Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

UPDATE = fikk e-post fra support i går kveld, får refusjon, tilbake penger, trenger ikke sende varene tilbake. Dette er topp service really! Order #GDSS54471 bestilt NU🔥4-i-1 sladdlös bildammsug... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte noen varer for en gave. Men personen som skulle ha gaven hadde allerede fått det som var ønsket. Jeg kontaktet support for å avbryte bestillingen min, flere dager før produktene ble... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastic Customer Service Ordered an item and delivery went fine. The product as such wasnt as expected but the customer service handling was fantastic. They were very eager to make sure everything... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 82% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte noen varer for en gave

Jeg bestilte noen varer for en gave. Men personen som skulle ha gaven hadde allerede fått det som var ønsket. Jeg kontaktet support for å avbryte bestillingen min, flere dager før produktene ble sendt.
Fikk brått beskjed om at varene var sendt.
Kontakter de igjen om at jeg skal ikke ha varene.
Ingen svar på en uke.
Sendt ny mail igjen men nå er varene snart levert.
Så, Veldig dårlig med å svare på mail og jeg føler meg nå tvunget til å betale for noe jeg ikke skal ha, fordi de ikke klarer å svare på mail.
Blir ikke å bestille herifra igjen når de gjør ting så vanskelig

3 april 2026

Antwoord van Greedass

Kjære kunde, tusen takk for at du delte tilbakemeldingen din med oss.
Vi beklager på det sterkeste å lese om opplevelsen din. Det er vårt ansvar å gi deg en perfekt opplevelse, og det har vi tydeligvis ikke klart denne gangen. Vi forstår din skuffelse og frustrasjon fullt ut. Send detaljer om situasjonen din til: service@greedass.com, så vil kundeserviceteamet vårt kontakte deg innen 24 timer for å løse problemet og forhåpentligvis rette opp for denne forsømmelsen.
Vi beklager igjen eventuelle ulemper dette har forårsaket, og takker for din tillit og tålmodighet.

Feil Markedsføring. Misvisende markedsføring

Dere er helt ubrukelige til å svare på emails. Får bare autoreplays som er helt ubrukelige. Bad service 0% fornøyd. Feil markedsføring. dere selger batterier med ladeboks. HAHA det er jo boksen dere selger, ikke batterier. Hold dere lang unna å kjøpe noe her. Har prøvd i over en uke å få svar. Kun autoreplays på at jeg har fått svar.

30 maart 2026

Antwoord van Greedass

Kjære kunde, takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.
Vi beklager virkelig at du hadde en skuffende opplevelse med tjenesten vår. Dette er ikke standarden vi har som mål å levere, og vi tar tilbakemeldingen din svært alvorlig. Ta kontakt med kundeservice-e-postadressen vår: service@greedass.com med bestillingsdetaljene dine. Vi vil undersøke saken din raskt og jobbe hardt for å løse problemet til din tilfredshet. Vi setter pris på tålmodigheten din og håper å gjenvinne tilliten din.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Handla inget från detta företag!

Handla inget från detta företag! Beställde en elektrisk nagelsax med uppsamlare… vad innehöll paketet? Jo en elektrisk nagelslip. Snacka om att jag blev besviken. Kommer nu att köpa en sådan på ett seriöst apotek istället!

19 maart 2026

Antwoord van Greedass

Kära kund, vi har mottagit din feedback och tackar dig så mycket!
Vi beklagar verkligen att du hade en negativ upplevelse den här gången. Vi ber uppriktigt om ursäkt. Vi vill gärna lösa problemet åt dig omedelbart. Kan du skicka en kort beskrivning av situationen till vår kundtjänsts e-postadress? Adressen är: service@greedass.com. Vårt kundserviceteam är redo och kommer att ge dig ett tillfredsställande svar inom 24 timmar!
Vänligen ge oss en chans att rätta till det. Tack för din förståelse!

Fantastic Customer Service

Fantastic Customer Service
Ordered an item and delivery went fine. The product as such wasnt as expected but the customer service handling was fantastic. They were very eager to make sure everything worked ot great.
Company can be recommended.

27 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Order #GDSS54471 bestilt NU🔥4-i-1…

Order #GDSS54471 bestilt NU🔥4-i-1 sladdlös bildammsugare med hög prestanda, men SUPER VELDIG DÅRLIG, EGENTLIG UBRUKELIG, sender til kundeservice hvordan retur, hvem betaler? Får bare autosvar. Sende til Kina koster mer enn varene. Samme ligger på Aliexpress, samme pris, dropp

27 maart 2026

Antwoord van Greedass

Kjære kunde, tusen takk for at du delte tilbakemeldingen din med oss.

Extremt lång leveranstid

Extremt lång leveranstid. Ingen av produkterna jag köpte (2) var exakt de jag beställt. Fick aldrig svar från företaget. Gav upp och betalade skiten. Exakt samma varor (fast rätt) hade gått att köpa på temu fast billigare (och rätt).

18 november 2025

Kära kund, tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback.
Vi beklagar verkligen att din beställning tog orimligt lång tid att komma fram, att de varor du fick inte var de du hade beställt och att vi inte svarade på dina meddelanden. Vi förstår hur upprörande och frustrerande hela denna upplevelse har varit för dig, och detta är långt ifrån den service vi vill erbjuda.
Vänligen skicka dina beställningsuppgifter till vår kundtjänsts e-postadress: service@greedass.com. Vårt professionella kundtjänstteam kommer att ge dig den bästa lösningen inom 24 timmar.

