Banner for Gravyrshop

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utomordentlig service! Jag var sent ute, ringde på en tisdag förmiddag för att höra om det skulle gå att få leverans innan helgen. Blev mycket trevligt bemött och fick besked att de skulle prioritera... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket kunnig och definitivt serviceinriktad personal, fick svar på mina frågor via mail direkt ang. antal rader på gravyr. Efter jag in i det sista ändrade både text och antal rader fick jag min snu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Sieradengraveur
  6. Noviteitenwinkel

Info over Gravyrshop

Geschreven door het bedrijf

Vi erbjuder personliga presenter med gravyr för alla tillfällen – födelsedag, dop, bröllop och minnesgåvor. Hos oss hittar du ett brett sortiment av graverade presenter som gör varje gåva unik och minnesvärd.

Gravyr ingår alltid i priset. Vi graverar namn, datum eller personliga meddelanden med hög precision för ett hållbart och stilrent resultat.

Vi levererar snabbt och säkert, så att din personliga present kommer fram i tid och i perfekt skick. Med fokus på kvalitet, service och snabb leverans gör vi det enkelt att beställa en unik gåva online.

Upptäck vårt sortiment av presenter med gravyr och skapa något som verkligen betyder något.

Välkommen till vår butik idag för att upptäcka vårt omfattande sortiment av vackra presenter och uppleva vår exceptionella kundservice. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta presenten.

Contactgegevens

Promotion box for Gravyrshop

Presenter till alla högtider

Snabb leverans och fri gravyr på alla graveringsbara varor.

4,9

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Helt fantastiskt

Helt fantastiskt! Jättefint o supersnabb leverans.👌😀 Kan varmt rekommendera! Jag o mitt Barnbarn som fick hammaren är jättenöjda!!😀😀 Vilken duktig person som graverat hammaren,👌👌 jättefint! Så tusen tack för hjälpen! Jag kommer att återkomma! Ha en bra dag, o trevlig Valborg! 🌷🌞❤️

21 april 2026

Toppen!………..

21 april 2026

Antwoord van Gravyrshop

Tack Olof! Det låter som att du fick en positiv upplevelse. Det gör oss mycket glada :) Varmt välkommen åter!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag tycker gravyren var lite tunn

Jag tycker gravyren var lite tunn, så det är svårt att se vad det står.
Annars snabb leverans

Tack för ditt omdöme!
Kontakta oss gärna om du inte känner dig helt nöjd med varan du beställt.
Med vänlig hälsning, Stefan

4:de flaggstången

4:de flaggstången beställd till 4:de barnbarnet. Alltid snabb leverans, sååå bra.

14 april 2026

Antwoord van Gravyrshop

Så underbart fint att höra 😊 Tusen tack för att vi fått ditt förtroende så många gånger. Varmt välkommen åter! /Stefan

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt att beställa och snabba…

Enkelt att beställa och snabba leveranser.

Antwoord van Gravyrshop

Tack snälla för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplevde det som enkelt att beställa och att leveransen gick snabbt. Vi på Gravyrshop vill göra det smidigt att handla personliga, graverade presenter med snabb leverans och hög service, så det betyder mycket att du är nöjd. Varmt välkommen att beställa från oss igen. /Stefan

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans med ett fint litet

Snabb leverans med ett fint litet smycke! Vacker gravyr.

16 april 2026

Antwoord van Gravyrshop

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen, det lilla smycket och den vackra gravyren. Vi vill alltid erbjuda personliga smycken med fin gravyr, hög kvalitet och snabb leverans, så det värmer extra att läsa. Varmt välkommen tillbaka till Gravyrshop igen.
Med vänlig hälsning, Stefan

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack för ett jättefint arbete

Tack för ett jättefint arbete, det blev så rätt. Plus snabb leverans

22 april 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Gravyrshop

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det betyder väldigt mycket för oss.
Varmt välkommen åter! /Stefan med kollegor

Väldigt snygg snusdosa

Bra dosa som är lite vidare men mycket mer slim än köpesnusdosor. Rymmer en hel dosa mini. Ligger bra i handen och i fickan! Packning i locket som känns lite kärv första dagarna men sen blir den perfekt. Bra med lilla uttaget i bottendelen för lätt öppning. Effektfull gravyr i olika vinklar. Jättenöjd!

Tack för din fina och utförliga recension! Varmt välkommen åter! Mvh Stefan

Lätt att beställa

Lätt att beställa. Snabb leverans . Jag är jättenöjd. Rekommenderar gravyrshoppen. Jag kommer återkomma och beställa mer vid tillfälle. 👍😊

14 april 2026

Antwoord van Gravyrshop

Vår varmaste tack! Bättre betyg kan vi inte få.
Varmt välkommen tillbaka Pia!
/Stefan

Kvalitetsvara

Lätt att beställa, snabb leverans och en väldigt fin vara! Tack för det 🤩

Tusen tack för ditt omdöme! Varmt välkommen åter! 😊 /Stefan

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans av en mycket fin…

Snabb leverans av en mycket fin doptavla. Bra och tydlig gravyr.

8 april 2026

Antwoord van Gravyrshop

Tusen tack för ditt omdöme! Jag ska vidarebefordra detta till våra duktiga gravörer 😊
Varmt välkommen åter! /Stefan

Bästa orderbekräftele!

Bästa orderbekräftelsemail jag fått med humor! Utlovad produkt med bra leverans.

9 april 2026

Antwoord van Gravyrshop

Tack! :D Lite humor skadar aldrig ;)
/Stefan

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.