.
Graviolashop stelt dat als ik het netjes had gevraagd, dat ze coulance hadden kunnen tonen?
Dat is ook niet waar, want de eerste mailwisseling was gewoon vriendelijk. Zij adviseerden toen: "om de bladeren aan vrienden te verkopen (?)"
Wat ik nou zo oneerlijk vind, is die "30 dagen garantie": dat geen garantie is.
Zet er dan duidelijk bij, dat de garantie niet geldt voor geopende verpakking.
Een onprofessionele reactie van de graviolashop was vervolgens, dat ze mij hebben geblokkeerd.
Vandaar deze review op trust pilot, om mensen te waarschuwen dat ze géén garantie krijgen bij de graviolashop, en dat je, tot overgeven toe, ziek kunt worden van zuurzakbladeren.

Antwoord van Graviola Shop
SCAM!!
SCAM!!! NIET BESTELLEN!!
De KvK is nep, staat op verschillende namen van bedrijven die deze gebruiken net zoals het BTW nummer die op een ander bedrijf staat: My Moissanite
Contact krijg je niet, na verschillende emails!
Adres klopt ook niet, Olmenlaan 57 1404 DD Bussum staat ook op naam van My Moissanite Ringen, ben benieuwd of deze wel echt is.
Kortom, ik heb de zuurzak bladeren gekocht, maar helaas niet goed gekeken, dus ik ben mijn geld kwijt.
NIET BESTELLEN DUS< DIT IS OPLICHTING!!!!!
...............
Hieronder dus eindelijk een reactie van Graviola. Er word pas gereageerd als je boos word, grappig!
Ik heb het aankoopbedrag geweigerd aan te nemen omdat jullie eindelijk reageren na 5 dagen een bestelling geplaatst te hebben en ik jullie de voordeel van de twijfel wilde geven.
De volgende email kwam van jullie: Wij wensen geen zaken met u te doen!
Jullie kunnen wel heel netjes publiekelijk reageren, maar een simpele bestelling niet afhandelen.
Ik wacht af tot Vrijdag of mijn aankoop bedrag terug gestort is, en kom hier nog verder op terug!

Antwoord van Graviola Shop
Fijne webshop en top product
Hét adres voor zuurzakbladeren.
Deze webshop is een absolute aanrader.
De producten worden vacuum verpakt verzonden, zijn van goede kwaliteit en orderbevestiging, levering, én het oplossen van eventuele problemen gebeurt snel, vakkundig en klantvriendelijk.