URUSELT

URUSELT beställde vaccumpåsar i februari ännu inte fått dom, dom säger att dom är leverererade, men dom är skickade till en man på en helt annan adress än min. Skyller bara ifrån sig, tur att jag tog betalning med klarna så har ej betalt ännu. Ska kontakta allmäna reklamationsbyrån idag. Handla inte av detta företag

25 februari 2026

Kära kund,
Vi har mottagit ditt meddelande och fått veta att du ännu inte har mottagit din önskade vara. Hela vårt team är mycket oroade över detta. Vi förstår din besvikelse och ber uppriktigt om ursäkt för besväret.
Vi lovar dig högtidligt att varje beställning förtjänar att behandlas med omsorg. Vi garanterar att vi tar fullt ansvar för din beställning.
Vänligen skicka dina beställningsuppgifter till din dedikerade kundtjänstkanal: service@greedass.com. Detta e-postmeddelande går direkt till vårt "Bekymmersfria Kundtjänstteam", och en representant kommer personligen att följa upp med dig inom 24 timmar och ge en tydlig lösning.
Vänligen ge oss en chans att se till att den vara du beställde levereras säkert till dig.

Beställde en kniv

Beställde en kniv som skulle vara mycket skarp, tålig och mycket bra på alla sätt. Det visade sig vara en skitkniv som inte ens är värd tio kronor och jag betalade 188 kronor för den och väntade i nästan tre veckor för leverans. Fodral till kniven är sämsta man kan tänka sig och är lika bra som en gjord av papper. Med andra ord de sysslar me bedrägeri, bluff och falsk marknadsföring. Jag avråder att handla någonting av det här Kalle Anka företaget.

8 januari 2026

Kära kund, tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback.
Vi beklagar verkligen att du känner dig djupt besviken på produkten du mottagit, med en finish och standard som långt understiger vad du hade rätt att förvänta dig. Vi förstår din frustration och besvikelse, och detta är inte den kvalitetsnivå vi strävar efter att erbjuda.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag skulle aldrig lämna en stjärna…

Jag skulle aldrig lämna en stjärna heller om det var möjligt. Köp aldrig av den här sidan någonting. Jag blev lurad. Det var den 2025-12-18 som jag beställde en produkt på den här sidan och efter ett tag fick jag den genom posten. Det var fel produkt och jag skickade ett mejl om att det är inte som jag beställde. Jag skickade tillbaka varan och fick svar att jag får tillbaka mina pengar. trots att jag skickade mer 20 tal mejl , fortfarande jag har inte fått tillbaka mina pengar. Varje gång en ny Person med nytt namn svarar på mina mejl och de håller så tills du blir trött och struntar i dina pengar. Köp aldrig någonting av de. Det är bara bedrägeri..........

19 maart 2026

Kära kund, tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback.
Vi ber uppriktigt om ursäkt för att din senaste upplevelse inte levde upp till dina förväntningar, och vi förstår din frustration till fullo. Vänligen skicka dina uppgifter till vår kundtjänsts e-postadress: service@greedass.com. Vårt professionella kundtjänstteam kommer att ge dig den bästa lösningen inom 24 timmar. Ge oss en chans att åtgärda problemet; tack så mycket.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

jeg fikk ikke det som var fårevist…

jeg fikk ikke det som var fårevist barne barnet fikk dette han er 10 år og det psasser for ham

11 maart 2026

Antwoord van Greedass

Kära kund, tack så mycket för att du tog dig tid att dela dina bekymmer.
Vi är djupt ledsna att höra att din senaste shoppingupplevelse var otillfredsställande, och vi ber om ursäkt. Vi värnar om varje bit av din besvikelse och är fast beslutna att råda bot på den. För att påskynda ditt svar, vänligen kontakta vår kundtjänst e-post: service@greedass.com . Vårt dedikerade kundtjänstteam kommer att ge dig detaljerad hjälp inom 24 timmar.
Vi hoppas verkligen få tillbaka ditt förtroende och ser fram emot att höra från dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Inte alls som i reklamen

Inte alls som i reklamen. Slöa knivar

25 februari 2026

Antwoord van Greedass

Kära kund, vi har fått din feedback och tack så mycket!
Vi beklagar verkligen att du hade en negativ upplevelse den här gången. Vi ber uppriktigt om ursäkt. Vi skulle vilja lösa det här problemet åt dig omedelbart. Kan du skicka en kort beskrivning av situationen till vår e-postadress till vår kundtjänst? Adressen är: service@greedass.com . Vårt eftermarknadsteam är redo och kommer att ge dig ett tillfredsställande svar inom 24 timmar!
Vänligen ge oss en chans att göra saker rätt. Tack för din förståelse!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er veldig dårlig sug i dette…

Det er veldig dårlig sug i dette apparatet. Posene fungerer, men dette vill jeg aldri ta med meg på ferie. Bortkastet bruk av plass.

1 maart 2026

Antwoord van Greedass

Kjære kunde, tusen takk for at du tok deg tid til å dele dine bekymringer.
Vi beklager dypt å høre at din nylige handleopplevelse var utilfredsstillende, og vi beklager på det sterkeste. Vi setter pris på hver eneste bit av skuffelsen din og er forpliktet til å bøte på den. For å fremskynde svaret ditt, vennligst kontakt vår kundeservice-e-post: service@greedass.com. Vårt dedikerte kundeserviceteam vil gi deg detaljert assistanse innen 24 timer.
Vi håper inderlig å gjenvinne tilliten din og ser frem til å høre fra deg.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.